Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Simon Hoytink - 6 oktober 2022

Hele fijn tijd gehad tijdens de lessen van Daan. Altijd gezellig gehad in een fijne omgeving. Nooit spijt gehad bij de keuze om hier mijn lessen te nemen. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een goede rijschool!

Sanne - 6 oktober 2022

Hele fijne lessen gehad bij Daan! Ik was ontzettend onzeker en vond alles erg spannend, Daan heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven, veel geduld gehad en fijne begeleiding gegeven. Ook was je altijd oprecht en eerlijk dit vond ik heel erg fijn. Ik kijk terug op een mooie tijd, heel veel mogen leren en ook veel leuke/fijne gesprekken gehad. In een keer geslaagd super blij mee!! Dankjewel voor alles.

Erin - 30 september 2022

Echt hele leuke en leerzame lessen gehad met Zeki als instructeur! Hij is super behulpzaam, geduldig en vriendelijk. Tijdens de lessen is er ruimte om fouten te maken en je kan altijd bepaalde dingen blijven oefenen. Dankzij Zeki heb ik mijn rijbewijs kunnen halen, super bedankt!

Ravi Springer - 30 september 2022

Zelf was ik geen enorm fan van rijles, maar Willie heeft mij het vertrouwen en plezier in autorijden gegeven en zo hebben we er samen voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs in 1x heb gehaald! Willie is geduldig en gezellig waardoor alle rijlessen een prettige ervaring waren, ik raad rijschool keizerstad (/Willie) aan iedereen aan!

Branka lazarov - 13 september 2022

Geslaagdd!! Super leuke lessen en leerzame lessen gehad tijdens de rijlessen. Dankjewel Willie voor het geduld, gezelligheid, fijne en vooral van leerzame momenten ! Super bedankt !

Matthijs Hock - 4 augustus 2022

In 1x geslaagd. Super leuke rijlessen met een gezellige instructrice. Dankjewel Willie.

Wouter Sillessen - 1 augustus 2022

Geslaagd! Tijdens de lessen heb ik het super gezellig gehad en uiteindelijk ook Geslaagd in 1x. Thx Willie voor het helpen en de erg goede en fijne rijlessen. Super bedankt!

Jacco Stolk - 27 juli 2022

Eindelijk geslaagd! Ik heb altijd goed lessen gehad samen met Daan. Het ging bij mij niet altijd even goed en snel, door corona ook veel pauzes moeten houden. Na lang lessen toch eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt Daan!

Sude - 27 juli 2022

Heel erg dankbaar met Zeki als rij instructeur! Ik merk dat Zeki echt aandacht geeft aan zijn leerlingen en dat vind ik een super belangrijk punt. Hij is erg geduldig en legt alles rustig uit totdat je het echt begrijpt. Ik ben zeker tevreden met mijn lessen en zonder hem had ik het niet gekund.

Sjoerd Boonstra - 11 juli 2022

Voordat ik les had bij Keizerstad heb ik eerder rijlessen bij een andere school gevolgd, die helaas niet heel goed gingen. Op aanraden van mijn zus heb ik daarna bij deze rijschool lessen gevolgd. Mijn rijinstructeur was Zeki en dankzij zijn geduld en vriendelijkheid heb nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig en het werd iets waar ik naar uitkeek. Absolute aanrader!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *