Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Koen Everaert - 27 mei 2024

Via mijn broertje hier gekomen. Hij was erg enthousiast over de lessen met Daan, en dat was volkomen terecht! Ik heb vanaf les 1 altijd een met een goed gevoel achter het stuur gezeten. Daan is een top instructeur, altijd rustig, duidelijk en erg vriendelijk. Prettige lessen en leuken gesprekken gehad, Daan bedankt!

Sofie Löffler - 16 mei 2024

Via via bij deze rijschool genomen en ontzettend blij mee. Daan zorgde ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde. De ene keer door een gezellig praatje, de andere keer juist door even niks te zeggen zodat ik mij goed wis te concentreren. Rustig, geduldig en altijd met de volste vertrouwen in mijn kunnen. Precies dat wat ik nodig had. Wat ook fijn vond was dat Daan altijd mee dacht en zn best deed om mij in te plannen rondom mn drukke werkweken. Kortom, ik kan deze rijschool zeker aanraden en ben heel dankbaar en blij met de hulp die ik heb gehad. Dankjewel Daan!!

Nard - 15 mei 2024

Ik heb echt met heel veel plezier leren rijden. Ik zal nog veel koffie momentjes onthouden ;) Dankjewel Willie!!

Floris - 11 mei 2024

Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. Ik heb fijne lessen gehad bij dan doordat zijn ontspannen stijl mij een stuk mee zelfvertrouwen gaf achter het stuur. Ook is de planning van de lessen altijd goed geregeld.

Sam - 17 april 2024

Top rijschool, fijne lessen en ook ruimte voor gezelligheid. Ben in 1x geslaagd dankzij Daan! Ik beveel deze rijschool zeker aan aan anderen. -Sam.

Loes meeuwis - 9 april 2024

Top rijschool! Rijinstructeur was super fijn en duidelijk, in 1 keer geslaagd door deze topper.😄

Tessa - 26 maart 2024

Zeki was zeker een goede rijinstructeur. Hij heeft me heel erg geholpen om mijn rijbewijs te halen. Daarom als je bij keizersstad gaat rijlessen vraag zeki aan. Is een chille gozer!

Dana Petrovic - 25 maart 2024

Ik ben na aanraden van een vriendin bij Daan begonnen met lessen en was heel angstig en onzeker in het rijden, maar Daan heeft me hier echt enorm bij geholpen. Hij heeft echt gekeken naar wat ik nodig had en hoe we hieraan konden werken (en er is ook ruimte voor gezelligheid). Hij laat je ook niet zomaar afrijden als hij denkt dat je er nog niet aan toe bent, dus daardoor vandaag een goeie rit gehad en geslaagd! Bedankt voor alle gezellige, leuke en fijne ritjes!

Yentl Mens - 24 maart 2024

Bedankt Zeki voor de waardevolle lessen! Hij was erg geduldig en behulpzaam tijdens mijn lessen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik zowel mijn tussentijdse toets als mijn rijexamen in één keer heb gehaald! Zijn ondersteuning heeft echt geholpen. Ik ga de gezellige ritjes missen!

Chris - 22 maart 2024

Zeker aanrader! Zeki was een top instructeur, rustig, straight to the point en erg vriendelijk. Hij gaf mij het volste vertrouwen. Dankzij hem in 1 keer geslaagd!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *