Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Matthijs Hock - 4 augustus 2022

In 1x geslaagd. Super leuke rijlessen met een gezellige instructrice. Dankjewel Willie.

Wouter Sillessen - 1 augustus 2022

Geslaagd! Tijdens de lessen heb ik het super gezellig gehad en uiteindelijk ook Geslaagd in 1x. Thx Willie voor het helpen en de erg goede en fijne rijlessen. Super bedankt!

Jacco Stolk - 27 juli 2022

Eindelijk geslaagd! Ik heb altijd goed lessen gehad samen met Daan. Het ging bij mij niet altijd even goed en snel, door corona ook veel pauzes moeten houden. Na lang lessen toch eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Heel erg bedankt Daan!

Sude - 27 juli 2022

Heel erg dankbaar met Zeki als rij instructeur! Ik merk dat Zeki echt aandacht geeft aan zijn leerlingen en dat vind ik een super belangrijk punt. Hij is erg geduldig en legt alles rustig uit totdat je het echt begrijpt. Ik ben zeker tevreden met mijn lessen en zonder hem had ik het niet gekund.

Sjoerd Boonstra - 11 juli 2022

Voordat ik les had bij Keizerstad heb ik eerder rijlessen bij een andere school gevolgd, die helaas niet heel goed gingen. Op aanraden van mijn zus heb ik daarna bij deze rijschool lessen gevolgd. Mijn rijinstructeur was Zeki en dankzij zijn geduld en vriendelijkheid heb nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig en het werd iets waar ik naar uitkeek. Absolute aanrader!

Joes - 7 juli 2022

Beste rijschool uit Nijmegen. Altijd gezellig gehad in de auto en zijn super eerlijk. Willen niet even snel geld verdienen maar geven alleen maar om het behalen van je rijbewijs. Super tijd gehad, dankjewel Daan! Aanrader dus.

Simon Dopheide - 5 juli 2022

Vandaag in 1x geslaagd bij Daan! Ik heb hele fijne rijlessen gehad, op je gemak en met een hoop tips. je ontvangt altijd positief commentaar en de mindere dingen geeft die tips voor. Daan is nooit negatief over je en zal altijd vanuit een positief oogpunt het bekijken. ik raad iedereen aan hier ook rijles te nemen!! Daan nogmaals bedankt :)

Nils Hoekman - 21 juni 2022

Zeer prettige (eerste) (rij)ervaring gehad bij Keizerstad, met als eindresultaat het in één keer slagen voor het rijbewijs. Instructrice Willie heeft een zeer prettige, ongedwongen en professionele werkwijze waarbij zij tijdens de rijlessen een fijne balans houdt tussen het informele en formele; Willie houdt je (vorderingen) in de auto nauwlettend in de gaten, corrigeert tijdig en benoemt de zaken helder, geen poespas, je weet waar je aan toe bent en waar je staat. Daarnaast heeft zij nadrukkelijk oog voor jou als student/cursist; lukt het een keer niet in de auto of heb je een mindere dag, dan weet Willie dit op empathische wijze te communiceren, maakt het niet te zwaar en heeft hierbij de gave je aan het einde van de rijles uit te laten stappen met een goed gevoel. Nogmaals dank, Willie!

Floris Schreuders - 16 juni 2022

Bedankt Daan voor alle rijlessen die je gegeven hebt. Zelf vond ik je een erg fijn persoon en ging daarom ook nooit met tegenzin naar de lessen toe. Je bent daarnaast ook goed in het aangeven waar het beter kan en wat al wel goed kan, de korte evaluatie aan het einde vab de les vond ik altijd erg fijn zodat je eventuele verbeterpunten te horen kreeg. Dit samen met je vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat ik het tweede examen een stuk zelfverzekerder in ging. Ik wens je nog veel plezier op je nieuwe plekje op de camping en hopelijk gaat de bbq niet tegen vallen. Floris

Ayoub - 16 juni 2022

Erg blij met Daan als instructeur. Kan super fijn uitleggen en voelde me altijd op me gemak. En dankzij hem in 1x geslaagd. Heel erg bedankt Daan!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *