Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Danique - 31 maart 2023

Met heel veel dank aan Willie heb ik mijn rijbewijs gehaald! Willie had veel geduld, kon goed aansluiten bij mij, zorgde voor een prettige sfeer en was flexibel. Ik ga haar missen!! Nogmaals, dank!

Loes Gubbels - 14 maart 2023

Ik wil Daan bedanken voor alle fijne lessen. Het was altijd fijn om naar de lessen te gaan en ik heb goed leren autorijden. Daan geeft fijne feedback die je goed mee kan nemen in de lessen. Heel erg bedankt!

Tessa Reerink - 6 maart 2023

Graag wil ik Daan heel erg bedanken voor alle lessen, waar ik altijd met veel zin heen ging. Door zijn geduldige, eerlijke en positieve houding heb ik me altijd op m’n gemak gevoeld en kunnen leren om met zekerheid veilig te rijden. De rijschool is zeker een aanrader!

Douwe - 27 februari 2023

Ik wil graag Willie heel erg bedanken voor de fijne lessen. Het was altijd heel gezellig in de auto en ze heeft een goede en fijne manier van lesgeven. Dit heeft ertoe geleid dat ik rustig en zelfverzekerd heb leren rijden en het examen in 1x heb gehaald. Ook de paar lessen die ik van Jurgen heb gehad waren zeer leerzaam. Deze rijschool is zeker een aanrader!

Evy - 8 februari 2023

Hele fijne en gezellige tijd gehad bij keizerstad. De lessen waren erg fijn en er was ook een fijne sfeer altijd in de auto. er werd ook echt geholpen met mijn faalangst. Ik wil Willy in het speciaal bedanken, ik heb een erg gezellige tijd gehad bij keizerstad en vind het stiekem ook wel een beetje jammer dat het voorbij is.

Pelle - 7 februari 2023

In één keer geslaagd dankzij fijne rijlessen van Zeki! Gezellig, duidelijke uitleg en hij heeft me het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Top Zeki, bedankt!

Dana Visser - 3 februari 2023

De afgelopen maanden heb ik gelest bij Daan, en wat was dat een fijne ervaring! Daan dacht continue met mij mee. Daardoor waren de lessen naast leerzaam ook heel gezellig. Door zijn goede begeleiding kon ik binnen en paar maanden op en heb ik alles in één keer gehaald. Ik kon het lessen goed combineren naast mijn werk, dit komt mede door Daan zijn flexibiliteit. Kortom: aanrader! Daan, bedankt! Het ga je goed.

Jesney van Thys - 2 februari 2023

Ik heb rijles gehad bij Willie Buch. De lessen waren altijd super gezellig en heel fijn. Ik heb veel dingen geleerd. Deze rijschool is zeker een aanrader. Super bedankt♥️

Tymen Cornelius - 31 januari 2023

Ik heb mijn rijlessen bij Daan als erg fijn ervaren. Daan neemt veel zorgen weg waardoor je comfortabel naast hem kan leren rijden. De evaluatie na de lessen worden eerlijk gegeven, maar met een positieve blik. Bedankt Daan en Keizerstad!

Ruben van Ree - 25 januari 2023

Heel erg bedankt voor de fijne rijlessen. Ik heb zelf bij Willy gereden en dat werkte erg goed. Ook voor de ongedisciplineerde onder ons is keizerstad de juiste rijschool. Willy zit op een hele fijne manier achter je broek aan om te zorgen dat je snel je rijbewijs haalt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *