Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Carlijn Rutten - 31 januari 2019

Toplessen gehad van Daan! Ik heb altijd met veel plezier gereden en me erg op mijn gemak gevoeld, heel erg bedankt!

Timo Siroen - 31 januari 2019

Ik heb gelest bij Daan en dat is me heel goed erevaren. Hele rustige man met goede tips.

Pleun - 29 januari 2019

Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad bij Daan! Ik kreeg veel vertrouwen waardoor ik veel zelfverzekerder achter het stuur zat. Het was altijd gezellig en Daan is heel betrokken. Ik kijk heel positief terug op de afgelopen tijd. Heel erg bedankt daarvoor Daan! Nu eventjes het verkeer in Azi├ź gaan uitproberen! :)

Jetske - 26 januari 2019

De afgelopen tijd heb ik met heel veel plezier gelest bij Daan. Dankzij het vertrouwen, de rustige aanpak, ontspannen sfeer en gezelligheid in de auto heb ik in een keer mijn rijbewijs mogen halen! Daan is een geïnteresseerde instructeur die goed weet wat hij doet en naar mijn mening had ik geen betere les kunnen krijgen. Nogmaals super bedankt voor alle lessen en de leuke tijd Daan! Nu kan ik eindelijk een half uurtje langer uitslapen voordat ik naar werk moet, jeej!

Jonas Ruta - 25 januari 2019

Bedankt voor de goede rijlessen Zeki! Dankzij de leerzame lessen in een keer mijn examen kunnen halen! Bedankt voor het geduld en de duidelijke uitleg Zeki! Arrivederci!

Marina - 18 januari 2019

Zeki is een toppertje!! Bedankt voor de leerzame en ook zeker gezellige lessen! Zeki heeft veel ervaring en geeft fijne aanweijzingen tijden het rijden. Ik ga die luxe auto wel missen :)

Tomas Peters - 17 januari 2019

Dankzij Zeki heb ik vanmorgen in een keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik heb Zeki ervaren als een rustige, aardige, en zeer zeker professionele rijinstructeur. Zeki hartelijk dank voor de afgelopen maanden. Ik zou Zeki zeer zeker willen aanraden aan mensen die nog willen beginnen met hun rijlessen.

Pleun - 17 januari 2019

Hele goede en gezellige rijlessen met Willie gehad!! Super bedankt!

Ufuk - 15 januari 2019

Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor Zeki als instructeur, hij heeft veel geduld en duidelijke uitleg. Dankzij Zeki ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zou iedereen aanraden om bij Zeki te komen lessen!

Freek - 20 december 2018

Daan hartelijk bedankt voor alles! Ik vond het ontzettend leuk en leerzaam met je in de auto. En kijk er zeker met een positieve blik op terug. De mac drive moeten we nog keer onveilig maken, maar voor alles z'n tijd. Nogmaals daan bedankt voor alles en het ga je goed! See you on the road...
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *