Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Thomas - 19 juli 2021

Erg goede ervaring gehad met rijlessen bij Keizerstad. Zeki was mijn instructeur en de sfeer in de auto was erg goed. Zeki was erg geduldig en corrigerende mij waar nodig op een vriendelijke manier. Ik zou Zeki zeker aanraden als instructeur!

Rik Eijkhout - 13 juli 2021

Dankzij Willie ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kan zeker zeggen dat ik een goede keuze heb gemaakt qua rijschool en instructrice. Willie heel erg bedankt!

Daan - 13 juli 2021

Daan de Groot Na mijn 2 broers en zus was ik de laatste van mijn gezin die rijles zou krijgen van Daan. De rest was allemaal in een keer geslaagd, dus er lag druk op. Maar dat maakte Daan niets uit. De lessen waren rustig zonder stress, optimaal om te leren rijden. Ik ben erg blij om bij Daan te hebben mogen rijden, omdat het rijlessen waren waar de instructeur niet boos werd, maar juist tips gaf. Al met al een topinstructeur, waardoor ook ik in 1 keer mijn praktijk heb gehaald.

Daniël Dieleman - 12 juli 2021

Super fijne maar vooral waardevolle lessen gehad bij Daan! Nadat ik 2x gezakt was voor mijn praktijk ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe instructeur en kwam ik via via bij Daan terecht. Hij gaf mij het gevoel dat ik het gewoon kan, ondanks dat er aandachtspuntjes waren. Fouten maken mag, daarvoor les je nog. Maar daarna wel weer oppakken. Hij wist mij op de juiste manier te benaderen die voor mij erg prettig werkte waardoor ik bij Daan uiteindelijk in 1x geslaagd ben! Nogmaals super bedankt voor de zekerheid die ik nu heb met autorijden.

Sam - 12 juli 2021

Erg blij met mijn keuze voor Daan als instructeur. Hij geeft op een fijne manier les en blijft daarin altijd geduldig. Ook was Daan altijd erg betrokken en geïnteresseerd in mij. Bedankt voor alle lessen Daan!

Moon van Mil - 30 juni 2021

Dankzij Jurgen in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ben heel blij met de keuze van deze rijschool en de instructeur.

Melissa Kapel - 29 juni 2021

Zeki, bedankt voor alle lessen. Je bent een geduldige en een hele betrokken rijinstructeur! Het waren super gezellige en leerzame lessen. Groetjes, Melissa

Menke - 29 juni 2021

Ik raad Daan zeker aan als rijinstructeur. Hij was altijd erg geïnteresseerd en betrokken. In zijn lessen is hij duidelijk en geduldig. Uiteindelijk heb ik ondanks corona toch mijn rijbewijs weten te halen. Daan bedankt daarvoor!

Ruben - 28 juni 2021

Ik heb de les gehad van Daan en ben in 1 keer geslaagd. Het was een chille sfeer en hij leert je goed hoe je netjes rijdt in het verkeer. Echt een top rijschool, ik zou hem aan iedereen aanraden.

Zinga de Sousa Mendes do Vale - 17 juni 2021

Ik heb les gehad van Zeki. Tijdens de lessen hing er een fijne sfeer. Hij geeft goede en duidelijke instructies. Ik ben dankzij hem dan ook in 1x geslaagd. Zeker een aanrader!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *