Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Tumy - 29 november 2021

Ik heb rijlessen bij Zeki gevolgd. Zeki zorgt voor een fijne en leerzame rijlessen. Zeki geeft goeie uitleggen en stelt je op je gemak. Ik ben door hem geslaagd! Heel erg bedankt

Marissa - 29 oktober 2021

Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik ben echt super blij en heb heel erg veel steun en hulp gekregen van Zeki mijn rijinstructeur. Ik was heel erg nerveus om auto te rijden maar bij Zeki voelde ik me altijd op mijn gemak. Hij gaf altijd goede tips en stelde mij gerust wanneer ik me nerveus voelde. Echt een top instructeur! :) super bedankt!

Nina - 27 oktober 2021

Vandaag in 1x geslaagd door de goede lessen van Willie 😊 Heel erg bedankt voor de lessen en gezelligheid!

rosa jurgens - 22 oktober 2021

Ik ben gister in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, super fijn! Mijn rij instructeur Daan heeft mij de afgelopen tijd laten inzien dat ik, ondanks mijn angst bij het rijden, het gewoon in me had! Hij gaf duidelijke feedback op een rustige manier wanneer het nodig was en legde niet te veel druk op me wat mij heel erg hielp om te ontspannen tijdens het rijden. Als het niet meteen lukte was dit oke. Daarnaast was het ook gewoon super gezellig tijdens de lessen en kon ik makkelijk lessen met hem plannen. Zeker een aanrader!

Maaike van Roemburg - 22 oktober 2021

Ik heb (met een aantal lange pauze's ertussen) bijna 4 jaar lang les gehad van Daan en heb deze lessen altijd als erg prettig ervaren. We konden gezellig kletsen maar Daan wist ook goed wanneer het stil moesten zijn als ik me moest concentreren. Ondanks dat het bij mij allemaal wat langer heeft geduurd voordat ik mijn rijbewijs had gehaald, heeft hij altijd geduld met mij gehad en wist me te blijven motiveren. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik nu met behulp van Daan mijn rijbewijs heb gehaald en kan niet wachten om zelf de weg op te gaan!

Kiete Berendsen - 21 oktober 2021

Ik heb rijles gehad van Zeki en heb dat als heel fijn ervaren. Zeki geeft duidelijke uitleg en bleef altijd rustig ook als ik dat niet was. Er was een goede balans tussen het leren rijden en af en toe kletsen of een grapje. Ik ben in een keer geslaagd wat ik grotendeels aan hem heb te danken.

Furkan - 21 oktober 2021

Ik heb les gehad van Zeki. Hij maakt alles duidelijk. Geeft op een goeie en duidelijke manier verbeterpunten. Een geduldig persoon met een fijne sfeer tijdens de lessen.

Marloe - 20 oktober 2021

Keizerstad is een fijne rijschool. Ik heb zelf bij Zeki rijles gehad en dit beviel heel erg goed! Hij legt duidelijk uit, geeft handige tips en zorgt voor een ontspannen sfeer zodat je je aandacht goed kan focussen op het rijden. Bedankt voor de fijne rijlessen!!

Tijn Hermsen - 19 oktober 2021

Ik heb hier altijd met plezier mijn rijlessen gevolgd. Willie is een topper. Lekker duidelijk en een topmens. Zeker een aanrader.

Hanna - 6 oktober 2021

Ik heb hele fijne lessen gehad bij Willie. De sfeer was goed, ze legde alles duidelijk uit en bleef altijd rustig. Met haar geduld heb ik op mijn eigen tempo het autorijden onder de knie gekregen en uiteindelijk vandaag mijn rijbewijs gehaald! De grootste ster in autorijden zal ik niet worden, maar Willie heeft me laten inzien dat dat ook niet hoeft en dat ik gewoon goed kan rijden. Ze kan je goed op je gemak stellen en voelt goed aan wat je nodig hebt om je te verbeteren. Hierdoor leer je iedere les weer bij. Ik zou Keizerstad dus zeker aanraden! Dankjewel Willie!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *