Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Hugo - 1 september 2015

Daan, hartstikke bedankt voor alle rijlessen en bij het halen van mijn rijbewijs. ik heb van elke les erg genoten door de leuke sfeer. ik ben erg blij dat ik hier rijles heb genomen. nogmaals bedankt daan!

Jesse - 28 augustus 2015

Ik ben door vrienden bij Daan terecht gekomen. Ben erg blij dat ik bij Keizerstad gelest heb! Super chille sfeer in de auto en je word erg op je gemakt gesteld! Alles kan want je bent er om te leren! Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen gaan halen! Thanks Daan!

Robin - 24 augustus 2015

Daan, bedankt voor de lessen ik heb in een korte tijd veel kunnen leren. Duidelijke uitleg en altijd een rustige sfeer in de auto. Bedankt Daan

Anne Ruta - 3 augustus 2015

Zeki ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke rijlessen die we hebben gehad. Ik ben zeer te spreken over je manier van lesgeven, je blijft altijd rustig en geeft altijd goede tips daarom kan ik je voor iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!

Josje - 20 juni 2015

Ik had altijd het idee dat autorijden niks voor mij zou zijn, maar dankzij de gezelligheid, het geduld en de goede feedback van Willie dacht ik al na een paar lessen: dit komt helemaal goed. En ja hoor, gisteren in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankjewel voor de leuke lessen Willie!

Lukas Ceulemans - 15 juni 2015

Willie en Helma, bedankt voor de prettige lessen! Naast het leren autorijden, was het ook altijd gezellig in de auto. Ik heb het gevoel dat ik prima rijvaardigheden ben bijgebracht en ik ben dan ook in een keer geslaagd. Het zal even wennen zijn zonder een oplettend iemand naast me, maar ik kijk uit naar het eerste zelfstandige ritje!

Jesse Renkens - 10 juni 2015

Willie, hartstikke bedankt voor alle rijlessen!! De lessen waren altijd erg gezellig. Gelukkig had je veel geduld met me, want het goed kijken kostte me toch veel moeite. Ik kan iedereen die rijles wil nemen, jou absoluut aanraden!!

Jaimy - 10 juni 2015

Heel veel gezellige lessen gehad bij Willie! Maar ook een aantal lessen bij Helma! Echt aanraders om bij te lessen, ook als je het in het begin eng vindt om te gaan rijden. Ga ze heel erg missen, nu ik me rijbewijs heb! :)

Nina Scheffers - 10 juni 2015

Ik wil helma bedanken voor de super leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. En ook bedankt voor het helpen bij het behalen van mijn rijbewijs!

Diede - 9 juni 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle gezellige rijlessen!! Ik vond het in het begin heel spannend om te gaan rijden maar door jou spontaniteit en vertrouwen was dat snel weg. Rijschool keizerstad is zeker een aanrader voor anderen!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *