Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Stijn - 27 mei 2022

Mijn rijlessen heb ik bij Daan gevolgd, Daan is een rijinstructeur die rustig blijft in moeilijke verkeerssituaties. Verder blijft hij rustig tijdens het uitleggen van nieuwe technieken, ook kan hij heel goed aangeven wat je verbeterpunten zijn en hoe je het kan aanpakken om die dan ook echt te gaan verbeteren. Mijn tijd bij rijschool keizerstad vond ik prettig en ik heb me altijd veilig in de auto gevoelt.

Kursat - 20 mei 2022

Ik ben erg blij met Zeki als instructeur, De rijlessen waren altijd leerzaam en gezellig! ik vond het nabespreken van elke rijles erg behulpzaam, omdat Zeki altijd goede verbeterpunten aangaf. Bedankt voor alles Zeki!

Dirk - 18 mei 2022

Mijn ervaring met Keizerstad was top. Altijd behulpzaam en willen je graag wat leren en verder helpen om je rijbewijs te halen. Echt een aanrader!!

Pernille van Landeghem - 12 mei 2022

Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rij-examen!😃 Dankzij de fijne lessen van Zeki. Tijdens de lessen heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld, omdat Zeki erg vriendelijk en rustig is. Ik heb genoten van de fijne sfeer, en de gezelligheid. Zeki dacht graag met me mee, en foutjes werden altijd rustig opgelost waardoor ik me nooit schuldig heb gevoeld om te leren rijden. Zeki heeft me daardoor veel zelfvertrouwen gegeven achter het stuur, en hier wil ik hem graag voor bedanken! Ik raad de lessen van Zeki bij rijschool Keizerstad daarom ook aan iedereen 100% aan. 🍀

Simona - 10 mei 2022

Ik ben vandaag in 1x geslaagd dankzij Zeki! Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en erg veel geleerd. Zeki zorgde in auto voor een gezellige en vooral rustige sfeer. Als ik een fout maakte, overlegden we samen op een fijne manier hoe het de volgende keer beter kon. Zeki heeft me altijd veel vertrouwen gegeven. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

Mannick - 30 april 2022

Erg fijne rijlessen gehad bij Daan en in één keer geslaagd! Daan is geduldig, staat open voor je vragen en geeft je het vertrouwen dat je het kunt (ook al gaat het eventjes niet goed). Het is ook nog eens erg gezellig!

Shivani Veerbeek - 23 april 2022

Gisteren heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Willie. Ze is flexibel qua plannen, aardig, vind het niet erg om dingen vaker uit te leggen en toont veel geduld. Ze geeft altijd duidelijke instructies en is super gezellig in de auto. Zeker een aanrader!

Gijs J - 17 april 2022

Met Daan altijd heel aangenaam gelest. Het was gezellig en leermomenten werden op een prettige manier geillustreerd. Daan communiceert op een eerlijke manier en is bereid om met je mee te denken bij het bereiken van zelfgestelde lesdoelen. Dankjewel Daan!

Merijn - 12 april 2022

Dankzij Daan mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader!

Tessa - 24 maart 2022

Dankzij de rijlessen met Zeki ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen!! Ik heb de rijlessen met Zeki als leuk en heel leerzaam ervaren. Doordat Zeki goed kan uitleggen, positief is en rustig blijft als er iets fout gaat, is het prettig om bij hem te lessen. Bovendien is het altijd gezellig! :) Ik wil Zeki heel erg bedanken voor de leuke en leerzame maanden!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *