Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Izaline - 11 december 2018

Na een hele leuke en leerzame tijd heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald. Daan is een hele positieve en rechtvaardige rijinstructeur. Ik voelde me altijd op mijn gemak bij Daan en hij gaf me altijd een positief gevoel. Daan legt alles duidelijk en rustig uit wat voor mij heel goed werkte, daarnaast was er altijd een gezellige sfeer in de auto. Een periode waar ik zeker met heel veel plezier op terug kan kijken. Heel erg bedankt Daan dat ik bij jou kon lessen en dat je me altijd het vertrouwen hebt gegeven dat ik het kan.

Job van Horne - 10 december 2018

Bij deze wil ik Daan bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Ik heb je beschouwd als prettige rijinstructeur en heb veel geleerd in de lessen die we gehad hebben. Succes in het vervolg en nogmaals bedankt!

Sarah Konig - 8 december 2018

Yassss, vandaag geslaagd!!! De lessen bij Wille waren niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ook erg fijn dat ze altijd flexibel is met plannen en als het moet, zelfs heel vroeg voor je uit bed komt. Zeker een aanrader!

Quillermo - 4 december 2018

Elke les die ik van Willie heb gehad voelde vertrouwd en fijn aan. Willie heeft veel ervaring en drong goed door bij mij. Als je iemand zoekt waarbij je goed voorbereid word op je examen, dan is willie de perfecte rij-instructrice!!!

Pleun - 3 december 2018

Ik heb met veel plezier rijlessen gehad van Daan. Vanaf les 1 was er een fijne sfeer tijdens de rijlessen en dat is altijd zo gebleven. Daan blijft altijd rustig en vriendelijk en dat vond ik heel fijn, vooral in het begin. Daarnaast was het altijd gezellig in de auto en was Daan altijd erg geïnteresseerd!

Iris de Bruin - 30 november 2018

Ik ben vandaag geslaagd bij rijschool keizerstad! Ik heb hier veel geleerd en leuke lessen gehad. Ik zou deze rijschool ook zeker aanbevelen omdat je hier gewoon fouten kan maken tijdens het rijden en ervan kan leren. Als je een fout maakt dan is dat oke en moet je daar van leren zonder dat je erop aangekeken wordt van doe is normaal. Je rijdt in een fijne auto en mijn rijinstructrice heeft mij veel geleerd op een chille manier.

Lisa - 8 november 2018

Ik ben heel tevreden met de rijlessen die ik heb gehad bij Zeki! Hij is een hele goede instructeur, heeft veel geduld en zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto, zelfs wanneer ik er soms doorheen zat. Echt een aanrader!

Tessa Stolk - 2 november 2018

Ik heb met veel plezier bij Daan rijlessen gevolgd. Ik had altijd zin in mijn lessen en stapte ook altijd de auto weer uit met een goed gevoel. Altijd goed gesteund en hij gaf me vertrouwen wanneer ik dat nodig had. Heel erg bedankt!!

Linde - 1 november 2018

Ik heb rijlessen gehad bij Willie. Ik vond haar een erg fijne en rusige rij instructeur en het voelde vertrouwd om bij haar in de auto te zitten. Het inplannen van de lessen verliep soepel en het was altijd gezellig waardoor ik met plezier naar rijles ging!

Sanne van Putten - 31 oktober 2018

Elke rijles weer heel erg gelachen met Willie. Echt top rijlessen gehad en absoluut geen straf! De 1e keer geslaagd dankzij haar goede lessen en hulp.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *