Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Marina - 16 mei 2018

Heb echt genoten van de rijlessen met Zeki. Veel gelachen maar ook super veel geleerd. Zeki bleef altijd rustig en gaf altijd helder uitleg. Hierdoor heb ik in 1 x kunnen slagen. Echt een aanrader!

Pauline - 14 mei 2018

Heel erg leuke en vooral leerzame rijlessen gehad bij Daan, hij zorgt voor een relaxte sfeer waardoor je ontspannen in de auto zit, hij legt duidelijk uit waardoor je snel begrijpt wat je moet doen. Heel erg bedankt Daan!!

Francis Geurts - 9 mei 2018

Ik heb hele leuke, gezellige en leerzame rijlessen met Willie gehad. Ze was erg gemotiveerd om te zorgen dat ik mijn rijexamen zou gaan halen en uiteindelijk zelfstandig de weg op zou kunnen, dat heeft veel geholpen bij het halen van mijn rijbewijs!

Joost van Horne - 1 mei 2018

Een fantastische rijschool met een prettige rijleraar (Daan!). Lessen waarbij serieusheid en gezelligheid elkaar afwisselen. Bedankt Keizerstad!

Rachel - 26 april 2018

Mijn lessen van Zeki waren altijd heel fijn! Gezellig, relaxed en hij wist altijd precies wat ik nodig had. Heel erg bedankt!

Willemijn - 23 april 2018

Hele leuke lessen gehad met Willie en veel geleerd! Ze is heel rustig en geduldig en daarnaast is het ook heel gezellig in de auto! Heel erg bedankt Willie!

Jochem Aarns - 12 april 2018

Vanaf het begin een goed gevoel gehad bij deze rijschool, gezellige lessen gehad en na 33 lessen geslaagd bij Daan. Duidelijke uitleg en altijd goede sfeer!

Roosje van Putten - 29 maart 2018

Super goede maar vooral ook leuke lessen gehad. Willie stelde mij altijd om mijn gemak. En nu in 1x geslaagd ! Super bedankt !

Pleun van Dommelen - 24 maart 2018

Super leuke lessen gehad met Willie en natuurlijk ook erg leerzaam!!! Heel erg bedankt voor alle lessen. Ze regelt alles, en is super betrokken bij alles en heb mij nooit verveelt!!

Alex - 23 maart 2018

Hele leerzame en gezellige lessen gehad van Willie. Willie is positief en geduldig. Dankzij deze lessen in 1 keer geslaagd :) Dankje Willie!!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *