Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Janne Custers - 15 augustus 2019

Vandaag eindelijk het rijbewijs gehaald door ze fijne lessen van Willie! Het was altijd super gezellig in de auto en je leert snel. Ook was het heel gemakkelijk om lessen in te plannen. Grote aanrader!

Brandon - 13 augustus 2019

IN EEN KEER GESLAAGD! Dankzij de fijne lessen van Willie! 20 lessen gehad in een zeer fijne degelijke auto. Ook de manier van lesgeven is een zeer aangename manier! Dank jullie wel Keizerstad

Sabrina - 5 augustus 2019

Hoii, Vandaag geslaagd voor me rijbewijs via rijschool keizerstad. 30 rijlessen gehad altijd met plezier gereden. Bij Zekii krijg je duidelijke uitleg, goede instructies en goede begeleiding! Zeker een aanrader.

Emilia Almazo Garcia - 27 juli 2019

Geslaagd dankzij Zeki! Super bedankt voor het hebben van geduld en het leren auto rijden. Het was gezellig en leerzaam tegelijkertijd. Voor de mensen die nog willen rijlessen, echt een aanrader! Nogmaals bedankt Zeki:)

Djoko - 26 juli 2019

Super lessen altijd lachen. Streng waar ze op jou moet zijn daar leer je het meest van. Super rijschool

Abdalla Harbee - 22 juli 2019

Vandaag heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald met behulp van Zeki. Het waren leerzame en gezellige lessen en ik heb op de beste manier leren rijden. Geen spijt van mijn keuze dat ik hier ben begonnen met lessen. Zeker een aanrader! Zeki bedankt voor de leuke lessen!

Sergio - 10 juli 2019

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, dit is allemaal te danken aan de goede begeleiding van Zeki Unacan. Altijd met geduld, duidelijk en kritisch daar waar het nodig was. Ik had me geen betere master kunnen wensen, bedankt!

Mariska Coppes - 8 juli 2019

Geslaagd, eindelijk mijn rijbewijs binnen! Willie ik wil je bedanken voor alle fijne lessen die we samen hebben gehad en dat je zo geduldig bleef bij mij. Ik was ook niet de makkelijkste he? ;) Nog heeel veel succes de aankomende jaren met de rijschool! Dikke knuffel, Mariska

Dilara Acem - 4 juli 2019

Mijn lessen bij Zeki waren heel fijn. Door hem ben ik in 1x geslaagd. Zeki is een erg rustige/kalme en zeer geduldige man die je bij zenuwachtige situaties rustig houdt! Je kan erg goed moet met kletsen, maar hij blijft ook zeker duidelijk en serieus. Tijdens de lessen kun je hem gerust om advies vragen en als het even minder gaat, motiveert hij je om door te gaan. Verder houdt Zeki zich netjes aan de tijden en als het uitloopt (vanwege drukte op de weg) laat hij dit tijdig weten. Kortom, ik heb fijne rijlessen bij Zeki gehad en ik raad hem zeker aan. Bedankt voor de rijlessen en het behalen van mijn rijbewijs !

Mette - 3 juli 2019

Hele fijne lessen bij Daan gehad. Hij weet duidelijk wat iedere leerling nodig heeft en is op zijn tijd streng genoeg maar blijft positief. Dankzij hem heb ik vertrouwen gekregen in mijn eigen rijden en heb ik goed leren rijden. Bedankt voor de fijne en gezellige lessen Daan!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *