Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sofie - 26 oktober 2022

Hele fijne lessen gehad bij Willie! Heb alle lessen heerlijk met haar kunnen kletsen maar soms ook goed mijn mond gehouden. Ze was altijd rustig en heel erg duidelijk. Kan haar zeker aanraden voor als je wilt gaan rijlessen in Nijmegen. Bedankt voor de fijne lessen!

Cato - 23 oktober 2022

In het begin vond ik het erg spannend om auto te rijden maar Daan is een super fijne instructeur die me er met veel geduld doorheen heeft gesleept. Heel erg bedankt!!

Dorien - 20 oktober 2022

Toen ik begon met rijlessen had ik veel angst en paniek, maar zelfs ik ben in één keer geslaagd! Willie is een lieve, geduldige vrouw waar je heerlijk mee kan kletsen. Zij heeft mij het vertrouwen gegeven en mij ontzettend veel geleerd. Ze luistert naar wat je wilt leren en maakt graag tijd voor je vrij. Ik kijk met veel liefde terug naar alle lessen en de fijne gesprekken die ik met haar heb gehad. Ik zou deze rijschool maar vooral ook Willie aan iedereen met autoangst aanraden. Bedankt voor alles!!!

Aart - 20 oktober 2022

Zeki is een top instructeur! Door hem ben ik met twee vingers in mijn neus in één keer geslaagd. Hij heeft veel geduld en neemt alle tijd om dingen zo goed mogelijk uit te leggen. Hij let ook altijd goed op waardoor ik mij altijd veilig heb gevoeld. Hij is streng waar nodig en zal er alles aan doen dat jij kan lessen wanneer jij dat wilt. Ook is de sfeer in de auto altijd goed en nooit ongemakkelijk. Dankjewel Zeki!

Marc Piña - 19 oktober 2022

Ik had een goede ervaring met Willie. Ze hielp me heel snel het Nederlandse verkeer te begrijpen aangezien ik een buitenlands rijbewijs had. Met enkele lessen bereidde Willie mij voor om mijn examen in één keer te halen.

Wibie - 14 oktober 2022

In 1 keer geslaagd mede dankzij Willie! Super bedankt voor alle leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Ik ga je missen! Ik raad Willie en rijschool Keizerstad iedereen aan! Nogmaals heel erg bedankt!

Lieve - 8 oktober 2022

Bedankt Daan voor de prettige rijlessen! Het was niet altijd even gemakkelijk, mede door de Corona tijd waarin er soms weken lang geen les gegeven kon worden en we weer vanaf voor af aan moesten beginnen , maar dankzij jouw begeleiding hebben we het samen gehaald! Ik zou deze rijschool en met name de rijlessen van Daan zeker aanraden. Met veel geduld heeft Daan mij vertrouwen gegeven in mijn eigen kunnen waarbij hij echt kijkt naar wat je als persoon nodig hebt om zo snel en succesvol mogelijk je rijbewijs te halen. Ten slotte was het altijd een gezellige en ontspannen sfeer waarbij je je snel op je gemak voelt. Bedankt!

Luuk van Gemert - 7 oktober 2022

Fantastisch! In één keer geslaagd. Ik wil Willie heel graag bedanken voor alle prettige lessen (ook voor de strenge lessen die ik ook af en toe nodig had). Willie bleef altijd geduldig, rustig en vriendelijk. Ik zou Willie ook zeker bij iedereen aan raden.

Simon Hoytink - 6 oktober 2022

Hele fijn tijd gehad tijdens de lessen van Daan. Altijd gezellig gehad in een fijne omgeving. Nooit spijt gehad bij de keuze om hier mijn lessen te nemen. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een goede rijschool!

Sanne - 6 oktober 2022

Hele fijne lessen gehad bij Daan! Ik was ontzettend onzeker en vond alles erg spannend, Daan heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven, veel geduld gehad en fijne begeleiding gegeven. Ook was je altijd oprecht en eerlijk dit vond ik heel erg fijn. Ik kijk terug op een mooie tijd, heel veel mogen leren en ook veel leuke/fijne gesprekken gehad. In een keer geslaagd super blij mee!! Dankjewel voor alles.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *