Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Marleen van Wijngaarden - 12 november 2019

Ik kan keizerstad met volle overtuiging aan iedereen aanraden. Ik heb dankzij de prettige lessen van Daan gisteren mijn rijexamen gehaald. Ik heb me altijd ontzettend op mijn gemak gevoeld en het super gezellig gehad. Daan is heel betrokken en relaxed, hij leert je ontzettend veel en zal nooit boos worden als je iets fout doet, van fouten leer je. Ik keek altijd uit naar de rijlessen. Keizerstad biedt je alles om te slagen en zal je ook goed voorbereid op examen sturen. Ik kan iedereen dus met een gerust hart zeggen dat ze hier op de goede plek zijn en wil Daan en keizerstad bedanken.

Ilayda - 6 november 2019

Ik heb mijn rijbewijs gehaald En Zeki heeft me erbij geholpen hij stelde mij altijd gerust en voelde me echt op Mn gemak Zeki heeft me veel geleerd en bij hem lessen was altijd leuk en natuurlijk leerzaam Een hele goede aanrader!

Zoƫ Leenen - 5 november 2019

Ik heb bij Daan gelest en had altijd zin in de rijles omdat het altijd gezellig was met Daan. Daarnaast wist hij tijdens de lessen de juiste tips te geven waardoor het daarna beter ging. De drempel lag super laag en hij is erg betrokken, wat ik super fijn vond. Zeker op de spannende momenten als de toetsen stelde hij me altijd op mijn gemak en dat voelde gewoon heel erg vertrouwd. Ik heb echt heel erg genoten van de lessen met Daan en kan hem echt aanraden aan iedereen die een leuke en fijne instructeur zoekt waarmee het een plezier is om in de auto te zitten en te leren rijden.

Tom Zwaans - 4 november 2019

Ik heb me rijbewijs vandaag gehaald. En Remco heeft me daar goed bij geholpen om dit te halen. altijd leerzame en gezellig lessen. voelde me erg op me gemak waardoor lessen ook echt leuk was. Bedankt!

Tim - 4 november 2019

Ik heb het behalen van mijn rijbewijs aan Daan te danken! De lessen waren erg leerzaam, waarbij ik met een fijn en gezellig gevoel in de auto zat. Daan bleef altijd erg rustig wanneer ik een fout maakte. Dit zorgde ervoor dat ik me altijd op mn gemak voelde in de auto. Ik heb met veel plezier les van hem gehad. Een goede aanrader dus!

Geana - 29 oktober 2019

Ik heb aan Daan te danken dat ik mijn rijbewijs in 1x heb kunnen behalen en ben hier super blij mee! De lessen waren altijd chill, gezellig maar ook belangrijk erg leerzaam. Wat ik fijn vond was dat Daan veel geduld heeft en nooit boos werd maar je wel op je fouten wees. Dus bij deze nogmaals bedenkt voor de fijne lessen!

Henjo - 23 oktober 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de rijlessen van Zeki! Zeki legt alles duidelijk en rustig uit en is op de juiste manier kritisch waardoor je echt snel beter wordt. Bedankt daarvoor, Zeki! Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk voor Rijschool Keizerstad en zeki heb gekozen.

Lara - 15 oktober 2019

Dankzij de goeie begeleiding van Zeki heb ik mijn rijbewijs behaald! Hij is erg rustig en legt alles heel goed uit, als je vragen hebt kun je die altijd aan hem stellen. Ook waren de lessen heel gezellig! Bedankt zeki!

Chiem de Roos - 7 oktober 2019

Hele fijne rijlessen gehad van Zeki. Altijd rustige uitleg gekregen waardoor het makkelijk was om zijn aanwijzingen op te pikken. Aanrader voor iedereen!

Lila Sturm - 27 september 2019

Afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Dit heb ik te danken aan Daan en zijn duidelijke instructies. Hij nam altijd de tijd om het je uit te leggen, en als het dan fout ging was dat niet erg en mocht je t nog een keer proberen. Kortom rijles met een chille en gezellig sfeer!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *