Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Jop Pepping - 29 juni 2017

Afgelopen half jaar heb ik bij Daan Reinink mogen rijden. Wat een fantastische instructeur. Erg professioneel, heeft veel kennis en kan het ontzettend goed overdragen. Ik zal Daan bij iedereen aanraden!!! Heb ontzettend genoten van alle rijlessen en heb mijn rijbewijs binnen 28 lessen mogen halen. Dank voor alles Jop Pepping

Olivier - 29 juni 2017

Afgelopen 3 maanden heeft Zeki mij begeleid in het halen van mijn rijbewijs. Hij is een betrouwbare en ervaren instructeur. Je wordt vrijgelaten en het is mogelijk om fouten te maken, alles wordt goed besproken en duidelijk uitgelegd! Kortom, zeer fijne instructeur.

Ward - 22 juni 2017

Geweldige lessen gehad van Zeki, altijd op tijd, erg flexibel en duidelijke communicatie! hartstikke leuke en leerzame lessen gehad!

Sanne Janssen - 21 juni 2017

Na een minder goede rijschool te hebben gehad en er anderhalf jaar niks meer aan te hebben gedaan, ben ik gaan beginnen met lessen bij willie. Super ervaring! Was altijd gezellig en lachen in de auto, maar waar het nodig was serieus. Ze kan geweldig les geven en legt alles rustig en duidelijk uit waardoor ik alles vrij snel begreep! Vandaag ben ik geslaagd voor me rijbewijs en dat voor de eerste keer! Ik wil deze rijschool bedanken voor alle goede zorgen en voor de goede en leerzame en gezellige lessen! Dankjewel willie!

Wies - 8 juni 2017

Ik heb dankzij Daan mijn rijbewijs snel kunnen halen. De rijlessen waren altijd relaxed en leuk. Daan legt duidelijk en goed uit. Hierdoor voel je je op je gemak en gaat het rijden beter. Bedankt!!

Isa - 2 juni 2017

Het was na een minder prettige ervaring bij een andere rijschool een verademing om les te krijgen van Daan. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd op een leuke manier! Hij legt heel relaxed uit en blijft altijd rustig. Zo heb ik snel mijn rijbewijs kunnen halen. Ik kan lessen bij hem aan iedereen aanbevelen. Daan bedankt!

Anna - 1 juni 2017

Ik had al ooit ergens anders gelest, dus ik wist al dat ik geen natuurtalent was. Ik zocht dus een geduldige instructeur met humor. Willie en Jurgen waren super fijne instructeurs: ze leggen duidelijk uit en stapje voor stapje kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn rijvaardigheid en steeds meer overzicht. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij Willie, ze is professioneel, maar niet saai of stijf. Lekker flexibel en no nonsense. Daarnaast heb ik ook ontzettend gelachen met Willie. En nu.... mijn rijbewijs!!! Ben er super blij mee. Ik voel me ook echt goed om nu zelfstandig achter het stuur te gaan zitten, en rij inmiddels lekker ontspannen, het heeft me veel gebracht, deze lessen! Dankjewel Willie en Jurgen!

Salima - 25 mei 2017

Super leuke rijlessen gehad bij Willie , geeft goed uitleg wat je fout doet en maakt tussen door leuke grapjes je wordt snel op je gemak gesteld en geeft op een rustige manier uitleg wat je moet doen. Heel erg bedankt Willie.

Inge - 13 mei 2017

Hele fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Zeki. Hij is geduldig, rustig en hij zorgt voor een fijne/goede sfeer in de rijlessen. Ook als je zenuwachtig/nerveus bent wordt je gerust gesteld en goed geholpen! Zeki bedankt voor het vertrouwen en het geduld, dankzij jou in 1x geslaagd!

Kjell - 12 mei 2017

Heb erg prettig gelest bij Zeki, hij gaf goede aanwijzingen en had een goed gevoel voor humor. Kortom zeker een aanrader als rijinstructeur!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *