Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Lila Sturm - 27 september 2019

Afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Dit heb ik te danken aan Daan en zijn duidelijke instructies. Hij nam altijd de tijd om het je uit te leggen, en als het dan fout ging was dat niet erg en mocht je t nog een keer proberen. Kortom rijles met een chille en gezellig sfeer!

Stef Delsing - 20 september 2019

Mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Daan Reinink. Gezellige lessen met duidelijke instructies!

Tom de Groot - 10 september 2019

Ik heb vrijdag 6 september in één keer mijn rijbewijs gehaald, dit heb ik volledig te danken aan Daan. Ik heb met heel veel plezier de rijlessen gevolgd en vooral omdat Daan zo enorm geduldig en duidelijk rijles gaf. Aanrader!

Heleen - 3 september 2019

Ik heb gister mijn rijbewijs in een keer gehaald, en dat heb ik zeker ook aan Daan te danken! Hij legt goed en geduldig uit, en is altijd heel behulpzaam en meedenkend. Een aanrader dus!

Nyima - 30 augustus 2019

Net geslaagd wegens Willy! Fijne rijlessen gehad en altijd veel begrip en flexibiliteit ondervonden bij het inplannen van de lessen. Zeker aan te raden :)

Fleur de Schepper - 27 augustus 2019

Ik heb altijd een hele leuke en gezellige tijd gehad bij Daan. Hij gaf op een leuke manier les en alles werd goed uitgelegd. Heel erg bedankt voor de leuke tijd! Zeker een aanrader

Ellen Martens - 27 augustus 2019

Ondanks dat ik een beetje bang was om te beginnen met rijden, heb ik een positieve ervaring gehad hier. Een fijne rijschool! Willie, erg bedankt voor de gezelligheid en het geduld tijdens de lessen. Alles werd op een persoonlijke manier uitgelegd, besproken en geregeld, en waar mogelijk was het plannen van de lessen ook heel flexibel. Er wordt rekening gehouden met je wensen, heel fijn! Bedankt!

Femke - 19 augustus 2019

Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Meteen de eerste keer geslaagd, dankzij de fijne lessen van Remco. Ik keek iedere keer weer uit naar de lessen. Remco is een leuke instructeur, hij geeft duidelijke uitleg met ook nog een beetje humor. Hij motiveert echt om door te gaan en meer te durven :) Ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen!

Janne Custers - 15 augustus 2019

Vandaag eindelijk het rijbewijs gehaald door ze fijne lessen van Willie! Het was altijd super gezellig in de auto en je leert snel. Ook was het heel gemakkelijk om lessen in te plannen. Grote aanrader!

Brandon - 13 augustus 2019

IN EEN KEER GESLAAGD! Dankzij de fijne lessen van Willie! 20 lessen gehad in een zeer fijne degelijke auto. Ook de manier van lesgeven is een zeer aangename manier! Dank jullie wel Keizerstad
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *