Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Mila Peters - 21 maart 2022

Vandaag dankzij Willie mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik heb super fijne lessen bij haar gehad. Ze is erg flexibel met de planning en zorgt voor een gezellige en vertrouwde sfeer in de auto. Zeker een aanrader!!

Sam van de Sande - 15 maart 2022

Met name dankzij de rijlessen van instructeur Zeki ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rij-examen!👏 Ik heb de rij-opleiding als heel prettig ervaren: de lessen waren goed afgestemd op mijn leerproces en Zeki was flexibel in de planning, waardoor het lukte om mijn rijbewijs binnen de beoogde periode te behalen. Verder vond ik dat Zeki persoonlijk betrokken was en dat hij tijdens de lessen duidelijk, maar ook geduldig was. Ik zou rijschool Keizerstad en Zeki als instructeur 100% aanbevelen, super blij met het resultaat! 😄

manuel oud - 3 maart 2022

Mijn ervaringen met Keizerstad was zeer prettig. Ik moest mijn rijbewijs op zeer korte termijn behalen en daar werd goed over meegedacht, geschoven in agenda en vervolgens alle aandacht aan besteed. Mijn lessen met Willie Buch waren echt top, heerlijk ontspannen sfeer en toch werd de kwaliteit van lesgeven hoog behouden. Dank voor de top lessen Willie, maar ook dank aan Keizerstad voor het snelle schakelen en meedenken in de mogelijkheden. Groetjes Manuel!

Mirre - 17 februari 2022

Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Daan! Ik keek altijd uit naar de volgende les, er was altijd een relaxte sfeer en het was gewoon gezellig. Super bedankt Daan!

nieke - 16 februari 2022

ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald!! samen met Daan heb ik heel fijne tijd gehad, ondangs covid:) ik heb veel geleerd, heerlijk kunnen kletsen en ik kon altijd vragen stellen als ik iets opnieuw wilde proberen. er werd altijd eerlijk gepraat over belangrijke dingen en de sfeer was fijn. kijzerstad zeker een aanrader!! thanks Daan:)

Amanda - 15 februari 2022

Vorige week heb ik dankzij Willie mijn rijbewijs gehaald! De lessen waren altijd gezellig en Willie was altijd erg flexibel met plannen. Daarnaast geeft ze altijd duidelijke instructies en doet ze ook altijd haar best om je op je gemakt te laten voelen, kortom echt een aanrader!

José - 14 februari 2022

Lessen bij Willie is zeker een aanrader! Ze is flexibel qua planning, gezellig, laat je op je gemak voelen, en stelt je altijd gerust bij stress. Daarnaast heeft Willie een fijne manier van lesgeven waarbij ze veel geduld toont. Dankzij haar heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald!

Chris van Dommele - 8 februari 2022

Super fijne Lessen gehad bij Daan. Gezellig maar ook goed, waardoor ik snel mijn rijbewijs heb kunnen halen, nogmaals bedankt Daan!

Joey Stevens - 4 februari 2022

Super fijne lessen gehad van Willie, zij is altijd rustig gebleven ondanks dat ik sommige fouten bleef maken. Flexibele planning waardoor je altijd wel kan lessen in de week. Zeker een aanrader!

Anna - 2 februari 2022

Top top rijschool. Overhaastte het niet en weten wanneer je echt klaar bent om te rijden! In een keer geslaagd, wanneer ik zelf niet wist of ik klaar voor was wist Daan dat wel, echt top!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *