Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sem - 22 juni 2023

Top tijd gehad bij Willie! Fijne vorm van lessen en snel mijn rijbewijs gehaald ;)zeer zeker aan te raden!

Julian Tielemans - 21 juni 2023

In één keer geslaagd! Dit dankzij de fijne lessen van Willie, duidelijke uitleg en fijne sfeer. Ik heb de lessen altijd erg fijn ervaren. Al met al een goede voorbereiding op het autorijden!

Thomas Markus - 15 juni 2023

Rijles gehad bij Willie, wat een topper is dat. De rijlessen waren altijd gezellig en daardoor heb je meer motivatie en word het rijden ook leuker Had weinig zelfvertrouwen en dacht zelf dat ik niet goed kon rijden maar door Willie kreeg ik dit en heb ik mijn examen in 1 keer gehaald. Dus nogmaals bedankt Willie voor de fijne lessen!!!

sten kamps - 15 juni 2023

ik heb me rijbewijs gehaald door Willie ze is echt een goeie lerares ik heb veel van haar geleerd ook een hele gezellige persoon om mee te praten, ze is echt bekent in dit vak als ik iets verkeerds deed of ik zag iets niet, dan kreeg ik feedback van haar en dat kon kon ik goed gebruiken, eerste examen was ik helaas gezakt vanwege door een stopbord door te rijden 2 keer zelfs, tweede examen heb ik hem gehaald. dit is wel de beste rijschool waar ik meegemaakt heb en hele mooie ervaringen en dit rijschool blijft de aanrader voor iedereen, nogmaals dank ik ga dit nooit vergeten.

Laura - 14 juni 2023

Na lang zwoegen in de auto toch in één keer mijn rijbewijs gehaald! Dankjewel Willie! Het was een avontuur samen maar het tijdperk komt nu toch ten einde.. Bedankt voor de gezelligheid in de auto en jouw vertrouwen in mij :)

Jelle Udo - 7 juni 2023

Dankzij de lessen van Daan in één keer geslaagd. Door veel positieve feedback en vooral gezelligheid in de auto heb ik de lessen als een zeer prettige periode ervaren. Naarmate het examen dichterbij komt zorgt Daan ervoor dat je helemaal voorbereid en dit geeft veel vertrouwen! Kortom: lessen bij Daan is een aanrader!

Jenna - 5 juni 2023

Heel erg bedankt voor alle fijne lessen Daan! Een goede vriendin van mij raadde jou aan (dankjewel Jor!) en ze had helemaal gelijk want ik kan me geen betere rij-instructeur voorstellen. Je hebt me niet alleen leren rijden, maar ook het vertrouwen gegeven dat ik het kan! Jouw tips over rijden, maar ook allerlei Nijmeegse restaurantjes en lokale plekjes zal ik zeker blijven gebruiken :D Ik ga de gezellige lessen missen, dankjewel!!

Wouter Janssen - 3 juni 2023

Heb samen met Willie mijn rijbewijs in een keer gehaald in een vrij korte tijd waar ik heel blij mee ben! Altijd fijne en gezellige lessen gehad. Echt iemand die haar vak kent.

Fenne - 30 mei 2023

Ik wil Daan ontzettend bedanken voor alle leuke rijlessen. Hele fijne rij-instructeur die goede tips geeft, leuk met je babbelt en ook echt vertrouwen in je heeft. Ik ga de lessen zelfs bijna missen, maar ben ontzettend blij dat ik vandaag in een keer geslaagd ben! Nijmegen rijden wordt nu een eitje ;) Bedankt!!

Kelley Meekhof - 23 mei 2023

Suuuuuper fijne lessen gehad. Willie heeft mij top leren auto rijden. Ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld en het was super gezellig. Gelijk na mijn 1e examen geslaagd. Heeel erg bedankt Willie, ik ga je missen :(
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *