Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Emren - 24 mei 2018

De lessen bij Zeki waren erg leuk met humor en leerzaam. Hij is heel geduldig en praat duidelijk. Dankzij deze goede lessen heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald, dankjewel voor alles!

Kirsten - 23 mei 2018

Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Daan! De ontspannen en persoonlijke sfeer in de auto stelde mij erg op mijn gemak. Daan heeft snel door hoe zijn leerlingen in elkaar zitten, waardoor hij bij iedereen het beste eruit kan halen. Bedankt Daan voor je goede uitleg, geduld en bovenal gezelligheid!

Eva - 17 mei 2018

De rijlessen van Daan waren erg fijn. De sfeer was goed in de auto, waardoor ik met veel plezier in de auto heb gezeten en vertrouwen in mezelf kreeg. De lessen waren zowel gezellig als leerzaam.

Marina - 16 mei 2018

Heb echt genoten van de rijlessen met Zeki. Veel gelachen maar ook super veel geleerd. Zeki bleef altijd rustig en gaf altijd helder uitleg. Hierdoor heb ik in 1 x kunnen slagen. Echt een aanrader!

Pauline - 14 mei 2018

Heel erg leuke en vooral leerzame rijlessen gehad bij Daan, hij zorgt voor een relaxte sfeer waardoor je ontspannen in de auto zit, hij legt duidelijk uit waardoor je snel begrijpt wat je moet doen. Heel erg bedankt Daan!!

Francis Geurts - 9 mei 2018

Ik heb hele leuke, gezellige en leerzame rijlessen met Willie gehad. Ze was erg gemotiveerd om te zorgen dat ik mijn rijexamen zou gaan halen en uiteindelijk zelfstandig de weg op zou kunnen, dat heeft veel geholpen bij het halen van mijn rijbewijs!

Joost van Horne - 1 mei 2018

Een fantastische rijschool met een prettige rijleraar (Daan!). Lessen waarbij serieusheid en gezelligheid elkaar afwisselen. Bedankt Keizerstad!

Rachel - 26 april 2018

Mijn lessen van Zeki waren altijd heel fijn! Gezellig, relaxed en hij wist altijd precies wat ik nodig had. Heel erg bedankt!

Willemijn - 23 april 2018

Hele leuke lessen gehad met Willie en veel geleerd! Ze is heel rustig en geduldig en daarnaast is het ook heel gezellig in de auto! Heel erg bedankt Willie!

Jochem Aarns - 12 april 2018

Vanaf het begin een goed gevoel gehad bij deze rijschool, gezellige lessen gehad en na 33 lessen geslaagd bij Daan. Duidelijke uitleg en altijd goede sfeer!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *