Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Eva - 1 september 2020

Super leuke lessen gehad van Daan!! Altijd met veel plezier gereden, alleen was ik onzeker voor het examen.. Daan heeft mij al het vertrouwen in mezelf weer teruggegeven, bedankt daarvoor, daan je bent een topper!

Lukas - 21 augustus 2020

Willie, bedankt voor alle goede lessen en het geduld! Super rijschool!

Elya van Driel - 19 augustus 2020

Hele fijne en gezellige lessen gehad bij Willie! In het begin keek ik, door mijn zenuwen, erg op tegen autorijden, maar door de rustige en leerzame lessen heb ik nu echt plezier in rijden. Keizerstad (Willie!) is zeker een aanrader, ook voor mensen die het nog erg spannend vinden in het begin! :)

Liv ter Haar Romeny - 18 augustus 2020

Top lessen gehad van Willie. Wat was het altijd gezellig samen in de auto. Een fijne sfeer en goede lessen. Nu heb ik mijn rijbewijs en heb heel veel zin om de weg op te gaan. Hoewel ik Willie wel ga missen, haha! Al met al goede rijschool! Zeker aan te raden :)

Sharon - 17 juli 2020

Super rijschool 10 jaar geleden alweer mijn rijbewijs gehaald bij willie...nu mijn man aanbevolen om weer te gaan lessen bij haar,En vandaag is mijn man geslaagd! Als je een goede rijschool zoekt kies dan voor keizerstad... Bedankt voor alles! Groetjesssss

Danny Straatman - 17 juli 2020

10 jaar geleden mijn vrouw geslaagd bij Willie, en nu ook ik geslaagd. Willie, bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen! Echt een aanrader.

Juliette Thomson - 16 juli 2020

Onwijs fijne lessen gehad bij Willie. Veel gezelligheid in de auto, maar ook serieuze momenten. Blij dat ik het examen gehaald heb, maar jammer dat ik niet meer elke week kan kletsen met Willie... Kies voor Keizerstad!!

Jasper - 14 juli 2020

Ik heb met veel plezier gelest bij Willie. Ze weet precies wat ze doet, blijft altijd kalm en ze is vooral heel vriendelijk! Keizerstad en zeker Willie is absoluut een aanrader! Hartstikke bedankt voor de lessen!

Thomas - 24 juni 2020

Na het behalen van het autorijbewijs, ook vele leerzame lessen gevolgd voor het motorrijbewijs! Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt Remco voor alle gezellige lessen, een echte aanrader.

Sanem - 22 juni 2020

Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad bij zeki. Hij is heel duidelijk en rustig. Ik heb veel plezier gehad tijden het rijden. Ik raad rijschool keizerstad zeker aan voor iedereen. Heel erg bedankt voor de fijne lessen.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *