Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sanne - 13 oktober 2015

Daan, super bedankt voor de leuke, leerzame maar vooral gezellige(!!!) rijlessen. Zonder jou vertrouwen was het nooit gelukt.

rosa - 12 oktober 2015

wat een heerlijk gevoel, mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Daan, voor al die gezellige en ook leerzame uurtjes in de auto! Heb met plezier bij je in de auto gezeten.

Clemens - 26 september 2015

Voor mensen die willen beginnen met rijlessen, kan ik rijschool keizerstad absoluut aanraden. De lessen en theorieweekenden zijn fantastisch! Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Carl Benz en de instructeurs van Keizerstad, Bedankt! Zonder jullie was het nooit gelukt! ;)

Barbara - 25 september 2015

Daan, ik heb echt genoten van de lessen bij jou. Heel gek dat die nu voorbij zijn. Ik zou het iedereen aanraden om hier te lessen. Bedankt!!

Tijn - 10 september 2015

Daan, super bedankt! Ik heb heel fijn leren rijden bij jou. Het waren elke keer leuke rijlessen en ik had serieus zin in iedere les. Blij dat ik m'n rijbewijs heb maar baal ervan dat de lessen nooit meer zullen komen!

Hugo - 1 september 2015

Daan, hartstikke bedankt voor alle rijlessen en bij het halen van mijn rijbewijs. ik heb van elke les erg genoten door de leuke sfeer. ik ben erg blij dat ik hier rijles heb genomen. nogmaals bedankt daan!

Jesse - 28 augustus 2015

Ik ben door vrienden bij Daan terecht gekomen. Ben erg blij dat ik bij Keizerstad gelest heb! Super chille sfeer in de auto en je word erg op je gemakt gesteld! Alles kan want je bent er om te leren! Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen gaan halen! Thanks Daan!

Robin - 24 augustus 2015

Daan, bedankt voor de lessen ik heb in een korte tijd veel kunnen leren. Duidelijke uitleg en altijd een rustige sfeer in de auto. Bedankt Daan

Anne Ruta - 3 augustus 2015

Zeki ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke rijlessen die we hebben gehad. Ik ben zeer te spreken over je manier van lesgeven, je blijft altijd rustig en geeft altijd goede tips daarom kan ik je voor iedereen aanraden. Nogmaals bedankt!

Josje - 20 juni 2015

Ik had altijd het idee dat autorijden niks voor mij zou zijn, maar dankzij de gezelligheid, het geduld en de goede feedback van Willie dacht ik al na een paar lessen: dit komt helemaal goed. En ja hoor, gisteren in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankjewel voor de leuke lessen Willie!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *