Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Wendy muller - 5 december 2017

Super fijne leerzame lessen! Na weinig geleerd te hebben bij mn eerste rijschool, super veel en snel geleerd dankzij willie! Ging goed voorbereid mijn examen in, En in 1x gehaald! Super blij mee. Bedankt voor de leuke lessen!

Suzanne - 29 november 2017

Hele fijne en leerzame lessen gehad bij Zeki, en in 1 keer geslaagd! Zeki blijft altijd rustig en kan goed uitleggen en je geruststellen als je ergens mee zit, heel fijn!

Bilal - 29 november 2017

Dankzij Zeki in 1 keer geslaagd. Altijd leuke rijlessen gehad en veel geleerd elke les zag ik wel vooruitgang zeker een aanrader. Zeki bedankt!

Sophie - 24 november 2017

De autolessen bij Rijschool Keizerstad vond ik prettig en fijn! Bedank Willie voor de goede lessen!

Britt Claessen - 23 november 2017

Afgelopen week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit alles dankzij jou Daan! Na lang uitstellen besloot ik om na veel positieve verhalen gehoord te hebben over Daan, bij hem te gaan lessen. Daan blijft altijd geduldig, geeft goede tips en is erg betrokken met zijn leerlingen. Bedankt voor deze leerzame maar toch ook zeker erg gezellige tijd!

Sanne Bakker - 16 november 2017

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar deze. Na twee keer zakken wilde ik bij deze rijschool een nieuwe start maken. Ik ben hier enorm gegroeid en in mij zelfvertrouwen dankzij Daan! Top begeleiding en uitleg. Hij gaf mij vertrouwen en bleef positief. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Twan Voermans - 9 november 2017

3 keer is scheepsrecht van Willie en Jurgen les gehad. als ik vragen had kon in snel bij willie terecht en zochten we samen naar een goede oplossing. in verband met faalangst bij mijn examens ben ik hier goed mee begeleid.

Yadira - 31 oktober 2017

Ik heb een hele fijne tijd gehad in de auto en voelde mij klaar en goed voorbereid voor het examen. Keizerstad, bedankt!

Storm Kamps - 27 oktober 2017

Heb 22 lessen gelest bij Willie. De lessen waren zo voorbij en vond het steeds leuker om te doen. Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Willie. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen Willie!

Saskia - 22 oktober 2017

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Willie Buch in de auto dus bedankt Willie, voor alle veilige kilometers, gezelligheid en voor de wijze lessen. Willie maakt altijd tijd voor je en stelt je op je gemak in de auto dus lessen bij haar, en bij Keizerstad is heel fijn!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *