Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Bram - 25 november 2015

willie en helma, heel erg bedankt voor alle lessen het was erg leuk en leerzaam om te mogen lessen met jullie. ik zou het aanraden om hier te gaan lessen dankjewel!!

Mariola - 24 november 2015

Lieve Willie! Ik wil jou ontzettend bedanken voor de leuke, leerzame maar zeker gezellige lessen die ik heb gehad de afgelopen tijd. Lachen, gieren en brullen in de auto, maar met al die gezelligheid werd er ook goed gekeken wat er wel goed was, maar ook wat niet! Daardoor ben ik in een keer geslaagd en kan ik nu zelf de weg op, dat zegt een hoop over jou! Jouw manier van uitleggen en ook zeker dat je jezelf helemaal op je gemak kan voelen in de auto. Echt een aanrader voor ieder ander die een rijbewijs wilt gaan halen! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Liefs Mariola

Marjolein - 10 november 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Ik vond het fijn om bij jou te lessen. Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen!

Loes - 10 november 2015

Bedankt Daan voor de gezellige uren in de auto (ik mis het stiekem toch wel een beetje) en de goede voorbereiding voor de examens! Ik ben super blij dat ik bij Keizerstad heb gelest want alles was super goed geregeld en ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald!

Kim - 4 november 2015

Daan bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. Zonder jou was het nooit gelukt. Top rijschool!

Anna S - 21 oktober 2015

Bedankt Zeki, voor de gezellige lessen en het behalen van mijn theorie én praktijk examen in een keer.

Laura - 19 oktober 2015

Super leuke en leerzame lessen gehad bij Daan. Jammer eigenlijk, dat ze nu voorbij zijn. Heel erg bedankt! Absoluut een aanrader:)

Sanne - 13 oktober 2015

Daan, super bedankt voor de leuke, leerzame maar vooral gezellige(!!!) rijlessen. Zonder jou vertrouwen was het nooit gelukt.

rosa - 12 oktober 2015

wat een heerlijk gevoel, mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Daan, voor al die gezellige en ook leerzame uurtjes in de auto! Heb met plezier bij je in de auto gezeten.

Clemens - 26 september 2015

Voor mensen die willen beginnen met rijlessen, kan ik rijschool keizerstad absoluut aanraden. De lessen en theorieweekenden zijn fantastisch! Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Carl Benz en de instructeurs van Keizerstad, Bedankt! Zonder jullie was het nooit gelukt! ;)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *