Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Roel Bors - 5 april 2016

Daan, de keuze om voor jou te kiezen als rij-instructeur was absoluut de juiste! Lekker rustig en ontspannen, waardoor de lessen erg prettig waren en het praktijkexamen eigenlijk ook een eitje was ;) Veel respect voor hoe jullie als rijschool te werk gaan. Ik ben blij dat ik onderdeel kon zijn van jullie succes! Een vaste rij-instructeur gedurende de hele rijles-periode vind ik zelf een heel belangrijk criterium, vandaar dat ik Rijschool Keizerstad ook voor iedereen aanraad!

Julia - 25 maart 2016

Daan, super bedankt voor alles. Door jou geduld en vertrouwen heb ik dan ook eindelijk mijn rijbewijs. Elke keer in de auto was het weer gezellig en bovendien heb ik heel veel geleerd. Zonder jou was ik nooit geslaagd en daarom kan ik iedereen rijschool Keizerstad aanraden. Liefs Juul!

Lotte - 24 maart 2016

Daan, heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Dankzij de gezelligheid, jouw goede tips en uitleg heb ik m\\\\\\\'n rijbewijs gehaald. Jammer dat de lessen nu voorbij zijn maar ik zal Keizerstad aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt! Liefs Lotte

Astrid - 23 maart 2016

Ik heb in een keer geslaagd bij rijschool keizerstad. In het begin bij Willie gelest, echt een hele lieve vrouw en erg kundig. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Daarna heb ik bij Zeki gelest en bij hem naar het examen toegewerkt. Bij Zeki was het altijd gezellig in de auto, maar ik wist ook wanneer ik moest opletten. Zeki is rustig en legt alles zeer duidelijk uit. Zeki en Willie bedankt voor alles!!

Joy - 14 maart 2016

Ik vond Zeki een goede rustige instructeur. Hij was altijd geduldig en legde goed uit waar er tijdens het praktijkexamen op gelet wordt. Bedankt!

Laura - 5 maart 2016

Ik heb superleuke rijlessen gehad, mijn instructeurs hadden veel geduld en vertrouwen waardoor ik met veel plezier mijn rijbewijs heb gehaald! Bedankt voor alles!

Anne-Fleur - 3 maart 2016

ik heb alle lessen met plezier gevolgd, Daan bedankt voor de fijne lessen en het vele geduld waardoor ik nu mooi mijn rijbewijs binnen heb :)

Lotte - 2 maart 2016

Daan en Zeki, bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! En het geduld en vertrouwen! Ik heb hem nu binnen :-).

Daley - 22 februari 2016

Fijne rijschool met aardige instructeurs die het beste met je voor hebben. Ik heb op, persoonlijk tempo, veel bij de rijschool geleerd. Dankjewel voor de prettige tijd!

Romy - 4 februari 2016

Het was echt een super leuke tijd Super bedankt voor alles!!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *