Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Chrissy - 25 januari 2018

Daan, ontzettend bedankt voor de gezellige, maar vooral leerzame lessen! Door je geduld en positieve manier van les geven gaf het mij elke keer meer vertrouwen op de weg. Zonder jou was het nooit gelukt. Zeker een aanrader!

Sidney - 16 januari 2018

Hele fijne lessen gehad bij Daan die mijn faalangst begreep en mij daardoor op mijn gemak liet stellen! Een hele goede rijschool en Daan is een top rij-instructeur!

Roos de Groot - 12 januari 2018

Super fijne lessen gehad en ondanks de zenuwen dankzij Daan in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!

Myrthe - 21 december 2017

Dankzij Willie in 1 keer geslaagd!! Over mijn angst heen gekomen en een super leuke tijd gehad + hele fijne rijlessen, Dankjewel!

Jessie - 20 december 2017

Ik kan rijschool Keizerstad echt aanraden. Ik was heel bang om te rijden, maar dankzij Willie ben ik in 1 keer geslaagd en is mijn angst weg! Super tijd bij jullie gehad, heel erg bedankt voor de leuke lessen.

Michael - 18 december 2017

Ik vond het lessen bij Zeki erg fijn. Soms grappig, andere keer weer wat rustiger, maar altijd super leerzaam. Het fijnste aan Zeki vond ik dat hij altijd rustig bleef als ik wat gestrest was, dit gaf mij een kalmerend gevoel. Dankjewel Zeki!

Berend - 18 december 2017

Omdat het twee dagen vóór de dag dat ik mijn praktijkexamen had heel erg had gesneeuwd, was mijn “angst” vooral of mijn examen wel door kon gaan. Ik was namelijk niet bang voor het examen op zich (die nervositeit kwam wel een beetje toen ik eenmaal in de auto zat tijdens het praktijkexamen natuurlijk hahah…) , aangezien ik veel vertrouwen had en had gekregen dat ik het wel kon. Dat vertrouwen heb ik zeker gekregen van Daan als rijinstructeur maar ook als persoon. Want naast het feit dat hij altijd geduldig uitlegde wat beter kon, handige tips gaf en me op een positieve manier rijles gaf waren de rijlessen ook altijd gezellig. We hadden altijd wel gespreksstof (van school tot sport tot andere dingen). Hierin zat mijn valkuil wel, aangezien ik soms té veel kon praten. Maar ook dit gaf Daan goed aan waardoor ik de laatste lessen (in iets meer stilte) kon laten zien dat ik klaar voor het examen was. Nogmaals Daan, super bedankt voor de rijlessen, en ik kijk er met een heel positief gevoel op terug!

Thijmen - 16 december 2017

Ondanks dat ik geen natuurtalent in rijden ben, en bij een rij-examen snel gespannen ben heeft Daan ervoor gezorgd dat ik toch geslaagd ben! Daan geeft goede duidelijke lessen, hij toont interesse in je. En kan dingen rustig uitleggen waardoor je dingen sneller begrijpt. Daarnaast is hij meedenkend bij het maken van afspraken wat erg fijn is! Daan heel erg bedankt!

Oscar - 15 december 2017

Vertrouwen in mijn instructeur Zeki had ik zeker!, voor iemand die niets wist van auto’s had ik het erg moeilijk in het begin. Maar de rijlessen waren erg effectief en gezellig! Ook heb ik top resulaten, namelijk in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Joris Nieuwenhuis - 12 december 2017

Zeki, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Altijd erg gelachen. Ik zal je niet snel vergeten. Echt een aanrader!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *