Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Juliette Thomson - 16 juli 2020

Onwijs fijne lessen gehad bij Willie. Veel gezelligheid in de auto, maar ook serieuze momenten. Blij dat ik het examen gehaald heb, maar jammer dat ik niet meer elke week kan kletsen met Willie... Kies voor Keizerstad!!

Jasper - 14 juli 2020

Ik heb met veel plezier gelest bij Willie. Ze weet precies wat ze doet, blijft altijd kalm en ze is vooral heel vriendelijk! Keizerstad en zeker Willie is absoluut een aanrader! Hartstikke bedankt voor de lessen!

Thomas - 24 juni 2020

Na het behalen van het autorijbewijs, ook vele leerzame lessen gevolgd voor het motorrijbewijs! Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt Remco voor alle gezellige lessen, een echte aanrader.

Sanem - 22 juni 2020

Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad bij zeki. Hij is heel duidelijk en rustig. Ik heb veel plezier gehad tijden het rijden. Ik raad rijschool keizerstad zeker aan voor iedereen. Heel erg bedankt voor de fijne lessen.

Silke - 16 juni 2020

Dankzij de leuke en leerzame rijlessen van Daan, ben ik in een keer geslaagd! Dankjewel Daan!

Sandy Sciarone - 15 juni 2020

Na hele fijne , leerzame en gezellige lessen, ben ik in een keer geslaagd. De lessen met Daan heb ik heel fijn ervaren en door zijn vertrouwen ben ik met een goed gevoel mijn examen in gegaan. Ik had geen betere instructeur kunnen wensen.

Mustafa - 12 juni 2020

Ondanks alles nu geslaagd!!! Fijne en zeker hele leerzame lessen gehad van Willie. Zeer tevreden. bedankt Willie!!

Isabelle Cöp - 10 juni 2020

In een keer geslaagd dankzij de leerzame en leuke rijlessen van Daan. Bedankt voor al het vertrouwen en de goede begeleiding richting het examen!

Brett Bijland - 5 juni 2020

Met veel plezier les gehad van Daan en door fijne en duidelijke hulp in een keer geslaagd. Ik raad iedereen het aan bij Keizerstad te komen lessen. Daan , heel erg bedankt!

Margot - 5 juni 2020

Ik heb vandaag mijn rijexamen gehaald. Alle lessen met Willie waren erg gezellig en heb ik veel van geleerd.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *