Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Ruben - 28 juni 2021

Ik heb de les gehad van Daan en ben in 1 keer geslaagd. Het was een chille sfeer en hij leert je goed hoe je netjes rijdt in het verkeer. Echt een top rijschool, ik zou hem aan iedereen aanraden.

Zinga de Sousa Mendes do Vale - 17 juni 2021

Ik heb les gehad van Zeki. Tijdens de lessen hing er een fijne sfeer. Hij geeft goede en duidelijke instructies. Ik ben dankzij hem dan ook in 1x geslaagd. Zeker een aanrader!!

Lisa - 15 juni 2021

Rijlessen gevolg bij Willie, ik had mij geen fijnere rij instructrice voor kunnen stellen, altijd geduldig en heel erg flexibel. Dank je wel Willie!

Jip Van Raaij - 15 juni 2021

Les gehad bij Daan, super fijne instructeur, reageert altijd snel. Altijd flexibel, hij haalt alles uit de lestijd die je hebt. Door hem het rijbewijs in een keer gehaald. Zeker een aanrader!!!!!!!!!!!

Juul Wassink - 8 juni 2021

Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Daan in de auto. Hij heeft me goed geholpen en ik heb veel bij hem geleerd. Ondanks de vertragingen door corona toch in een keer geslaagd!

Anna - 8 juni 2021

Ondanks dat ik het spannend vond om in de auto te zitten stelde Willie mij gerust en verloor ze nooit haar geduld ondanks dat het niet altijd goed ging. Bedankt Willie!

Vicky - 8 juni 2021

Lieve Willy, Bedankt voor de fijne tijd. Door de lessen bij jou ben ik in 1 keer geslaagd! Je hebt me geleerd om rustig te zijn in de auto en goed voor me uit te kijken. Het was altijd gezellig! Door je flexibiliteit was het erg fijn lessen. Nogmaals heel erg bedankt.

Fenne - 3 juni 2021

Door Willie heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Als je houdt van flexibiliteit, is zij echt een aanrader. Ook vond ik het erg fijn dat zij mij kon helpen om wat meer vertrouwen te krijgen op de weg. Het was altijd heel erg gezellig met haar in de auto.

Fabian Hariri - 31 mei 2021

Daan is een hele prettige rijinstructeur die eerlijk en ontspannen overkomt. Helder inzicht mogen krijgen waarin ik in 1 x geslaagd ben! Dank voor het vertrouwen en de begeleiding 👌

Tommy - 11 mei 2021

Aanrader! Zelf heb ik de rijlessen van Daan gevolgd, deze waren altijd duidelijk en makkelijk te volgen. Ik heb mijn rijbewijs binnen 3maanden behaald. Top organisatie!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *