Menu

Gastenboek



Plaats een bericht in ons gastenboek »

Marle - 16 oktober 2017

Nooit verwacht dat ik mijn rijbewijs zo snel èn in 1x kon behalen. Wat een top instructeur is Zeki. Een man die oprecht het beste met je voor heeft en daarnaast ook veel voor je over heeft. Aanrader voor iedereen! Bedankt Zeki, je bent een topper!!

Laura - 13 oktober 2017

Hele leuke lessen gehad bij Willie. Veel geleerd en ook meteen de 1e keer geslaagd. Heel erg bedankt voor de lessen!

Cato - 12 september 2017

Hele goede lessen gehad van Daan! Hij legt alles rustig uit en is ook gezellig om bij in de auto te zitten. Hij heeft mij veel vertrouwen gegeven, waardoor ik nu zelfverzekerd in de auto zit. De lessen waren altijd goed, dus ik zou het absoluut aanraden om bij hem te lessen!

Ashley - 1 september 2017

Ik heb een fijne ervaring gehad met keizerstad. Veel geleerd. Fijne rijinstructrice Bedankt willie buch voor de fijne kilometers!

Bram Polak - 25 augustus 2017

Zeer leuke en leerzame lessen gehad van Daan. Ik heb alle rijlessen ervaren als leerzaam, maar ook relaxed. Daan legt alles goed en duidelijk uit. En heeft op zn tijd humor. Echt een aanrader voor iedereen!

Sanne - 3 augustus 2017

Ik ben begonnen als een onzekere bestuurder, en dacht dat iedereen het kon behalve ik.. dankzij Willie heb ik het vandaag gehaald. Zonder haar was dit absoluut niet gelukt. Ik ben haar heeeel dankbaar, voor alle lessen. De ene les was beter als de ander, maar ze heeft mij er wel doorheen gesleept!! Absoluut een aanrader! Willie, nogmaals hartstikke bedankt!

Veerle - 2 augustus 2017

Ik wilde zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen en dankzij Willie is het in 3 maanden gelukt! De rijlessen waren heel gezellig en ze was heel makkelijk met inplannen en verzetten van rijlessen! Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs in een keer gehaald heb maar de rijlessen ga ik wel missen!

Charlotte - 30 juli 2017

Hele leuke en gezellige lessen gehad bij Willie. Natuurlijk ook goed leren rijden, want in een keer mijn rijbewijs gehaald! Willie was erg flexibel wat betreft het inplannen van de rijlessen, waardoor je helemaal zelf kunt bepalen hoe snel je je rijbewijs wil halen. Nogmaals bedankt Willie :)

Sofie - 18 juli 2017

Ik heb bij Zeki gelest. Hij is een super instructeur! Hij heeft veel geduld en aandacht voor je. Ik raad hem aan als instructeur. Succes verzekerd!!

Jeroen - 17 juli 2017

Voor mijn vakantie in Nieuw Zeeland moest ik gauw mijn rijbewijs halen. Dankzij een heel flexibele rijinstructeur (Zeki) kon ik veel lessen doen toen dat nodig was en zo heb ik in 1 keer mijn rijbewijs ruim op tijd gehaald. Op het examen op geen enkele nieuwe weg gereden - Zeki is erg bekend met de examenroutes van het CBR. Daarnaast altijd zin gehad in mijn lessen! Zeki is vriendelijk, rustig en naast hem ben je niet bang om fouten te maken.




Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *