Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Alem Kunovac - 10 april 2017

Ik heb een paar maanden bij Zeki gelest en ik kan me eigenlijk geen betere instructeur voorstellen! Heel kalm en duidelijk, zo wil ik het hebben! Ik wil graag Zeki bedanken voor de leuke tijd en om bij hem te lessen is zeker een aanrader!

Sophie Derks - 7 april 2017

Ik heb een half jaar bij Willie gelest en ben in 1 keer geslaagd. Willie gaf heel leuke en leerzame lessen. Het is gezellig in de auto, maar je wordt ook goed begeleid. Daarom wil ik Willie bedanken voor die leuke tijd!

Leo van Roozendaal - 29 maart 2017

Ik wil Daan bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Hij kan duidelijk uitleggen en je kan ook veel met hem lachen waardoor je jezelf goed op je gemak voelt. Dit resulteerde er ook in dat ik heb rijbewijs in 1 keer heb gehaald!

Femke vd Wal - 29 maart 2017

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en ben heel erg dankbaar voor alle leuke, leerzame en gezellige lessen van Daan! Ik zou het zeker aanraden!

Friso - 17 maart 2017

Erg leuke lessen gehad bij Daan! Daan is rustig en stelt je snel op je gemak. Super rijschool, erg aan te bevelen!

Sookie - 10 maart 2017

Daan is een instructeur met veel geduld. Hij gaat opzoek naar verschillende oplossingen om je steeds beter op (de) weg te helpen. Dat maakt dat ik het erg fijn vond om bij Daan te lessen!

Thom - 9 maart 2017

Leuke rijlessen gehad bij Willie! Erg flexibele tijden en lessen, dat was erg fijn. Bedankt voor mijn rijbewijs!

Farzad - 4 maart 2017

Zeki een topinstructeur! Super fijne rijlessen gehad en veel geleerd.

Sue - 1 maart 2017

Een hele gezellige, leuke en leerzame tijd gehad bij Willie! Samen heel veel gelachen, gekletst en gestresst maar al met al met 28 lessen mijn theorie, TTT en mijn praktijk in een keer gehaald!! Heerlijk relaxt ook bij elke vorm van zenuwen of angst.. een echte aanrader! Rijschool Keizerstad nogmaals bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame tijden! Liefs, Sue.

Jimmy Vu - 22 februari 2017

Na 25 rijlessen geslaagd. Een echte aanrader voor iemand die begint met lessen. Instructeur is een zeer rustig en geduldig persoon en heeft de kennis over het autorijden.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *