Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Julia Bongaerts - 1 maart 2019

In een keer me rijbewijs gehaald bij Willie! Altijd gezelligheid maar tegelijkertijd ook super effectieve lessen. Heb het erg naar me zin gehad en Willie heeft mij echt het zelfvertrouwen gegeven om het gewoon te halen, en dat is gelukt. Dankjewel!!

Denise - 24 februari 2019

Ontzettend leuke tijd gehad bij Daan in de auto en ook nog in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Daan stelde me altijd erg op mijn gemak, waardoor ik zelf ook erg ontspannen in de auto zat. Ik kan iedereen aanraden bij hem te gaan lessen. Super bedankt Daan!

Maartje Beijer - 21 februari 2019

In 1 keer mijn rijbewijsgehaald bij rijschool keizerstad! Niks leuker gezelliger en leerzamer dan bij Willie in de auto 😁 een aanrader en heb het naar mijn zin gehad🎉

Amber Peters - 20 februari 2019

Hele goede rijlessen gehad bij Willie! Willie bedankt voor al het vertrouwen in mij en de leuke en leerzame rijlessen!!

Miki - 11 februari 2019

Dankzij Zeki heb ik vanmorgen in een keer mijn praktijkexamen gehaald, Bedankt voor de leerzame en ook zeker gezellige lessen!

Sophie van Velthoven - 8 februari 2019

Super fijne lessen bij Daan gehad! Altijd lol in de auto, maar ook heel leerzaam. Zeker een aanrader!

Teske van der Stappen - 2 februari 2019

Afgelopen tijd bij Daan gelest en nooit met tegenzin de auto ingestapt. Altijd goede tips en advies gekregen. Dankzij de goede lessen heb ik ook in één keer mijn rijbewijs gehaald! Ik heb altijd het gevoel gehad dat Daan vertrouwen in mij had en daardoor heb ik ook veel plezier gekregen in het rijden! Nogmaals bedankt voor de gezellige en zeker leerzame lessen! Nu moet ik maar alleen gaan meezingen met 'Ironic' ;) Tot ziens!

Carlijn Rutten - 31 januari 2019

Toplessen gehad van Daan! Ik heb altijd met veel plezier gereden en me erg op mijn gemak gevoeld, heel erg bedankt!

Timo Siroen - 31 januari 2019

Ik heb gelest bij Daan en dat is me heel goed erevaren. Hele rustige man met goede tips.

Pleun - 29 januari 2019

Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad bij Daan! Ik kreeg veel vertrouwen waardoor ik veel zelfverzekerder achter het stuur zat. Het was altijd gezellig en Daan is heel betrokken. Ik kijk heel positief terug op de afgelopen tijd. Heel erg bedankt daarvoor Daan! Nu eventjes het verkeer in Azië gaan uitproberen! :)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *