Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Isa - 2 juni 2017

Het was na een minder prettige ervaring bij een andere rijschool een verademing om les te krijgen van Daan. Ik heb in korte tijd erg veel geleerd op een leuke manier! Hij legt heel relaxed uit en blijft altijd rustig. Zo heb ik snel mijn rijbewijs kunnen halen. Ik kan lessen bij hem aan iedereen aanbevelen. Daan bedankt!

Anna - 1 juni 2017

Ik had al ooit ergens anders gelest, dus ik wist al dat ik geen natuurtalent was. Ik zocht dus een geduldige instructeur met humor. Willie en Jurgen waren super fijne instructeurs: ze leggen duidelijk uit en stapje voor stapje kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijn rijvaardigheid en steeds meer overzicht. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak bij Willie, ze is professioneel, maar niet saai of stijf. Lekker flexibel en no nonsense. Daarnaast heb ik ook ontzettend gelachen met Willie. En nu.... mijn rijbewijs!!! Ben er super blij mee. Ik voel me ook echt goed om nu zelfstandig achter het stuur te gaan zitten, en rij inmiddels lekker ontspannen, het heeft me veel gebracht, deze lessen! Dankjewel Willie en Jurgen!

Salima - 25 mei 2017

Super leuke rijlessen gehad bij Willie , geeft goed uitleg wat je fout doet en maakt tussen door leuke grapjes je wordt snel op je gemak gesteld en geeft op een rustige manier uitleg wat je moet doen. Heel erg bedankt Willie.

Inge - 13 mei 2017

Hele fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Zeki. Hij is geduldig, rustig en hij zorgt voor een fijne/goede sfeer in de rijlessen. Ook als je zenuwachtig/nerveus bent wordt je gerust gesteld en goed geholpen! Zeki bedankt voor het vertrouwen en het geduld, dankzij jou in 1x geslaagd!

Kjell - 12 mei 2017

Heb erg prettig gelest bij Zeki, hij gaf goede aanwijzingen en had een goed gevoel voor humor. Kortom zeker een aanrader als rijinstructeur!

Gamze Temel - 11 april 2017

De beste, leukste, sfeervolle rijinstructeur ooit. Heel duidelijk, legt alles heel goed uit. Zeki de nummer 1 !!!!! Heel relaxt, heel geduldig, hij stelt je gerust bij zenuwen. Echt een aanrader want zonder hem zou ik het nooit gehaald hebben. Dankjwel :) danzij jou in 1x geslaagd..

Inge Jacobs - 10 april 2017

Mede dankzij de kundigheid en de motivatie van Willie is het gelukt om binnen een korte periode mijn rijbewijs te behalen. Vanaf het eerste moment deed ze er alles aan zodat ik zo snel mogelijk op kon voor mijn examen en dat is gelukt. Zeker een aanrader! Nogmaals veel dank voor de gezellige en goede rijlessen Willie!

Alem Kunovac - 10 april 2017

Ik heb een paar maanden bij Zeki gelest en ik kan me eigenlijk geen betere instructeur voorstellen! Heel kalm en duidelijk, zo wil ik het hebben! Ik wil graag Zeki bedanken voor de leuke tijd en om bij hem te lessen is zeker een aanrader!

Sophie Derks - 7 april 2017

Ik heb een half jaar bij Willie gelest en ben in 1 keer geslaagd. Willie gaf heel leuke en leerzame lessen. Het is gezellig in de auto, maar je wordt ook goed begeleid. Daarom wil ik Willie bedanken voor die leuke tijd!

Leo van Roozendaal - 29 maart 2017

Ik wil Daan bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Hij kan duidelijk uitleggen en je kan ook veel met hem lachen waardoor je jezelf goed op je gemak voelt. Dit resulteerde er ook in dat ik heb rijbewijs in 1 keer heb gehaald!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *