Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Tymen Cornelius - 31 januari 2023

Ik heb mijn rijlessen bij Daan als erg fijn ervaren. Daan neemt veel zorgen weg waardoor je comfortabel naast hem kan leren rijden. De evaluatie na de lessen worden eerlijk gegeven, maar met een positieve blik. Bedankt Daan en Keizerstad!

Ruben van Ree - 25 januari 2023

Heel erg bedankt voor de fijne rijlessen. Ik heb zelf bij Willy gereden en dat werkte erg goed. Ook voor de ongedisciplineerde onder ons is keizerstad de juiste rijschool. Willy zit op een hele fijne manier achter je broek aan om te zorgen dat je snel je rijbewijs haalt!

Jasmijn - 20 januari 2023

Ik wil Daan bedanken voor de leuke rijlessen! Rijles voelde nooit als een verplichting door de ontspannen sfeer. Ik raad rijschool Keizerstad zeker aan. Ik heb nu mijn rijbewijs gehaald en ga met een goed gevoel de weg op!

Tim Cuppen - 11 januari 2023

Ik wil graag Jurgen heel erg bedanken voor de fijne rijlessen die ik bij hem heb gevolgd. Jurgen heeft me op een rustige en fijne manier alles uitgelegd, waardoor ik mij erg op mijn gemak voelde tijdens het lessen. Helaas is het niet de 1x keer gelukt, maar uiteindelijk ben ik nu toch geslaagd. Nogmaals bedankt!

Catoo van Bolderen - 3 januari 2023

Ik wil Willie bedanken voor de tijd die we samen hebben doorgebracht. Door haar heb ik nu mijn rijbewijs! Willie heeft mij gemaakt tot een zelfverzekerde bestuurder. De rijlessen waren leerzaam en gezellig. Stiekem ga ik haar toch wel een beetje missen ;)

Isis - 28 december 2022

Het was niet zonder slag of stoot dat ik mijn rijbewijs heb bemachtigd, maar ik had dit niet kunnen doen zonder de continue support van Daan! Het was altijd gezellig in de auto, maar wanneer nodig kon Daan ook eerlijke opbouwende feedback geven waar ik iets mee kon. Het was een fijne balans tussen leermomenten en ontspannen leren rijden. Hierdoor kon ik alles eruit halen wat erin zat en uitgroeien tot een zelfverzekerde chauffeur!

Pleun - 19 december 2022

Ik ben Daan heel erg dankbaar voor mijn rij lessen en ben hierdoor ook in 1x geslaagd, heel erg fijn. De lessen voelde totaal niet als een verplichting omdat er altijd een gezellige en ontspannen sfeer was. Fouten maken mocht altijd en oefende veel dingen die ik nog moeilijk vond. al met al,super bedankt!

Noƫlle Hendriks - 19 december 2022

Daan, bedankt voor alles! In een keer gehaald, nog steeds ongelooflijk. Was me zeker niet gelukt zonder al jouw hulp en inzet. Ik heb hele fijne lessen gehad met goed contact en veel gezelligheid. Dank voor je vertrouwen. Tot op de weg dan maar!

Hilke - 19 december 2022

Ik ben Daan ontzettend dankbaar voor de rijlessen die ik bij hem heb gevolgd! Hij is altijd heel geduldig, legt alles goed uit, neemt de tijd voor je, en er is ruimte voor zowel leuke gesprekken als voor stilte op de momenten dat je dat zelf wilt. Daan heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en ervoor gezorgd dat ik nu met veel zelfvertrouwen de auto in stap! Echt een grote aanrader om bij Daan bij Rijschool Keizerstad te gaan lessen!!!!

Thomas - 10 december 2022

Ik wil Willie heel erg bedanken voor de fijne lessen. Willie heeft me op een rustige en fijne manier alles bijgebracht waardoor ik in een keer kon slagen, daarnaast zorgt ze ook nog eens voor een goede sfeer in de auto en is heel flexibel.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *