Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Puck de Frankrijker - 28 oktober 2020

Een super fijne rijschool! Ik heb hier in 1x mijn rijbewijs gehaald. De lessen van Jurgen waren erg duidelijk. Hij benaderde mij altijd op een positieve manier, wat ik zelf erg fijn vind.

Isa - 19 oktober 2020

Ik heb gezellige lessen gehad van Willie! Heb het altijd als fijn ervaren: eigen inbreng in wat we deden in de les was welkom, ze gaf handige tips maar ook complimenten, en het inplannen ging flexibel. Bedankt Willie! :)

Janne - 11 oktober 2020

Ik heb de rijlessen bij Keizerstad bij Willie in de auto als heel leuk ervaren! Lessen werden makkelijk gepland, ook ondanks alle coronamaatregelen. Met Willie naast me ging het rijden me goed af; ik kreeg complimenten en ook goede tips. Als er iets onduidelijk was, kon ik zo veel vragen als ik wilde, en voor mijn praktijkexamen werd ik goed voorbereid. Willie, heel erg bedankt voor het leren rijden en de gezellige ritjes!

Guus van Opbergen - 3 oktober 2020

Een leuke rijschool die er in deze moeilijke tijden met al deze omstandigheden er voor zorgt dat je zo snel en veilig mogelijk op examen kunt. Zeer fijne lessen gehad van Jurgen. Nogmaals bedankt

Sharon Rijkers - 30 september 2020

Ik heb een stel leuke lessen gehad! Zeki is een aardige man waar je gezellig mee kan kletsen tijdens het rijden, maar ondertussen blijft hij goed opletten en geeft hij een boel tips. Daarnaast is het duidelijk uitleggen van handelingen geen probleem voor hem en geeft hij vaak aan dat fouten er zijn om van te leren. Bedankt voor de leerzame lessen!

Kim van der Eijk - 22 september 2020

Ik heb super fijne, leerzame en effectieve lessen gehad! In de korte tijd dat ik bij je gereden heb, heb ik ontzettend veel geleerd, kreeg ik de lol in het rijden langzaam terug en zag ik mijzelf iedere les ook weer wat zekerder rijden. Nu dan ook mega blij met mijn rijbewijs !! Super bedankt Daan! :))

Yusuf Mahamed - 22 september 2020

Beste zeki dankjewel voor alles dankzij jou heb ik met succes bij rijbewijs met succes gehaald! Fijne lessen. Duidelijke en gezellig en vooral leerzaam. Ik raad u aan om zeker bij zeki te gaan lessen!

Ilse - 19 september 2020

Daan, hartstikke bedankt voor alles! Ik ben altijd met veel plezier naar de lessen gekomen, niet alleen door de gezelligheid in de auto, maar ook omdat jij me telkens weer vertrouwen gaf waardoor ik ook in mezelf ging geloven. Ik ben dan misschien perfectionistisch, maar door jouw goede lessen en fijne aanpak is het me wel in één keer gelukt! Nogmaals bedankt!

Raffa van Dijck - 11 september 2020

Hartstikke bedankt voor alles Daan. Het geeft even geduurd (eindexamen, corona), maar dan heb je ook wat. Ik ben heel blij dat ik voor jou heb gekozen. Je bent een goede, gezellige en flexibele instructeur. Nogmaals bedankt voor alles en ik ga ervan genieten!

Matthijs van Camp - 8 september 2020

Na een lange weg naar mijn rijbewijs toe, wil ik Daan super erg bedanken voor al het vertrouwen en alle goeie lessen!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *