Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Joost van Horne - 1 mei 2018

Een fantastische rijschool met een prettige rijleraar (Daan!). Lessen waarbij serieusheid en gezelligheid elkaar afwisselen. Bedankt Keizerstad!

Rachel - 26 april 2018

Mijn lessen van Zeki waren altijd heel fijn! Gezellig, relaxed en hij wist altijd precies wat ik nodig had. Heel erg bedankt!

Willemijn - 23 april 2018

Hele leuke lessen gehad met Willie en veel geleerd! Ze is heel rustig en geduldig en daarnaast is het ook heel gezellig in de auto! Heel erg bedankt Willie!

Jochem Aarns - 12 april 2018

Vanaf het begin een goed gevoel gehad bij deze rijschool, gezellige lessen gehad en na 33 lessen geslaagd bij Daan. Duidelijke uitleg en altijd goede sfeer!

Roosje van Putten - 29 maart 2018

Super goede maar vooral ook leuke lessen gehad. Willie stelde mij altijd om mijn gemak. En nu in 1x geslaagd ! Super bedankt !

Pleun van Dommelen - 24 maart 2018

Super leuke lessen gehad met Willie en natuurlijk ook erg leerzaam!!! Heel erg bedankt voor alle lessen. Ze regelt alles, en is super betrokken bij alles en heb mij nooit verveelt!!

Alex - 23 maart 2018

Hele leerzame en gezellige lessen gehad van Willie. Willie is positief en geduldig. Dankzij deze lessen in 1 keer geslaagd :) Dankje Willie!!!

Sam janssen - 21 maart 2018

Daan hartstikke bedankt voor de goede verzorgde en leuke lessen die je me hebt gegeven de afgelopen maanden. De lessen waren altijd goed voorbereid en heb er erg veel van opgeschoten. Daarnaast ook veel gelachen natuurlijk! Bedankt hiervoor!

Dani - 2 maart 2018

Daan, heel erg bedankt voor alle leuke, maar vooral ook leerzame rijlessen. Door de ontspannen sfeer en hulp van jou is het gelukt om in één keer te slagen. Blijf lekker radio 10 draaien en nogmaals bedankt!

Eva - 18 februari 2018

Ik heb rijschool Keizerstad heel positief ervaren. In de auto bij Willie was het altijd gezellig! Muziekje aan, lekker kletsen en ondertussen alles van het autorijden leren. Je was een hele fijne instructrice. Door je geduld en positieve manier van les geven, gaf het mij elke keer meer vertrouwen om te rijden. Willie nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Een echte aanrader!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *