Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sophie - 24 november 2017

De autolessen bij Rijschool Keizerstad vond ik prettig en fijn! Bedank Willie voor de goede lessen!

Britt Claessen - 23 november 2017

Afgelopen week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit alles dankzij jou Daan! Na lang uitstellen besloot ik om na veel positieve verhalen gehoord te hebben over Daan, bij hem te gaan lessen. Daan blijft altijd geduldig, geeft goede tips en is erg betrokken met zijn leerlingen. Bedankt voor deze leerzame maar toch ook zeker erg gezellige tijd!

Sanne Bakker - 16 november 2017

Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar deze. Na twee keer zakken wilde ik bij deze rijschool een nieuwe start maken. Ik ben hier enorm gegroeid en in mij zelfvertrouwen dankzij Daan! Top begeleiding en uitleg. Hij gaf mij vertrouwen en bleef positief. Ik raad deze rijschool zeker aan!!

Twan Voermans - 9 november 2017

3 keer is scheepsrecht van Willie en Jurgen les gehad. als ik vragen had kon in snel bij willie terecht en zochten we samen naar een goede oplossing. in verband met faalangst bij mijn examens ben ik hier goed mee begeleid.

Yadira - 31 oktober 2017

Ik heb een hele fijne tijd gehad in de auto en voelde mij klaar en goed voorbereid voor het examen. Keizerstad, bedankt!

Storm Kamps - 27 oktober 2017

Heb 22 lessen gelest bij Willie. De lessen waren zo voorbij en vond het steeds leuker om te doen. Ik ben in 1 keer geslaagd dankzij Willie. Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen Willie!

Saskia - 22 oktober 2017

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Willie Buch in de auto dus bedankt Willie, voor alle veilige kilometers, gezelligheid en voor de wijze lessen. Willie maakt altijd tijd voor je en stelt je op je gemak in de auto dus lessen bij haar, en bij Keizerstad is heel fijn!

Marle - 16 oktober 2017

Nooit verwacht dat ik mijn rijbewijs zo snel èn in 1x kon behalen. Wat een top instructeur is Zeki. Een man die oprecht het beste met je voor heeft en daarnaast ook veel voor je over heeft. Aanrader voor iedereen! Bedankt Zeki, je bent een topper!!

Laura - 13 oktober 2017

Hele leuke lessen gehad bij Willie. Veel geleerd en ook meteen de 1e keer geslaagd. Heel erg bedankt voor de lessen!

Cato - 12 september 2017

Hele goede lessen gehad van Daan! Hij legt alles rustig uit en is ook gezellig om bij in de auto te zitten. Hij heeft mij veel vertrouwen gegeven, waardoor ik nu zelfverzekerd in de auto zit. De lessen waren altijd goed, dus ik zou het absoluut aanraden om bij hem te lessen!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *