Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sue - 1 maart 2017

Een hele gezellige, leuke en leerzame tijd gehad bij Willie! Samen heel veel gelachen, gekletst en gestresst maar al met al met 28 lessen mijn theorie, TTT en mijn praktijk in een keer gehaald!! Heerlijk relaxt ook bij elke vorm van zenuwen of angst.. een echte aanrader! Rijschool Keizerstad nogmaals bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame tijden! Liefs, Sue.

Jimmy Vu - 22 februari 2017

Na 25 rijlessen geslaagd. Een echte aanrader voor iemand die begint met lessen. Instructeur is een zeer rustig en geduldig persoon en heeft de kennis over het autorijden.

Roel - 21 februari 2017

Leuke tijd gehad bij Daan in de auto. Goede sfeer en leeromgeving. Zeker een aanrader.

Stan Janssen - 7 februari 2017

Na 20 rijlessen gelijk geslaagd, en wat had ik het naar mijn zin met Willie in de auto. Ik heb genoten van de leuke lessen en het was erg gezellig. Bedankt voor alles!

Pieter - 3 februari 2017

Na heel lang uitstellen toch begonnen met rijlessen na alleen maar positieve verhalen van vrienden over deze rijschool en in het specifiek over instructeur Daan. Die verhalen waren geheel terecht! Direct ontspannen kunnen lessen, veel duidelijkheid, hard gelachen, en klaar gestoomd om alles in 1 keer te kunnen halen. Dank voor de lessen en de leuke tijd in de auto!

Cheyenne kann - 2 februari 2017

super leuke rijlessen gehad bij willie , geeft goed uitleg wat je fout doet en maakt tussen door leuke grapjes je wordt snel op je gemak gesteld en geeft op een rustige uitleg wat je moet doen , deze rijschool is zeker een aanrader !! cheyenne

Tom - 1 februari 2017

Bedankt voor de goede hulp bij het afrijden voornamelijk zeki bedankt voor de fijne samenwerking gr tom

Tomas van de Meent - 29 januari 2017

Ik heb een goede ervaring met Keizerstad! Doordeweeks met Willie en in het weekend met Jurgen. In 27 lessen mijn tussentijdse toets en praktijk in één keer gehaald. Flexibel lessen inplannen via Whatsapp en bovendien gezellig ! Nogmaals dank voor het behalen van mijn rijbewijs ! Groet Tomas

Luuk - 27 januari 2017

Altijd met super veel zin bij Daan in de auto gestapt! Gezellig maar ook uiterst leerzaam, en het rijbewijs in 1 keer gehaald! Veel beter kan het niet.

Krijn - 7 januari 2017

Ontzettend blij met mijn rijbewijs en ik ga er ook veel plezier aan beleven. Dankje Daan voor het geven van je lessen. Je bleef altijd rustig, optimistisch en gaf ook erg veel goede tips. Dit maken jou een fijne rij-instructeur!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *