Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Ellen Martens - 27 augustus 2019

Ondanks dat ik een beetje bang was om te beginnen met rijden, heb ik een positieve ervaring gehad hier. Een fijne rijschool! Willie, erg bedankt voor de gezelligheid en het geduld tijdens de lessen. Alles werd op een persoonlijke manier uitgelegd, besproken en geregeld, en waar mogelijk was het plannen van de lessen ook heel flexibel. Er wordt rekening gehouden met je wensen, heel fijn! Bedankt!

Femke - 19 augustus 2019

Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Meteen de eerste keer geslaagd, dankzij de fijne lessen van Remco. Ik keek iedere keer weer uit naar de lessen. Remco is een leuke instructeur, hij geeft duidelijke uitleg met ook nog een beetje humor. Hij motiveert echt om door te gaan en meer te durven :) Ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen!

Janne Custers - 15 augustus 2019

Vandaag eindelijk het rijbewijs gehaald door ze fijne lessen van Willie! Het was altijd super gezellig in de auto en je leert snel. Ook was het heel gemakkelijk om lessen in te plannen. Grote aanrader!

Brandon - 13 augustus 2019

IN EEN KEER GESLAAGD! Dankzij de fijne lessen van Willie! 20 lessen gehad in een zeer fijne degelijke auto. Ook de manier van lesgeven is een zeer aangename manier! Dank jullie wel Keizerstad

Sabrina - 5 augustus 2019

Hoii, Vandaag geslaagd voor me rijbewijs via rijschool keizerstad. 30 rijlessen gehad altijd met plezier gereden. Bij Zekii krijg je duidelijke uitleg, goede instructies en goede begeleiding! Zeker een aanrader.

Emilia Almazo Garcia - 27 juli 2019

Geslaagd dankzij Zeki! Super bedankt voor het hebben van geduld en het leren auto rijden. Het was gezellig en leerzaam tegelijkertijd. Voor de mensen die nog willen rijlessen, echt een aanrader! Nogmaals bedankt Zeki:)

Djoko - 26 juli 2019

Super lessen altijd lachen. Streng waar ze op jou moet zijn daar leer je het meest van. Super rijschool

Abdalla Harbee - 22 juli 2019

Vandaag heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald met behulp van Zeki. Het waren leerzame en gezellige lessen en ik heb op de beste manier leren rijden. Geen spijt van mijn keuze dat ik hier ben begonnen met lessen. Zeker een aanrader! Zeki bedankt voor de leuke lessen!

Sergio - 10 juli 2019

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, dit is allemaal te danken aan de goede begeleiding van Zeki Unacan. Altijd met geduld, duidelijk en kritisch daar waar het nodig was. Ik had me geen betere master kunnen wensen, bedankt!

Mariska Coppes - 8 juli 2019

Geslaagd, eindelijk mijn rijbewijs binnen! Willie ik wil je bedanken voor alle fijne lessen die we samen hebben gehad en dat je zo geduldig bleef bij mij. Ik was ook niet de makkelijkste he? ;) Nog heeel veel succes de aankomende jaren met de rijschool! Dikke knuffel, Mariska
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *