Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Rense - 9 februari 2018

De lessen met Daan waren altijd relaxed en tegelijkertijd ontzettend leerzaam! Hij houdt erg veel rekening met je wat ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt. De lessen waren heel goed opgebouwd, en zijn geduldige manier van lesgeven geven je ontzettend veel vertrouwen, wat ervoor gezorgd heeft dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald! Er hing altijd een relaxete sfeer in de auto, zo keek ik uit naar elke les! Ik kijk met veel plezier terug op mijn lessen bij Daan! Superbedankt voor alles!

Vera - 4 februari 2018

Hele fijne, leerzame, gezellige lessen gehad bij Daan! Dankzij zijn geduldige uitleg en vertrouwen in één keer geslaagd! Daan, heel erg bedankt!

Siem - 25 januari 2018

Willie, heel erg bedankt voor de rijlessen. Door jouw hulp in 1 keer geslaagd! Ik heb een heel erg leuke tijd gehad tijdens de lessen en door jouw tips is het in een keer gelukt.

Chrissy - 25 januari 2018

Daan, ontzettend bedankt voor de gezellige, maar vooral leerzame lessen! Door je geduld en positieve manier van les geven gaf het mij elke keer meer vertrouwen op de weg. Zonder jou was het nooit gelukt. Zeker een aanrader!

Sidney - 16 januari 2018

Hele fijne lessen gehad bij Daan die mijn faalangst begreep en mij daardoor op mijn gemak liet stellen! Een hele goede rijschool en Daan is een top rij-instructeur!

Roos de Groot - 12 januari 2018

Super fijne lessen gehad en ondanks de zenuwen dankzij Daan in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!

Myrthe - 21 december 2017

Dankzij Willie in 1 keer geslaagd!! Over mijn angst heen gekomen en een super leuke tijd gehad + hele fijne rijlessen, Dankjewel!

Jessie - 20 december 2017

Ik kan rijschool Keizerstad echt aanraden. Ik was heel bang om te rijden, maar dankzij Willie ben ik in 1 keer geslaagd en is mijn angst weg! Super tijd bij jullie gehad, heel erg bedankt voor de leuke lessen.

Michael - 18 december 2017

Ik vond het lessen bij Zeki erg fijn. Soms grappig, andere keer weer wat rustiger, maar altijd super leerzaam. Het fijnste aan Zeki vond ik dat hij altijd rustig bleef als ik wat gestrest was, dit gaf mij een kalmerend gevoel. Dankjewel Zeki!

Berend - 18 december 2017

Omdat het twee dagen vóór de dag dat ik mijn praktijkexamen had heel erg had gesneeuwd, was mijn “angst” vooral of mijn examen wel door kon gaan. Ik was namelijk niet bang voor het examen op zich (die nervositeit kwam wel een beetje toen ik eenmaal in de auto zat tijdens het praktijkexamen natuurlijk hahah…) , aangezien ik veel vertrouwen had en had gekregen dat ik het wel kon. Dat vertrouwen heb ik zeker gekregen van Daan als rijinstructeur maar ook als persoon. Want naast het feit dat hij altijd geduldig uitlegde wat beter kon, handige tips gaf en me op een positieve manier rijles gaf waren de rijlessen ook altijd gezellig. We hadden altijd wel gespreksstof (van school tot sport tot andere dingen). Hierin zat mijn valkuil wel, aangezien ik soms té veel kon praten. Maar ook dit gaf Daan goed aan waardoor ik de laatste lessen (in iets meer stilte) kon laten zien dat ik klaar voor het examen was. Nogmaals Daan, super bedankt voor de rijlessen, en ik kijk er met een heel positief gevoel op terug!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *