Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Josje - 20 juni 2015

Ik had altijd het idee dat autorijden niks voor mij zou zijn, maar dankzij de gezelligheid, het geduld en de goede feedback van Willie dacht ik al na een paar lessen: dit komt helemaal goed. En ja hoor, gisteren in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankjewel voor de leuke lessen Willie!

Lukas Ceulemans - 15 juni 2015

Willie en Helma, bedankt voor de prettige lessen! Naast het leren autorijden, was het ook altijd gezellig in de auto. Ik heb het gevoel dat ik prima rijvaardigheden ben bijgebracht en ik ben dan ook in een keer geslaagd. Het zal even wennen zijn zonder een oplettend iemand naast me, maar ik kijk uit naar het eerste zelfstandige ritje!

Jesse Renkens - 10 juni 2015

Willie, hartstikke bedankt voor alle rijlessen!! De lessen waren altijd erg gezellig. Gelukkig had je veel geduld met me, want het goed kijken kostte me toch veel moeite. Ik kan iedereen die rijles wil nemen, jou absoluut aanraden!!

Jaimy - 10 juni 2015

Heel veel gezellige lessen gehad bij Willie! Maar ook een aantal lessen bij Helma! Echt aanraders om bij te lessen, ook als je het in het begin eng vindt om te gaan rijden. Ga ze heel erg missen, nu ik me rijbewijs heb! :)

Nina Scheffers - 10 juni 2015

Ik wil helma bedanken voor de super leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. En ook bedankt voor het helpen bij het behalen van mijn rijbewijs!

Diede - 9 juni 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle gezellige rijlessen!! Ik vond het in het begin heel spannend om te gaan rijden maar door jou spontaniteit en vertrouwen was dat snel weg. Rijschool keizerstad is zeker een aanrader voor anderen!

Simone - 4 juni 2015

Ik heb met veel plezier bij Willie gelest en heb ook het gevoel dat ik alles goed aangeleerd heb, waardoor ik nu met een fijn gevoel alleen kan rijden. Daarnaast heeft Willie ook veel ervaring met het indelen van lessen, waardoor je precies goed uit komt met de lessen die in je pakket zitten en dus geen extra lessen hoeft te kopen! Ik kan in ieder geval iedereen Willie als instructrice aanraden!!

Mick - 1 juni 2015

Mij is door veel mensen aangeraden om bij Daan te gaan lessen en ik begrijp nu ook waarom: Lessen bij Daan heb ik als erg prettig ervaren en er was altijd een chille sfeer in de auto. Naast dat de sfeer goed was, kon ik merken dat Daan veel ervaring heeft. Hij was altijd duidelijk, eerlijk en geeft op een positieve manier feedback.

Fernao - 28 april 2015

Zonder Daan had ik het nooit zo goed gedaan. Slechte woordgrappen terzijde, ik heb geen slecht woord over Daan en Rijschool Keizerstad. Hij is altijd heel geduldig en duidelijk en de lessen zijn altijd prettig. Geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Daan bedankt!

Dylan van den Oever - 26 april 2015

nogmaals dankjewel Zeki voor de goeie uitleg en de gezellige tijd die we onder het rijden hadden ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald door deze geweldige vent echt waar bedank!!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *