Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Marjolein - 10 november 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Ik vond het fijn om bij jou te lessen. Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen!

Loes - 10 november 2015

Bedankt Daan voor de gezellige uren in de auto (ik mis het stiekem toch wel een beetje) en de goede voorbereiding voor de examens! Ik ben super blij dat ik bij Keizerstad heb gelest want alles was super goed geregeld en ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald!

Kim - 4 november 2015

Daan bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. Zonder jou was het nooit gelukt. Top rijschool!

Anna S - 21 oktober 2015

Bedankt Zeki, voor de gezellige lessen en het behalen van mijn theorie én praktijk examen in een keer.

Laura - 19 oktober 2015

Super leuke en leerzame lessen gehad bij Daan. Jammer eigenlijk, dat ze nu voorbij zijn. Heel erg bedankt! Absoluut een aanrader:)

Sanne - 13 oktober 2015

Daan, super bedankt voor de leuke, leerzame maar vooral gezellige(!!!) rijlessen. Zonder jou vertrouwen was het nooit gelukt.

rosa - 12 oktober 2015

wat een heerlijk gevoel, mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Daan, voor al die gezellige en ook leerzame uurtjes in de auto! Heb met plezier bij je in de auto gezeten.

Clemens - 26 september 2015

Voor mensen die willen beginnen met rijlessen, kan ik rijschool keizerstad absoluut aanraden. De lessen en theorieweekenden zijn fantastisch! Bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Carl Benz en de instructeurs van Keizerstad, Bedankt! Zonder jullie was het nooit gelukt! ;)

Barbara - 25 september 2015

Daan, ik heb echt genoten van de lessen bij jou. Heel gek dat die nu voorbij zijn. Ik zou het iedereen aanraden om hier te lessen. Bedankt!!

Tijn - 10 september 2015

Daan, super bedankt! Ik heb heel fijn leren rijden bij jou. Het waren elke keer leuke rijlessen en ik had serieus zin in iedere les. Blij dat ik m'n rijbewijs heb maar baal ervan dat de lessen nooit meer zullen komen!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *