Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Fenna - 7 september 2018

Lieve Willie, bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. Je gaf duidelijk uitleg en bleef altijd rustig en geduldig als het even niet lukte. Toen ik geen zin meer in het rijden had nadat ik gezakt was, gaf je weer het vertrouwen om door te gaan. Verder vond ik de flexibiliteit qua lessen inplannen en rijlespakketten erg fijn. Groetjes Fenna

Daisy Termorshuizen - 6 september 2018

Ik ben blij met mijn keuze voor Keizerstad! Ik heb hele leuke en goede lessen van Willie gekregen. Willie is relaxed en gezellig, geeft goede adviezen en is flexibel m.b.t. het plannen van lessen. Ik heh met plezier en zonder gedoe m'n rijbewijs gehaald. Aanrader! Bedankt!!!

Cedric Brocus - 4 september 2018

De beste rijschool in Nijmegen😀😀

Ankie van der Mee - 27 augustus 2018

Super fijne rijlessen gehad! Mijn rij-instructeur Daan zorgde er altijd voor dat ik op mijn gemak in de auto zat. Hij zorgde er voor dat ik goed voorbereid mijn examen in ging en ik ben zeer tevreden over het verloop!

Teun Boer - 24 augustus 2018

Rijbewijs in 1 keer soepel gehaald. Bedankt Willie, het was fijn om met jou te rijden.

Jan Bruist - 16 augustus 2018

Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij keizerstad . Dankjewel Zeki voor al je geduld en de fijne maar ook natuurlijk leerzame rijlessen !

jorieke beernink - 4 augustus 2018

Zeki is een fijne en gezellig rijinstructeur, laat je altijd op je gemak voelen in de auto. Zeer prettige rijlessen, wekelijks in te plannen naar eigen tijdrooster en aangepast aan de aanpak die het beste bij jou past. Zeker een aanrader! Bedankt Zeki :)

dyevedley Fransisca - 1 augustus 2018

zeki is een zeer goede rijinstructeur kan goed uitleggen en laat je op je gemak voelen. heel erg bedankt voor alle rijlessen.

Lucie - 26 juli 2018

Ik heb rijles gehad van Willie. Vond het heel fijn dat er een rustige sfeer was in de auto, maar natuurlijk ook tijd voor gezellig geklets. Er is veel flexibiliteit als het gaat om lessen plannen en er wordt heel goed mee gedacht met je eigen situatie. Lessen in het weekend kan ook wat heel fijn is! Het is me heel goed bevallen en ik zou Keizerstad aan iedereen aanraden.

Noor - 22 juli 2018

Ontspannen sfeer in de auto, Daan bleef altijd aardig en rustig. Rijbewijs is binnen, bedankt Daan!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *