Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Meilin - 10 mei 2021

Ik heb altijd met heel veel plezier lessen gehad van Willie. Willie kan duidelijk uitleggen, het was altijd gezellig en er is veel ruimte om op je eigen manier te leren zodat je je snel op je gemak voelt in de auto. Ik zou Keizerstad en Willie in het bijzonder aan iedereen aanraden. Nogmaals heel hartelijk dank!

Jessy Brugman - 4 mei 2021

Dankzij willie heb ik mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren altijd enorm gezellig en heb ik met veel plezier elke rijles beleefd en ervaren. Een enorme aanrader! Top rijschool.

Elina - 3 mei 2021

Dankzij Willie ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs (ondanks de twee lockdowns). Willie was altijd heel erg geduldig en legde alles duidelijk uit. Het was ook altijd erg gezellig in de auto. Wat ik ook heel erg fijn vond is dat Willie altijd zo goed met mij meedacht, daarbij keek ze precies naar wat voor mij het beste was. Ik kan Keizerstad (en Willie) aan iedereen aanbevelen. Dankjewel Willie!

Nina Redzepagic - 23 april 2021

Willie heel erg bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Het voelde echt alsof we elkaar al heel lang kenden en kon echt alles met je bespreken. Wat ik vooral heel fijn vond is dat Willie altijd uitlegt waarom bepaalde regels in het verkeer zijn zoals ze zijn, dat maakte het veel logischer voor mij. Echt een topper en dankzij Willie in 1x geslaagd (en dat nog wel met 2 lockdowns waar we in gezeten hebben). Nogmaals bedankt Willie en ik raad het zeker aan om bij Keizerstad te lessen :)

Demir Yozgat - 19 april 2021

Mijn naam is Demir Yozgat en ik heb mijn rijlessen gevolgd bij Zeki. Ik heb na een keer gezakt te zijn bij een andere rijschool mijn rijlessen opgepakt bij Zeki, dit was de beste keuze die ik had kunnen maken. Een fijne manier van leren en gemotiveerd voor iedere rijles. Kortom, ik kan Zeki zeer zeker aanraden.

Emirhan Yilmaz - 13 april 2021

Dankzij Zeki heb ik mijn examen in 1x gehaald en de lessen waren altijd leerzaam en leuk! Zeki kon altijd op een rustige manier en met een zeer duidelijke uitleg lessen geven. Zeer tevreden mee!

Max Endrizzi - 13 april 2021

Net geslaagd voor mij praktijk examen bij Zeki Unacan. Zeki heel erg bedankt voor alles!!! De rust die je uitstraalt en het geduld dat je hebt, mijn complimenten, ik zou het je niet na kunnen doen. Het was altijd prettig om bij jouw in de auto te zitten. Elke les bracht jij mij een stapje verder en nu is het zover. Blijf zo doorgaan ;)

Piene - 30 maart 2021

Ik heb de lessen bij Willie in de auto als heel fijn en prettig ervaren. Tijdens het rijden was ik erg op mijn gemak. In de lastige corona periode met af en aan kunnen lessen zorgden we er samen voor dat zodra het mogelijk was, we voldoende lessen in konden plannen om mij voor te kunnen bereiden voor het examen. Willie dacht hierin goed mee en was erg flexibel. Super bedankt Willie! :)

Isabelle - 29 maart 2021

Zeki heeft mij echt geholpen mijn rijbewijs te halen. Met hem in de auto voelde ik me altijd zeker. De rust die hij uitstraalt tijdens de rijlessen heeft ervoor gezorgd dat ik in moeilijke situaties ook rustig kon blijven. Heel erg bedankt Zeki voor de leuke, gezellige en veilige lessen.!!

Lotte Cöp - 24 maart 2021

Altijd met plezier gelest bij Daan in de auto! Uiteindelijk in 1 keer geslaagd ook al had ik drie maanden niet kunnen rijden door corona. Ben heel blij met mijn keus voor keizerstad, het is een aanrader! Bedankt voor alles 😁
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *