Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Tom Zwaans - 4 november 2019

Ik heb me rijbewijs vandaag gehaald. En Remco heeft me daar goed bij geholpen om dit te halen. altijd leerzame en gezellig lessen. voelde me erg op me gemak waardoor lessen ook echt leuk was. Bedankt!

Tim - 4 november 2019

Ik heb het behalen van mijn rijbewijs aan Daan te danken! De lessen waren erg leerzaam, waarbij ik met een fijn en gezellig gevoel in de auto zat. Daan bleef altijd erg rustig wanneer ik een fout maakte. Dit zorgde ervoor dat ik me altijd op mn gemak voelde in de auto. Ik heb met veel plezier les van hem gehad. Een goede aanrader dus!

Geana - 29 oktober 2019

Ik heb aan Daan te danken dat ik mijn rijbewijs in 1x heb kunnen behalen en ben hier super blij mee! De lessen waren altijd chill, gezellig maar ook belangrijk erg leerzaam. Wat ik fijn vond was dat Daan veel geduld heeft en nooit boos werd maar je wel op je fouten wees. Dus bij deze nogmaals bedenkt voor de fijne lessen!

Henjo - 23 oktober 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de rijlessen van Zeki! Zeki legt alles duidelijk en rustig uit en is op de juiste manier kritisch waardoor je echt snel beter wordt. Bedankt daarvoor, Zeki! Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk voor Rijschool Keizerstad en zeki heb gekozen.

Lara - 15 oktober 2019

Dankzij de goeie begeleiding van Zeki heb ik mijn rijbewijs behaald! Hij is erg rustig en legt alles heel goed uit, als je vragen hebt kun je die altijd aan hem stellen. Ook waren de lessen heel gezellig! Bedankt zeki!

Chiem de Roos - 7 oktober 2019

Hele fijne rijlessen gehad van Zeki. Altijd rustige uitleg gekregen waardoor het makkelijk was om zijn aanwijzingen op te pikken. Aanrader voor iedereen!

Lila Sturm - 27 september 2019

Afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Dit heb ik te danken aan Daan en zijn duidelijke instructies. Hij nam altijd de tijd om het je uit te leggen, en als het dan fout ging was dat niet erg en mocht je t nog een keer proberen. Kortom rijles met een chille en gezellig sfeer!

Stef Delsing - 20 september 2019

Mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Daan Reinink. Gezellige lessen met duidelijke instructies!

Tom de Groot - 10 september 2019

Ik heb vrijdag 6 september in één keer mijn rijbewijs gehaald, dit heb ik volledig te danken aan Daan. Ik heb met heel veel plezier de rijlessen gevolgd en vooral omdat Daan zo enorm geduldig en duidelijk rijles gaf. Aanrader!

Heleen - 3 september 2019

Ik heb gister mijn rijbewijs in een keer gehaald, en dat heb ik zeker ook aan Daan te danken! Hij legt goed en geduldig uit, en is altijd heel behulpzaam en meedenkend. Een aanrader dus!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *