Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Pleun - 17 januari 2019

Hele goede en gezellige rijlessen met Willie gehad!! Super bedankt!

Ufuk - 15 januari 2019

Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor Zeki als instructeur, hij heeft veel geduld en duidelijke uitleg. Dankzij Zeki ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zou iedereen aanraden om bij Zeki te komen lessen!

Freek - 20 december 2018

Daan hartelijk bedankt voor alles! Ik vond het ontzettend leuk en leerzaam met je in de auto. En kijk er zeker met een positieve blik op terug. De mac drive moeten we nog keer onveilig maken, maar voor alles z'n tijd. Nogmaals daan bedankt voor alles en het ga je goed! See you on the road...

Izaline - 11 december 2018

Na een hele leuke en leerzame tijd heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald. Daan is een hele positieve en rechtvaardige rijinstructeur. Ik voelde me altijd op mijn gemak bij Daan en hij gaf me altijd een positief gevoel. Daan legt alles duidelijk en rustig uit wat voor mij heel goed werkte, daarnaast was er altijd een gezellige sfeer in de auto. Een periode waar ik zeker met heel veel plezier op terug kan kijken. Heel erg bedankt Daan dat ik bij jou kon lessen en dat je me altijd het vertrouwen hebt gegeven dat ik het kan.

Job van Horne - 10 december 2018

Bij deze wil ik Daan bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Ik heb je beschouwd als prettige rijinstructeur en heb veel geleerd in de lessen die we gehad hebben. Succes in het vervolg en nogmaals bedankt!

Sarah Konig - 8 december 2018

Yassss, vandaag geslaagd!!! De lessen bij Wille waren niet alleen leerzaam, maar ook gezellig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij haar. Ook erg fijn dat ze altijd flexibel is met plannen en als het moet, zelfs heel vroeg voor je uit bed komt. Zeker een aanrader!

Quillermo - 4 december 2018

Elke les die ik van Willie heb gehad voelde vertrouwd en fijn aan. Willie heeft veel ervaring en drong goed door bij mij. Als je iemand zoekt waarbij je goed voorbereid word op je examen, dan is willie de perfecte rij-instructrice!!!

Pleun - 3 december 2018

Ik heb met veel plezier rijlessen gehad van Daan. Vanaf les 1 was er een fijne sfeer tijdens de rijlessen en dat is altijd zo gebleven. Daan blijft altijd rustig en vriendelijk en dat vond ik heel fijn, vooral in het begin. Daarnaast was het altijd gezellig in de auto en was Daan altijd erg geïnteresseerd!

Iris de Bruin - 30 november 2018

Ik ben vandaag geslaagd bij rijschool keizerstad! Ik heb hier veel geleerd en leuke lessen gehad. Ik zou deze rijschool ook zeker aanbevelen omdat je hier gewoon fouten kan maken tijdens het rijden en ervan kan leren. Als je een fout maakt dan is dat oke en moet je daar van leren zonder dat je erop aangekeken wordt van doe is normaal. Je rijdt in een fijne auto en mijn rijinstructrice heeft mij veel geleerd op een chille manier.

Lisa - 8 november 2018

Ik ben heel tevreden met de rijlessen die ik heb gehad bij Zeki! Hij is een hele goede instructeur, heeft veel geduld en zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto, zelfs wanneer ik er soms doorheen zat. Echt een aanrader!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *