Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Michel Schreurs - 15 augustus 2012

In één keer heb ik mijn rijbewijs gehaald! In maar 25 lessen kan ik mijn roze pasje aanvragen. Helma, bedankt! De lessen waren altijd gezellig, goede (en soms hele foute) muziek aan en de ramen open. Lachen is bijna verplicht in jouw auto. Super bedankt en als ik mijn auto heb kom ik 'm laten zien!

Eline Hageman - 13 augustus 2012

Lieve Willie, Ontzettend bedankt voor de leuke lessen! Heb heel wat gezellige uurtjes er op zitten met als resultaat mijn rijbewijs. Dat wordt nu lekker cruisen. Ga je missen! Tot snel xxx

nadine - 9 augustus 2012

JEEEJ, gewoon de eerste keer al geslaagd.. Henny, super bedankt voor de top lessen.. Ik ga dat leuke uurtje in de week stiekem toch wel missen! Xx nadine..

stefan - 6 augustus 2012

Keizerstad bedankt voor de goede rijlessen en het behalen van mijn rijbewijs in 1x. Ik heb niks te klagen over deze rijschool. Een aanrader!

Ava - 3 augustus 2012

Daan, Hartstikke bedankt voor alle leuke lessen en snelle slagen! Erg tevreden over Keizerstad en Daan Reinink, zeker een aanrader.

Barend Zomer - 3 augustus 2012

Beste Daan, Bedankt voor alle gezellige en leuke rijlessen :) Ben super blij dat ik mijn rijbewijs in een keer gehaald heb! Ik hoop dat ik je zo af en toe nog een keer voorbij zie komen rijden. Barend

Mike - 1 augustus 2012

Er was eens een kerel van 21 jaar oud wie zijn rijbewijs nog niet had. Door magische redenen kwam hij terecht bij Hendrikje Boon welke een liefhebbende moeder, echtgenoot en gedreven rij-instructeur. Met haar hulp ging de 21 jarige op pad om in het bezit te komen van een rijbewijs. Gezien de kerel nogal wat uurtjes stiekem op de vrachtwagen reed (op gesloten terrein uiteraard) kon hij al redelijk schakelen en sturen, wel was het even wennen om van stampen over te stappen op het verfijnd gebruiken van de pedalen van de machtig gekleurde Mitsubishi ASX. Desalnietemin moest het allemaal gaan lukken binnen 22 lessen, en TussenTijdseToets. Hier en daar wat spectaculaire lessen en toen kwam de Magische Uitspraak: "Niet denken maar Doen! " en ineens groeide deze kerel uit tot een rijbewijswaardig persoon. En het mooiste van alles ! Hij slaagde ook nog is in één keer! Hendrikje bedankt

annemijn steenbruggen - 30 juli 2012

haai! geslaagd! na velen leuke lessen met Willie moet ik helaas afscheid van haar nemen :( het was altijd gezellig, soms een beetje te veel afgeleid, maar ik had geen andere rij instructrice willen hebben! Willie bedankt!

Kicky - 27 juli 2012

Lieve Willie, Hartstikke bedankt voor de gezellige en leerzame rijlessen. Ik heb veel gehad aan je geduld en ontspannen gebabbel in de auto. :) Veel liefs en tot ziens!

Manoe - 19 juli 2012

lieve willie heel erg bedankt voor de super gezellige en leerzame lessen, dankzij jou 1e keer geslaagd!!! ik kom wel een keer langstuffen heel veel liefs Manoe xx
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *