Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

mart - 12 juli 2011

Goededag keizerstad, En ja hoor, hij is binnen! Bij deze wil ik in het speciaal mijn Willie bedanken voor de leuke, en vooral leerzame tijd! Ik ga met een goed gevoel de weg op, en kan nu extra goed gaan oefenen. Verder iedereen van de organisatie bedankt voor de goede service! Keizerstad een gezellig, met veel kennis over hun vak, een toppertje en bij deze zeker een aanrader! Velen groeten, Mart P.

Karolien Janssen Daalen - 11 juli 2011

Door mijn zus ben ik bij keizerstad terecht gekomen, hebben allebei bij Helma gelest. Heb er geen minuut spijt van gehad! Hoop lol gehad maar het was ook zeker erg leerzaam. Zeker een aanrader!! Thanks Helma!! Groetjes!!

Duncan Hennekes - 27 juni 2011

Rijbewijs is binnen:) Ik heb les gehad van hendrikje, uit grave. Ik vond het altijd heel fijn met haar in de auto, heel rustig en geduldig legde Hendrikje alles uit. Al deed je het 10 x fout, dan nog bleef ze rustig tot dat het goed ging. Dit vond ik heel fijn aan Hendrikje. Dankjewel Hendrikje voor alles. Ik zie je vast wel weer een keer rijden;) Duncan Hennekes.

Teun - 22 juni 2011

Via via bij rijschool keizerstad terecht gekomen en het is me enorm bevallen! de lessen met Daan waren altijd gezellig en leerzaam. Ik kijk dan ook terug op een leuke tijd. Daan, bedankt! Groetjes

Niels van Ewijk - 18 juni 2011

Voor de mensen die dit lezen ! Niet meer twijfelen hier moet je gaan rijlessen. Ik heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Hardstikke leuk natuurlijk maar als je ook van gezelligheid en een babbeltje houd begrijp je wel dat het voor mij jammer is dat ik niet meer gezellig met willie in de auto kan zitten. De gezelligheid gaat uiteraard gepaard met goede lessen waar je veel van leert. Willie je bent een schat van een mens. Ik hoop je nog vaak op de weg tegen te komen! Groeten Niels

Nathan - 17 juni 2011

Yes, Ik ben in één keer geslaagd, Henny bedankt!. Het waren leuke en vooral leerzame lessen. Ik raad iedereen aan om bij Henny te gaan lessen! Groetjes, Nathan

Marjon - 13 juni 2011

Yes! Ook ik heb dankzij Henny in één keer mijn rijbewijs gehaald! Het was gezellig in de auto, maar ook altijd leerzaam! Henny bedankt!

Manon van den Berg - 6 juni 2011

Yes, ik ben vandaag geslaagd voor autorijbewijs. Ik heb een hele leuke tijd gehad met het lessen bij Henny. Henny staat altijd open voor een praatje. En is heel goed in het begeleiden. Ook vond ik de theorie lessen erg handig. Ik heb er een heleboel van geleerd. Ik raad je aan om bij rijschoolkeizerstad te gaan lessen. Groetjes Manon, Henny nogmaals heel erg bedank.

Danja - 1 juni 2011

Sinds 25 mei mijn rijbewijs behaald. Ik wil Henny hartstikke bedanken voor een leuke lestijd bij Keizerstad! Ik heb het erg naar mn zin gehad. Goeie begeleiding in de lessen en theorieweekend! Zowel theorie als praktijk in 1x behaald. Hartstikke bedankt!!

ard terwindt - 1 juni 2011

hee keizerstad, Ik heb mijn rijbewijs binnen.Jippie. Dankzij willie die heel goed les geeft en die altijd vrolijk is kon je dag al niet meer stuk. Het rijd heel relaxt met willie naast je ze stelt je goed op je gemak en zo is het me gelukt. Ook dankzij henny die me een heel goed theorieweekend heeft gegeven waardoor ik mijn theorie meteen heb kunnen halen. Ik kom snel een keer langs op dinsdag willie kom ik je even storen hahah. Hartstikke bedankt allemaal en ik zou de weg veilig laten. Tot snel. Gr ard
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *