Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Fay van Dijk - 7 juni 2018

Ik had eerst les bij een andere rijschool, maar daar was ik niet zo tevreden over. Toen kreeg ik de tip van mijn collega om bij Keizerstad te gaan lessen. Dat was vanaf de proefles al zo'n verbetering dat ik hier graag wilde gaan lessen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! De lessen met Willie waren altijd gezellig, maar bovenal hielp ze me echt om me wat zekerder op de weg te voelen. Ook gaf ze me handige tips en kon ze goed uitleggen waarom ik bepaalde dingen wel of juist niet moest doen. Nu kan ik lekker van mijn rijbewijs gaan genieten! Bedankt Willie voor je hulp en ondersteuning!

Christianne - 6 juni 2018

Ik heb bij Keizerstad gelest en ben echt super blij dat ik voor deze rijschool gekozen had! Bij Willie was het altijd super gezellig en vooral ook heel leerzaam. Ze was altijd heel eerlijk over alles! Ik keek altijd uit naar de rijlessen omdat het heel vertrouwd en vooral niet vervelend was. Super bedankt voor de fijne lessen!!!

Stijn - 31 mei 2018

Ik kan niet anders dan positief zijn over keizerstad. Ik ben geslaagd en de lessen waren top! Altijd gezellig, ontspannen, en je krijgt de feedback die je nodig hebt. Perfect!

Dana - 29 mei 2018

De lessen bij Willie waren altijd super gezellig en vooral erg leerzaam! Ze heeft me echt heel erg goed geholpen bij het behalen van mijn rijbewijs, zeker een aanrader!

Kai Willems - 29 mei 2018

Goede en fijne rijlessen gehad van Daan, de lessen voelde vertrouwd en goed. Ik heb er altijd naar uit gekeken! Keizerstad bedankt!

Emren - 24 mei 2018

De lessen bij Zeki waren erg leuk met humor en leerzaam. Hij is heel geduldig en praat duidelijk. Dankzij deze goede lessen heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald, dankjewel voor alles!

Kirsten - 23 mei 2018

Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Daan! De ontspannen en persoonlijke sfeer in de auto stelde mij erg op mijn gemak. Daan heeft snel door hoe zijn leerlingen in elkaar zitten, waardoor hij bij iedereen het beste eruit kan halen. Bedankt Daan voor je goede uitleg, geduld en bovenal gezelligheid!

Eva - 17 mei 2018

De rijlessen van Daan waren erg fijn. De sfeer was goed in de auto, waardoor ik met veel plezier in de auto heb gezeten en vertrouwen in mezelf kreeg. De lessen waren zowel gezellig als leerzaam.

Marina - 16 mei 2018

Heb echt genoten van de rijlessen met Zeki. Veel gelachen maar ook super veel geleerd. Zeki bleef altijd rustig en gaf altijd helder uitleg. Hierdoor heb ik in 1 x kunnen slagen. Echt een aanrader!

Pauline - 14 mei 2018

Heel erg leuke en vooral leerzame rijlessen gehad bij Daan, hij zorgt voor een relaxte sfeer waardoor je ontspannen in de auto zit, hij legt duidelijk uit waardoor je snel begrijpt wat je moet doen. Heel erg bedankt Daan!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *