Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Siebe Hermsen - 15 juni 2022

Ik heb de afgelopen tijd rijlessen gevolgd bij Willie. Dit is mij echt goed bevallen en de rijlessen waren altijd goed, er werd gekeken naar waar struikelpunten lagen om daar meer op te focussen dus dat was top! Verder kon je altijd in overleg een ander uur rijden als het die dag niet uitkwam dus daar werd ook rekening mee gehouden, het is aan iedereen aan te raden om te komen rijden bij rijschool Keizerstad!

Sefaronia Leer - 9 juni 2022

Bij Zeki rijlessen nemen is voor mij de beste keuze geweest die ik kon maken. Hij heeft een goede leermethode, en legt alles heel goed uit. Hij is heel geduldig en ik kon helemaal mijzelf zijn tijdens het rijden. Alles ging op het tempo dat bij mij paste. Door de goede methode en rijstijl die Zeki mij heeft aangeleerd, ben ik niet alleen geslaagd, maar ik voel mij ook zeker en veilig op de weg, omdat ik de situaties ken en weet hoe ik er op moet reageren. Deze rijschool zou ik iedereen aanraden!

Basma - 8 juni 2022

Ik heb de rijlessen bij zeki gevolgd en ben daar heel tevreden mee! Altijd gezellige lessen en goede uitleg gekregen. Alles ging op mijn eigen tempo en fijn dat het op een rustige manier ging. Heel erg bedankt zeki!

Fenne - 27 mei 2022

Mijn rijlessen bij Daan heb ik als super fijn ervaren! Hij nam goed de tijd om uit te leggen wat je moet doen bij situaties en waar je bij de volgende rijles op moet letten. Hier heb ik super veel aangehad! Daarnaast voelde ik mij altijd heel erg op mij gemak. Als ik fout maakte bleef Daan altijd rustig en gaf aan wat je beter zou kunnen doen. Ook het plannen van de rijlessen heb ik geen problemen ervaren. Bedankt Daan!

Stijn - 27 mei 2022

Mijn rijlessen heb ik bij Daan gevolgd, Daan is een rijinstructeur die rustig blijft in moeilijke verkeerssituaties. Verder blijft hij rustig tijdens het uitleggen van nieuwe technieken, ook kan hij heel goed aangeven wat je verbeterpunten zijn en hoe je het kan aanpakken om die dan ook echt te gaan verbeteren. Mijn tijd bij rijschool keizerstad vond ik prettig en ik heb me altijd veilig in de auto gevoelt.

Kursat - 20 mei 2022

Ik ben erg blij met Zeki als instructeur, De rijlessen waren altijd leerzaam en gezellig! ik vond het nabespreken van elke rijles erg behulpzaam, omdat Zeki altijd goede verbeterpunten aangaf. Bedankt voor alles Zeki!

Dirk - 18 mei 2022

Mijn ervaring met Keizerstad was top. Altijd behulpzaam en willen je graag wat leren en verder helpen om je rijbewijs te halen. Echt een aanrader!!

Pernille van Landeghem - 12 mei 2022

Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rij-examen!😃 Dankzij de fijne lessen van Zeki. Tijdens de lessen heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld, omdat Zeki erg vriendelijk en rustig is. Ik heb genoten van de fijne sfeer, en de gezelligheid. Zeki dacht graag met me mee, en foutjes werden altijd rustig opgelost waardoor ik me nooit schuldig heb gevoeld om te leren rijden. Zeki heeft me daardoor veel zelfvertrouwen gegeven achter het stuur, en hier wil ik hem graag voor bedanken! Ik raad de lessen van Zeki bij rijschool Keizerstad daarom ook aan iedereen 100% aan. 🍀

Simona - 10 mei 2022

Ik ben vandaag in 1x geslaagd dankzij Zeki! Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en erg veel geleerd. Zeki zorgde in auto voor een gezellige en vooral rustige sfeer. Als ik een fout maakte, overlegden we samen op een fijne manier hoe het de volgende keer beter kon. Zeki heeft me altijd veel vertrouwen gegeven. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

Mannick - 30 april 2022

Erg fijne rijlessen gehad bij Daan en in één keer geslaagd! Daan is geduldig, staat open voor je vragen en geeft je het vertrouwen dat je het kunt (ook al gaat het eventjes niet goed). Het is ook nog eens erg gezellig!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *