Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Marlotte - 10 februari 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle leuke, leerzame lessen! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en kan nu veilig de weg op. Echt een aanrader!

Milou - 10 februari 2015

Ik wil Daan Reinink heel erg bedanken voor alle goede rijlessen die ik heb gehad! Je was een hele fijne instructeur; altijd vriendelijk, geduldig en in voor een leuk praatje! Je wilt alles goed regelen en leeft erg mee met je leerlingen, wat heel fijn is voor ons. Zeker een aanrader dus!!

Susanna - 4 februari 2015

Ik heb Keizerstad heel positief ervaren! In de auto bij Willie was het altijd gezellig! Muziekje aan, lekker kletsen en ondertussen alles leren van het autorijden :) Bedankt Willie voor de leuke lessen, ik had me geen betere instructrice kunnen wensen! Groetjes, Susanna

Else Averes - 28 januari 2015

Bedankt Daan voor de leuke lessen! Heb veel geleerd en vond het ook heel gezellig! Ook bleef jij gelukkig altijd scherp als ik weer eens wat slordig was... haha Ik zou zeker weer voor keizerstad kiezen als ik opnieuw voor de keuze stond. Bedankt voor alles!!

Irene Schemkes - 28 januari 2015

Jammer dat ik nu al moet stoppen met lessen, want bij Daan was het altijd leerzaam en vooral heel erg gezellig! Ik wil je nogmaals voor alles bedanken Daan, het was echt top!

Jeroen Somers - 28 januari 2015

Net geslaagd bij de tweede poging! Lastige tijd gehad met het CBR in verband met rijtesten e.d.! Maar Willie heeft me gemotiveerd om op de valreep toch nog ff te knallen! Willie = altijd vriendelijk, geduldig en sympathiek & ze kan je ook een schop onder de kont geven als het moet! Dank voor de prettige tijd en toekomstige leerlingen: succes bij rijschool Keizerstad!!!

Maaike - 27 januari 2015

Daan, Ontzettend bedankt voor alle gezellige lessen! Je flexibiliteit heeft er voor gezorgd dat ik ondanks studie in een andere stad toch snel mijn rijbewijs in Nijmegen heb kunnen halen! Liefs, Maaike

Jesse Jagt - 12 januari 2015

Bij deze wil ik Daan graag bedanken voor de fijne lessen! Maar ook zijn collega's die (indien nodig) de les overnamen. Ik ben goed begeleid en kan iedereen Keizerstad aanraden. Misschien zien we elkaar nog eens op de weg ;)

Aniek - 11 januari 2015

Lieve Willie, bedankt voor alle super gezellig rijlessen, en heel erg leerzaam waren ze zeker:) Fijne tips en ook de afwisseling in elke les was weer super geregeld. Wat ik ook zo fijn was was de flexibiliteit, aangezien ik druk was met school en tijdens de verhuizing kon ik altijd lessen wanneer ik een gaatje had want jij regelde wel iets :)! Super bedankt voor alles! Liefs Aniek

Bob - 16 december 2014

Ik wil Daan Reinink graag bedanken voor alle lessen. Het waren leuke lessen en ik heb veel van Daan geleerd! Groetjes, Bob
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *