Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Rick Bekkers - 26 oktober 2016

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool keizerstad met de instructeur Jurgen. echt een toppertje! Ik heb prettige ervaringen opgedaan tijdens deze rijlessen. Ze leggen de fouten die je maakt duidelijk uit en geven je ook mogelijkheden om het zelf proberen op te lossen. Het is een top rijschool, echt aan te raden!

Amy - 22 oktober 2016

Deze rijschool zal ik zeker aanraden aan vrienden, familie etc.! Zeki geeft goed, rustig les en neemt de tijd om dingen te herhalen en je te leren. Ondanks dat het iets langer duurde dan gepland, heeft Zeki mij gemotiveerd om door te gaan. Contact & afspraken maken ging altijd goed, zelfs in drukke periodes! Dus geen minpunt om te noemen. Leerzaam, geduldig maar vooral erg gezellig! Bedankt.

Margreet van Putten - 22 oktober 2016

Net mij rijbewijs gehaald! Hele fijne en gezellige rijlessen gehad. Je wordt snel op je gemak gesteld. Waardoor je de kans krijgt om snel te leren. Echt een aanrader. Er word echt gekeken naar wat je nodig heb. Daar worden je rijlessen op aangepast echt super! Keizerstad (willie) bedankt voor alles. Bedankt voor de fijne tijd en vertrouwen.

Mike - 18 oktober 2016

Vanaf het begin heb ik mij veilig gevoelt met Zeki in de auto. Ook vindt ik dat hij alles goed heeft uitgelegd en heeft hij geduld gehad als ik iets niet snapte. Buiten alles om is hij ook gewoon een goeie gast en was het vrijwel altijd gezellig in de auto. Zeki bedankt voor de lessen en de goede begeleiding!

Merel - 14 oktober 2016

Rijschool keizerstad is echt aan te raden! Ik heb altijd met veel plezier gelest bij Daan. Inplannen en het regelen van het examen en tussentijdse toets gingen heel soepel en prettig. Daan is een hele fijne instructeur en weet goed in te schatten wat je aan kunt. Dit, en de relaxte sfeer, hebben enorm bijgedragen aan het feit dat ik in een keer geslaagd ben voor mijn rijbewijs. Ik ben ontzettend blij dat ik voor Keizerstad gekozen heb. Daan, heel erg bedankt voor de gezellige lessen! - Merel

Tjum - 5 oktober 2016

Ik heb gelest bij Daan, de rijlessen waren altijd zeer gezellig maar ook leerzaam. Daan is een hele fijne rijinstructeur die nooit echt boos op je wordt en waar je altijd een gezellige tijd hebt tijdens de lessen. Ook het inplannen van lessen gaat heel gemakkelijk bij hem. Ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald en daar ben ik Daan super dankbaar voor!

Simone - 29 september 2016

Super bedankt Willie dat mijn 2 kinderen dankzij jou hun rijbewijs zo snel hebben gehaald🚘Rick alweer 4jaar geleden en. Jill vorige week! Ze hebben met veel plezier & gezelligheid gelest🚘Je bent een toppertje en ik kan je bij iedereen aanraden👍👍dank je wel Willie Buch🌸🌺💐

Jill - 28 september 2016

Ik heb gelest bij Willy, het was altijd super gezellig. Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen, je bent de beste 😘

Sam - 28 september 2016

Hele fijne lessen bij Daan gehad! Altijd wat te kletsen maar zeker ook altijd wat te leren! Veel gelachen en ook nog eens door de juiste begeleiding in één keer m'n rijbewijs gehaald, en daar ben ik ontzettend dankbaar voor! X Sam

Julia - 28 september 2016

Ik heb gelest bij Daan en ik heb er ontzettend van genoten. Er heerste altijd een relaxte en gezellige sfeer en hij heeft mij goed geholpen zodat ik als nog mijn rijbewijs heb kunnen halen! Daan, nogmaals bedankt voor de leuke, leerzame lessen!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *