Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Tom van Ooijen - 21 juni 2016

Ik heb het geluk gehad van alle rij-instructeurs les te hebben gehad. Helma, Willy, Remco, Zeki en Daan hebben me allemaal op hun eigen manier enorm geholpen en ik heb het bij iedereen erg leuk en leerzaam gevonden. Ik had me geen betere instructeurs kunnen wensen. Bedankt!

Celeste - 20 juni 2016

Ik heb van Willie en Remco les gehad. Super lieve mensen die veel geduld hebben (zelfs voor mij als stresskip zijnde) en alles duidelijk aan je uitleggen d.m.v. foto's en tekeningen. Het waren super gezellige lessen en ik vind het stiekem ook wel jammer dat ik nu klaar ben. Ik raad deze rijschool aan iedereen aan, als ik als stresskip in een keer geslaagd ben dan kan iedereen het!

Vera Kruip - 20 juni 2016

Na meer dan een jaar bij Daan gelest te hebben kan ik uit goede ervaring zeggen dat Daan Reinink een aanrader als rij-instructeur is! Naast dat het gezellig is in de auto en je leuke gesprekken met Daan kan voeren is hij ook geduldig en betrokken. Daan wilt ook graag dat je je rijbewijs haalt en zet zich voor 100% in. Rijlessen zijn makkelijk in te plannen, en als een datum toch niet goed uit blijkt te komen is verplaatsen van de les geen probleem. Daan, bij deze nog een keer bedankt voor het afgelopen jaar, het was gezellig!

Jan - 3 juni 2016

Ik heb een ontzettend leuke tijd gehad bij rijschool keizerstad. De lessen van Daan waren altijd gezellig en stressloos. Hierdoor heb ik de rijlessen altijd met plezier gedaan en er natuurlijk ook nog veel van geleerd. Daan was altijd goed bereikbaar, erg flexibel in het plannen van lessen en andere administratieve dingen. Kortom een zeer goede ervaring. Bedankt, Daan! ~Jan

Ayse - 1 juni 2016

Rijschool keizerstad, een positieve ervaring! Ik ben begonnen bij Helma, daarna heb ik van Willie les gehad. Altijd zin om te lessen. Het was erg leerzaam en gezellig! Bedankt, het was super! Liefs, Ayse

Hélène Vrijdag - 1 juni 2016

Daan, bedankt voor de goeie en stressloze rijlessen. Heel fijn om die eerste les meteen het diepe in gegooid te worden, en dat je ons zelf fouten laat maken: zo leer je het best! En dat allemaal op een hele ontspannen manier. Dankzij jou ben ik erachter gekomen dat rijden best wel leuk is: ik kijk ernaar uit om zelf naar Frankrijk te karren! Radiootje aan en rijden. Heel veel groetjes!

Rik - 29 mei 2016

Daan, bedankt voor de lessen. Dankzij jou heb ik nu ook eindelijk zo'n roze pasje! Daarnaast ook heel veel dank voor de gezelligheid en de wekelijkse uurtjes om even bij te kletsen. Groeten! Rik

Sjors - 25 mei 2016

Ik heb het lessen bij Willie altijd als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ondanks dat dingen niet vanzelf gingen heb ik toch een mooi rijsbewijs gehaald, maar ga ik ergens het lessen wel missen.

Marc de Groot - 21 mei 2016

Door alle geweldige lessen van Daan Reinink op een vrijdag de dertiende in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend bedankt voor alle leerzame rijlessen Daan!

Bao-Huy - 17 mei 2016

Ik ben in een keer geslaagd bij Zeki. Het was leuk om bij je te hebben gelest. Bedankt voor alle uitleg, voorbereiding, antwoorden en gezelligheid in de auto.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *