Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Jaimy - 10 juni 2015

Heel veel gezellige lessen gehad bij Willie! Maar ook een aantal lessen bij Helma! Echt aanraders om bij te lessen, ook als je het in het begin eng vindt om te gaan rijden. Ga ze heel erg missen, nu ik me rijbewijs heb! :)

Nina Scheffers - 10 juni 2015

Ik wil helma bedanken voor de super leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. En ook bedankt voor het helpen bij het behalen van mijn rijbewijs!

Diede - 9 juni 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle gezellige rijlessen!! Ik vond het in het begin heel spannend om te gaan rijden maar door jou spontaniteit en vertrouwen was dat snel weg. Rijschool keizerstad is zeker een aanrader voor anderen!

Simone - 4 juni 2015

Ik heb met veel plezier bij Willie gelest en heb ook het gevoel dat ik alles goed aangeleerd heb, waardoor ik nu met een fijn gevoel alleen kan rijden. Daarnaast heeft Willie ook veel ervaring met het indelen van lessen, waardoor je precies goed uit komt met de lessen die in je pakket zitten en dus geen extra lessen hoeft te kopen! Ik kan in ieder geval iedereen Willie als instructrice aanraden!!

Mick - 1 juni 2015

Mij is door veel mensen aangeraden om bij Daan te gaan lessen en ik begrijp nu ook waarom: Lessen bij Daan heb ik als erg prettig ervaren en er was altijd een chille sfeer in de auto. Naast dat de sfeer goed was, kon ik merken dat Daan veel ervaring heeft. Hij was altijd duidelijk, eerlijk en geeft op een positieve manier feedback.

Fernao - 28 april 2015

Zonder Daan had ik het nooit zo goed gedaan. Slechte woordgrappen terzijde, ik heb geen slecht woord over Daan en Rijschool Keizerstad. Hij is altijd heel geduldig en duidelijk en de lessen zijn altijd prettig. Geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Daan bedankt!

Dylan van den Oever - 26 april 2015

nogmaals dankjewel Zeki voor de goeie uitleg en de gezellige tijd die we onder het rijden hadden ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald door deze geweldige vent echt waar bedank!!!

Vincent - 23 april 2015

Daan, keizer van de stad!!!! Heel erg bedankt voor de leerzame en leuke lessen. Top instructeur die weet wat hij doet. Zonder een gevoel te geven dat ik iets slecht deed zorgde je ervoor dat we bleven oefenen op de zwakkere punten. Bovendien zorgde je ervoor dat niks nieuw was tijdens mijn examen waardoor ik er rustig in kon gaan en in 1x ben geslaagd!!! Ik weet zeker dat je de persoon bent die iedereen zoekt in een rij instructeur!! Succes met alles en je ziet me wel een keer voorbij crossen!!

Ninno - 22 april 2015

Daan, na velen voorgangers ben ik dan de laatste van de familie die door jou zn rijbewijs heeft gehaald. Door jouw hulp heb ik hem zelfs in een keer weten te halen. Heel erg bedankt voor de lessen, ze waren altijd chill en leerzaam. Het wordt wel even wennen om zonder jouw oplettendheid door het verkeer te moeten, maar dat moet wel goed komen. Keizerstad is echt een aanrader als je een persoonlijke rijschool met flexibiliteit zoekt. Succes verder met toekomstige leerlingen en ik zie je nog wel een keer rondrijden, doe ik wel weer zwaaien haha!

Jorinde Kwakkernaat - 7 april 2015

Vanochtend ben ik in één keer geslaagd, Daan heel erg bedankt voor alle leerzame en leuke lessen. Altijd enorm geïnteresseerd en gezellig - zelfs in de vroege uurtjes en op vrijdagmiddag -. Natuurlijk was iedere les ook enorm leerzaam, bleef je altijd heel rustig en legde je alles duidelijk uit en gaf je de verbeterpuntjes aan. Nogmaals héél erg bedankt, ik zal je gezelligheid in de auto missen! Tot op de weg!! :)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *