Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Pleun - 29 januari 2019

Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad bij Daan! Ik kreeg veel vertrouwen waardoor ik veel zelfverzekerder achter het stuur zat. Het was altijd gezellig en Daan is heel betrokken. Ik kijk heel positief terug op de afgelopen tijd. Heel erg bedankt daarvoor Daan! Nu eventjes het verkeer in Azi├ź gaan uitproberen! :)

Jetske - 26 januari 2019

De afgelopen tijd heb ik met heel veel plezier gelest bij Daan. Dankzij het vertrouwen, de rustige aanpak, ontspannen sfeer en gezelligheid in de auto heb ik in een keer mijn rijbewijs mogen halen! Daan is een geïnteresseerde instructeur die goed weet wat hij doet en naar mijn mening had ik geen betere les kunnen krijgen. Nogmaals super bedankt voor alle lessen en de leuke tijd Daan! Nu kan ik eindelijk een half uurtje langer uitslapen voordat ik naar werk moet, jeej!

Jonas Ruta - 25 januari 2019

Bedankt voor de goede rijlessen Zeki! Dankzij de leerzame lessen in een keer mijn examen kunnen halen! Bedankt voor het geduld en de duidelijke uitleg Zeki! Arrivederci!

Marina - 18 januari 2019

Zeki is een toppertje!! Bedankt voor de leerzame en ook zeker gezellige lessen! Zeki heeft veel ervaring en geeft fijne aanweijzingen tijden het rijden. Ik ga die luxe auto wel missen :)

Tomas Peters - 17 januari 2019

Dankzij Zeki heb ik vanmorgen in een keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik heb Zeki ervaren als een rustige, aardige, en zeer zeker professionele rijinstructeur. Zeki hartelijk dank voor de afgelopen maanden. Ik zou Zeki zeer zeker willen aanraden aan mensen die nog willen beginnen met hun rijlessen.

Pleun - 17 januari 2019

Hele goede en gezellige rijlessen met Willie gehad!! Super bedankt!

Ufuk - 15 januari 2019

Ik ben heel erg blij dat ik heb gekozen voor Zeki als instructeur, hij heeft veel geduld en duidelijke uitleg. Dankzij Zeki ben ik in 1 keer geslaagd. Ik zou iedereen aanraden om bij Zeki te komen lessen!

Freek - 20 december 2018

Daan hartelijk bedankt voor alles! Ik vond het ontzettend leuk en leerzaam met je in de auto. En kijk er zeker met een positieve blik op terug. De mac drive moeten we nog keer onveilig maken, maar voor alles z'n tijd. Nogmaals daan bedankt voor alles en het ga je goed! See you on the road...

Izaline - 11 december 2018

Na een hele leuke en leerzame tijd heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald. Daan is een hele positieve en rechtvaardige rijinstructeur. Ik voelde me altijd op mijn gemak bij Daan en hij gaf me altijd een positief gevoel. Daan legt alles duidelijk en rustig uit wat voor mij heel goed werkte, daarnaast was er altijd een gezellige sfeer in de auto. Een periode waar ik zeker met heel veel plezier op terug kan kijken. Heel erg bedankt Daan dat ik bij jou kon lessen en dat je me altijd het vertrouwen hebt gegeven dat ik het kan.

Job van Horne - 10 december 2018

Bij deze wil ik Daan bedanken voor de leuke en leerzame lessen! Ik heb je beschouwd als prettige rijinstructeur en heb veel geleerd in de lessen die we gehad hebben. Succes in het vervolg en nogmaals bedankt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *