Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Noor Avéres - 3 juli 2019

Ik heb altijd hele leuke lessen gehad van Daan, waarin we veel gelachen hebben. In het geven van rijles bleef hij altijd kalm en wist hij dingen duidelijk uit te leggen. Rijschool Keizerstad is zeker een aanrader. Daan bedankt!!

Demi Kostner - 27 juni 2019

Super gezellige en fijne rijlessen gehad samen met Willie! De eerste les wilde ik liever niet gelijk al een andere leerling naar huis brengen, Willie heeft er daarom ook voor gezorgd dat ik de eerste rijles op deze manier kon beginnen. Zeker een aanrader voor iedereen!!

Femke - 25 juni 2019

Een erg prettige rijschool met nuttige lessen en gezelligheid in de auto met Willy! Zeker een aanrader!

Stef Bos - 20 juni 2019

Iedere leerling verdient een goede rijinstructeur. Ik geef jou mijn garantie, net zoals mijn vrienden die aan mij gaven, dat lessen bij Daan je goed zal afgaan! Daan Reinink zorgt bij iedere leerling voor een efficiënt, op maat gemaakt leerproces. Hij stelt je op je gemak en heeft een positieve insteek. Ik snap goed dat de meeste mensen voor hem kiezen. Voel je vrij om hem vandaag te bellen voor een proefrit (https://www.rijschoolkeizerstad.nl/over-ons). Daan, bedankt voor de leuke lessen!

Mees - 19 juni 2019

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, dit is allemaal te danken aan de goede begeleiding van Willy. Altijd flexibel, duidelijk en kritisch daar waar het nodig was. Ik had me geen betere bijrijder kunnen wensen, bedankt!

Rona aka stresskip - 19 juni 2019

Ik heb nu bijna 5 jaar mijn rijbewijs, nog altijd denk ik terug aan de leuke lessen met Willie! Willie je bent een toppertjeeeeee!

Indy van den braak - 11 juni 2019

Ik heb super fijne rijlessen gehad bij Daan. Het was altijd gezellig en zeker ook erg leerzaam. Heel erg bedankt voor alles en Keizerstad is echt een aanrader!

Anna Tadic - 5 juni 2019

Mijn lessen bij Zeki zijn echt altijd super geweest, ik raad hem absoluut aan als rijinstructeur. Ik had het me niet beter kunnen wensen en ik ben zelfs meteen de eerste keer geslaagd! Hij is heel kalm, duidelijk en hartstikke vriendelijk. Hij wil je echt graag helpen en ziet je graag slagen. Op momenten dat het minder goed gaat probeert hij je te motiveren en rustig te blijven zodat je je goed op je gemak voelt en blijft leren. Hij heeft mij heel veel geleerd en dankzij hem voel ik me goed en voorbereid om de weg straks op te gaan. In de auto kan je altijd lekker met hem kletsen, hij is erg spontaan en geïnteresseerd, wat je je snel op je gemak laat voelen. Kortom, twijfel niet en schrijf je in en je zult je absoluut veilig, vrolijk en voorbereid voelen! Zeki super bedankt en ik hoop je nog eens te spreken.

Sascha Van der Ven - 5 juni 2019

Ik heb hier een super tijd gehad en ben dankzij de fijne lessen en goede feedback van Remco in een keer geslaagd.

Laurens - 4 juni 2019

Ik heb de rijlessen bij keizerstad als zeer prettig ervaren! Een fijne sfeer zonder hoge druk, een goed klimaat om te leren rijden dus. Ook was Daan erg flexibel en aardig. Kortom, keizerstad is echt een aanrader!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *