Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Hein - 25 december 2021

23-12-2021 in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! dank zij de goede en hele gezellige lessen van Willie! Heel erg bedankt voor de lessen ondanks de lastige corona periode. Ik raad Keizerstad dan ook zeker aan bij iedereen die zijn rijbewijs wil gaan halen.

Maureen - 23 december 2021

Het afgelopen half jaar mijn rijlessen gedaan bij Zeki. Er was altijd een prettige en vertrouwde sfeer. Daarnaast is Zeki geduldig, gezellig en eerlijk. Er werd ook gekeken en geluisterd naar wat ik graag wilde oefenen/doen. Mede dankzij Zeki ben ik gelijk geslaagd! 😊

Lynn van den Eertwegh - 19 december 2021

Ik heb genoten van de leuke en leerzame rijlessen van Daan! Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en ben er heel erg blij mee :) Ik zou Keizerstad zeker aanraden als rijschool.

edwin de bruijn - 30 november 2021

vandaag (30-11-21) eindekijk mijn rijbewijs gehaald . de lessen waren fijn en gezellig en af en streng waar moest. deze rijschool is echt een aanrader ,

Lauke van Delft - 30 november 2021

Super super blij met de keuze voor rijschool Keizerstad. Hele fijne en gezellige lessen bij Daan gehad en dan is het ook erg fijn het af te sluiten met een rijbewijs! Dank :)

Yade - 29 november 2021

Ik heb lessen bij Zeki gehad. Altijd naar mijn zin door de goeie sfeer en grapjes tussendoor. Zeki kan alles heel goed over brengen doordat hij rustig en relaxed uitlegt. Hierdoor word ik ook rustig en relaxed van.

Coen Wesselink - 29 november 2021

Ik heb altijd de lessen bij Daan als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg in combinatie met een gezellige sfeer zorgen voor een goede periode richting het afrijden. Bedankt rijschool Keizerstad!

Tumy - 29 november 2021

Ik heb rijlessen bij Zeki gevolgd. Zeki zorgt voor een fijne en leerzame rijlessen. Zeki geeft goeie uitleggen en stelt je op je gemak. Ik ben door hem geslaagd! Heel erg bedankt

Marissa - 29 oktober 2021

Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik ben echt super blij en heb heel erg veel steun en hulp gekregen van Zeki mijn rijinstructeur. Ik was heel erg nerveus om auto te rijden maar bij Zeki voelde ik me altijd op mijn gemak. Hij gaf altijd goede tips en stelde mij gerust wanneer ik me nerveus voelde. Echt een top instructeur! :) super bedankt!

Nina - 27 oktober 2021

Vandaag in 1x geslaagd door de goede lessen van Willie 😊 Heel erg bedankt voor de lessen en gezelligheid!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *