Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Yusuf Mahamed - 22 september 2020

Beste zeki dankjewel voor alles dankzij jou heb ik met succes bij rijbewijs met succes gehaald! Fijne lessen. Duidelijke en gezellig en vooral leerzaam. Ik raad u aan om zeker bij zeki te gaan lessen!

Ilse - 19 september 2020

Daan, hartstikke bedankt voor alles! Ik ben altijd met veel plezier naar de lessen gekomen, niet alleen door de gezelligheid in de auto, maar ook omdat jij me telkens weer vertrouwen gaf waardoor ik ook in mezelf ging geloven. Ik ben dan misschien perfectionistisch, maar door jouw goede lessen en fijne aanpak is het me wel in één keer gelukt! Nogmaals bedankt!

Raffa van Dijck - 11 september 2020

Hartstikke bedankt voor alles Daan. Het geeft even geduurd (eindexamen, corona), maar dan heb je ook wat. Ik ben heel blij dat ik voor jou heb gekozen. Je bent een goede, gezellige en flexibele instructeur. Nogmaals bedankt voor alles en ik ga ervan genieten!

Matthijs van Camp - 8 september 2020

Na een lange weg naar mijn rijbewijs toe, wil ik Daan super erg bedanken voor al het vertrouwen en alle goeie lessen!

Caspar - 3 september 2020

Daan, ik heb het afgelopen jaar met plezier lessen bij je gevolgd. Ik waardeer de oprechte interesse en betrokkenheid en het geduld en vertrouwen dat je in me had. Door corona duurde het langer voordat ik mijn rijbewijs had maar daar hebben we ons niet door laten afschrikken. Super bedankt voor alle lessen! Groetjes, Caspar

Amber - 1 september 2020

Een top rijschool! Ik heb met veel plezier lessen gevolg bij Daan. Naast de leerzame lessen was het ook altijd erg gezellig in de auto. Daan is een goede instructeur die weet waar je behoefte aan hebt in de les en heeft goed door op welke manier jij het beste leert. Ik zou rijschool Keizerstad iedereen aanraden!

Eva - 1 september 2020

Super leuke lessen gehad van Daan!! Altijd met veel plezier gereden, alleen was ik onzeker voor het examen.. Daan heeft mij al het vertrouwen in mezelf weer teruggegeven, bedankt daarvoor, daan je bent een topper!

Lukas - 21 augustus 2020

Willie, bedankt voor alle goede lessen en het geduld! Super rijschool!

Elya van Driel - 19 augustus 2020

Hele fijne en gezellige lessen gehad bij Willie! In het begin keek ik, door mijn zenuwen, erg op tegen autorijden, maar door de rustige en leerzame lessen heb ik nu echt plezier in rijden. Keizerstad (Willie!) is zeker een aanrader, ook voor mensen die het nog erg spannend vinden in het begin! :)

Liv ter Haar Romeny - 18 augustus 2020

Top lessen gehad van Willie. Wat was het altijd gezellig samen in de auto. Een fijne sfeer en goede lessen. Nu heb ik mijn rijbewijs en heb heel veel zin om de weg op te gaan. Hoewel ik Willie wel ga missen, haha! Al met al goede rijschool! Zeker aan te raden :)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *