Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sam - 17 april 2024

Top rijschool, fijne lessen en ook ruimte voor gezelligheid. Ben in 1x geslaagd dankzij Daan! Ik beveel deze rijschool zeker aan aan anderen. -Sam.

Loes meeuwis - 9 april 2024

Top rijschool! Rijinstructeur was super fijn en duidelijk, in 1 keer geslaagd door deze topper.😄

Tessa - 26 maart 2024

Zeki was zeker een goede rijinstructeur. Hij heeft me heel erg geholpen om mijn rijbewijs te halen. Daarom als je bij keizersstad gaat rijlessen vraag zeki aan. Is een chille gozer!

Dana Petrovic - 25 maart 2024

Ik ben na aanraden van een vriendin bij Daan begonnen met lessen en was heel angstig en onzeker in het rijden, maar Daan heeft me hier echt enorm bij geholpen. Hij heeft echt gekeken naar wat ik nodig had en hoe we hieraan konden werken (en er is ook ruimte voor gezelligheid). Hij laat je ook niet zomaar afrijden als hij denkt dat je er nog niet aan toe bent, dus daardoor vandaag een goeie rit gehad en geslaagd! Bedankt voor alle gezellige, leuke en fijne ritjes!

Yentl Mens - 24 maart 2024

Bedankt Zeki voor de waardevolle lessen! Hij was erg geduldig en behulpzaam tijdens mijn lessen. Ik ben blij te kunnen zeggen dat ik zowel mijn tussentijdse toets als mijn rijexamen in één keer heb gehaald! Zijn ondersteuning heeft echt geholpen. Ik ga de gezellige ritjes missen!

Chris - 22 maart 2024

Zeker aanrader! Zeki was een top instructeur, rustig, straight to the point en erg vriendelijk. Hij gaf mij het volste vertrouwen. Dankzij hem in 1 keer geslaagd!!

Thomas - 22 maart 2024

Nu een jaar mogen lessen bij jullie en ben daar erg blij mee! Ik heb bij Willie veel kunnen leren. Ze wist goed wat mijn verbeterpunten waren en hoe ze mij er doorheen kon helpen. Ook was de planning flexibel en werd deze aangepast op mijn leertempo. Ik kijk met tevredenheid terug! Heel erg bedankt!

Shary - 20 maart 2024

Rijschool Keizerstad heeft mij niet alleen geholpen om mijn rijbewijs te halen, maar heeft ook een comfortabele en gezellige leeromgeving aangeboden. Mijn instructeur Zeki creëerde een sfeer waarin ik me op mijn gemak voelde en echt het vertrouwen gaf om achter het stuur te kruipen en de weg op te gaan! Hij geeft les op een geduldige en vriendelijke manier en daar heb ik zoveel aan gehad! Bedankt Zeki voor de geweldige begeleiding en de gezellige rijlessen!

Cas - 12 maart 2024

Ik heb een heel fijn leertraject gehad bij rijschool Keizerstad. Specifiek bij de rijinstructeur Daan, heb ik veel kunnen leren. Naast de basisvaardigheden die een rijinstructeur mee moet geven, heb ik ook veel vertrouwen en steun gekregen tijdens mijn lessen. Kortom: een aanrader en heel erg bedankt!

Joyce - 29 februari 2024

Ik kan iedereen rijschool Keizerstad aanraden, hele fijne lessen gehad van Willie! Fijne duidelijke communicatie, flexibel met het inplannen van lessen en denkt graag met je mee en het was uiteraard ook gezellig in de auto! Ik heb het als zeer prettig ervaren! Willie, ik mis je nu al! ;)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *