Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Simcha Aan de Kerk - 16 april 2019

Vandaag in één keer geslaagd! Met dank aan magic Remco kan ik nu met een goed gevoel de weg op. de lessen waren leerzaam en er hing een fijne sfeer. bedankt!

Floortje Leander - 11 april 2019

De rijlessen heb ik als erg leerzaam en vooral erg gezellig ervaren. Ik had nooit een week dat ik dacht: 'bah moet ik weer rijlessen.' Daan heeft enorm veel geduld gehad met mij, en dat waardeer ik enorm. Het is bij mij niet in 1x gelukt om mijn praktijkexamen te halen maar dat moest ik van Daan direct uit mijn hoofd zetten en gewoon door blijven gaan en blijven proberen. Al met al is het enorm professionele rijschool die de tijd en moeite voor je neemt. Super tijd gehad!

Juul van Opbergen - 10 april 2019

Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald. Dat komt niet alleen door mij zelf maar ook door mijn rij instructeur! Die heeft mij namelijk vanaf het begin tot aan vandaag goed geholpen. Ik zat met een gerust gevoel achter het stuur dankzij hem! Een goed vertrouwen doet veel! Bedankt!

Daantje van Opbergen - 10 april 2019

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, in een keer! Met dank aan hele leuke, leerzame en gezellige lessen. Dankjewel keizerstad en in het bijzonder Jurgen. Ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto en heb veel geleerd, bedankt daarvoor!

Bas Klaassen - 3 april 2019

Afgelopen week mijn rijbewijs gehaald dankzij de superleuke, gezellige en leerzame rijlessen van deze rijschool. Bedankt Keizerstad, deze rijschool is zeker een aanrader!

Iris - 2 april 2019

Vandaag in een keer geslaagd! Super leuke en leerzame rijlessen gehad . Ik raad rijschool keizerstad zeker aan!

Maurits - 30 maart 2019

Gisteren in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Mijn rijinstructeur Daan heeft mij erg goed geholpen. Hij was geduldig en vriendelijk en heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik kan Keizerstad aan iedereen dit dit leest aanbevelen. Daan bedankt en succes.

William - 28 maart 2019

Gezellig, leerzaam soms een beetje streng maar ik ben dan ook in een keer geslaagd! Een echte aanrader! Helemaal top Bedankt Willie!!

Charlotte - 28 maart 2019

In één keer mijn rij examen gehaald met dank aan Zeki! De lessen waren altijd super leerzaam en gezellig. Zeki zorgt er goed voor dat je op je gemak voelt. Zeki bedankt!

Mirte - 26 maart 2019

Bij Willie is het echt super leuk lessen. Ze heeft engelengeduld en geeft duidelijke uitleg. Als je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet legt het ze het zonder morren nog honderd keer uit. Ook is ze altijd in voor een grapje en super flexibel bij het plannen van de lessen. Echt een aanrader dus! Thanks Willie! 🎉
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *