Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sjoerd Boonstra - 11 juli 2022

Voordat ik les had bij Keizerstad heb ik eerder rijlessen bij een andere school gevolgd, die helaas niet heel goed gingen. Op aanraden van mijn zus heb ik daarna bij deze rijschool lessen gevolgd. Mijn rijinstructeur was Zeki en dankzij zijn geduld en vriendelijkheid heb nu in 1x mijn rijbewijs gehaald. De lessen waren niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig en het werd iets waar ik naar uitkeek. Absolute aanrader!

Joes - 7 juli 2022

Beste rijschool uit Nijmegen. Altijd gezellig gehad in de auto en zijn super eerlijk. Willen niet even snel geld verdienen maar geven alleen maar om het behalen van je rijbewijs. Super tijd gehad, dankjewel Daan! Aanrader dus.

Simon Dopheide - 5 juli 2022

Vandaag in 1x geslaagd bij Daan! Ik heb hele fijne rijlessen gehad, op je gemak en met een hoop tips. je ontvangt altijd positief commentaar en de mindere dingen geeft die tips voor. Daan is nooit negatief over je en zal altijd vanuit een positief oogpunt het bekijken. ik raad iedereen aan hier ook rijles te nemen!! Daan nogmaals bedankt :)

Nils Hoekman - 21 juni 2022

Zeer prettige (eerste) (rij)ervaring gehad bij Keizerstad, met als eindresultaat het in één keer slagen voor het rijbewijs. Instructrice Willie heeft een zeer prettige, ongedwongen en professionele werkwijze waarbij zij tijdens de rijlessen een fijne balans houdt tussen het informele en formele; Willie houdt je (vorderingen) in de auto nauwlettend in de gaten, corrigeert tijdig en benoemt de zaken helder, geen poespas, je weet waar je aan toe bent en waar je staat. Daarnaast heeft zij nadrukkelijk oog voor jou als student/cursist; lukt het een keer niet in de auto of heb je een mindere dag, dan weet Willie dit op empathische wijze te communiceren, maakt het niet te zwaar en heeft hierbij de gave je aan het einde van de rijles uit te laten stappen met een goed gevoel. Nogmaals dank, Willie!

Floris Schreuders - 16 juni 2022

Bedankt Daan voor alle rijlessen die je gegeven hebt. Zelf vond ik je een erg fijn persoon en ging daarom ook nooit met tegenzin naar de lessen toe. Je bent daarnaast ook goed in het aangeven waar het beter kan en wat al wel goed kan, de korte evaluatie aan het einde vab de les vond ik altijd erg fijn zodat je eventuele verbeterpunten te horen kreeg. Dit samen met je vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat ik het tweede examen een stuk zelfverzekerder in ging. Ik wens je nog veel plezier op je nieuwe plekje op de camping en hopelijk gaat de bbq niet tegen vallen. Floris

Ayoub - 16 juni 2022

Erg blij met Daan als instructeur. Kan super fijn uitleggen en voelde me altijd op me gemak. En dankzij hem in 1x geslaagd. Heel erg bedankt Daan!

Tom - 16 juni 2022

Dankzij Daan heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! De rijlessen bij Daan waren altijd leuk en leerzaam, met veel persoonlijke aandacht en zorgzame geduldige uitleg, ook wanneer ik het spannend vond. Daarnaast was er altijd ruimte voor een grapje en een gesprek, waardoor ik altijd met veel plezier en zelfvertrouwen naar de lessen ging. Daan en rijschool Keizerstad, ik heb het super leuk gehad en ik ga je missen. Dankjewel!

Siebe Hermsen - 15 juni 2022

Ik heb de afgelopen tijd rijlessen gevolgd bij Willie. Dit is mij echt goed bevallen en de rijlessen waren altijd goed, er werd gekeken naar waar struikelpunten lagen om daar meer op te focussen dus dat was top! Verder kon je altijd in overleg een ander uur rijden als het die dag niet uitkwam dus daar werd ook rekening mee gehouden, het is aan iedereen aan te raden om te komen rijden bij rijschool Keizerstad!

Sefaronia Leer - 9 juni 2022

Bij Zeki rijlessen nemen is voor mij de beste keuze geweest die ik kon maken. Hij heeft een goede leermethode, en legt alles heel goed uit. Hij is heel geduldig en ik kon helemaal mijzelf zijn tijdens het rijden. Alles ging op het tempo dat bij mij paste. Door de goede methode en rijstijl die Zeki mij heeft aangeleerd, ben ik niet alleen geslaagd, maar ik voel mij ook zeker en veilig op de weg, omdat ik de situaties ken en weet hoe ik er op moet reageren. Deze rijschool zou ik iedereen aanraden!

Basma - 8 juni 2022

Ik heb de rijlessen bij zeki gevolgd en ben daar heel tevreden mee! Altijd gezellige lessen en goede uitleg gekregen. Alles ging op mijn eigen tempo en fijn dat het op een rustige manier ging. Heel erg bedankt zeki!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *