Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Stef Bos - 20 juni 2019

Iedere leerling verdient een goede rijinstructeur. Ik geef jou mijn garantie, net zoals mijn vrienden die aan mij gaven, dat lessen bij Daan je goed zal afgaan! Daan Reinink zorgt bij iedere leerling voor een effici├źnt, op maat gemaakt leerproces. Hij stelt je op je gemak en heeft een positieve insteek. Ik snap goed dat de meeste mensen voor hem kiezen. Voel je vrij om hem vandaag te bellen voor een proefrit (https://www.rijschoolkeizerstad.nl/over-ons). Daan, bedankt voor de leuke lessen!

Mees - 19 juni 2019

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, dit is allemaal te danken aan de goede begeleiding van Willy. Altijd flexibel, duidelijk en kritisch daar waar het nodig was. Ik had me geen betere bijrijder kunnen wensen, bedankt!

Rona aka stresskip - 19 juni 2019

Ik heb nu bijna 5 jaar mijn rijbewijs, nog altijd denk ik terug aan de leuke lessen met Willie! Willie je bent een toppertjeeeeee!

Indy van den braak - 11 juni 2019

Ik heb super fijne rijlessen gehad bij Daan. Het was altijd gezellig en zeker ook erg leerzaam. Heel erg bedankt voor alles en Keizerstad is echt een aanrader!

Anna Tadic - 5 juni 2019

Mijn lessen bij Zeki zijn echt altijd super geweest, ik raad hem absoluut aan als rijinstructeur. Ik had het me niet beter kunnen wensen en ik ben zelfs meteen de eerste keer geslaagd! Hij is heel kalm, duidelijk en hartstikke vriendelijk. Hij wil je echt graag helpen en ziet je graag slagen. Op momenten dat het minder goed gaat probeert hij je te motiveren en rustig te blijven zodat je je goed op je gemak voelt en blijft leren. Hij heeft mij heel veel geleerd en dankzij hem voel ik me goed en voorbereid om de weg straks op te gaan. In de auto kan je altijd lekker met hem kletsen, hij is erg spontaan en geïnteresseerd, wat je je snel op je gemak laat voelen. Kortom, twijfel niet en schrijf je in en je zult je absoluut veilig, vrolijk en voorbereid voelen! Zeki super bedankt en ik hoop je nog eens te spreken.

Sascha Van der Ven - 5 juni 2019

Ik heb hier een super tijd gehad en ben dankzij de fijne lessen en goede feedback van Remco in een keer geslaagd.

Laurens - 4 juni 2019

Ik heb de rijlessen bij keizerstad als zeer prettig ervaren! Een fijne sfeer zonder hoge druk, een goed klimaat om te leren rijden dus. Ook was Daan erg flexibel en aardig. Kortom, keizerstad is echt een aanrader!

Stijn van Pinxteren - 4 juni 2019

Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Daan! Een goede en gezellige instructeur waar je leuke gesprekken mee hebt. Naast de leuke gesprekken is Daan eerlijk en weet verbeteringen duidelijk over te brengen. Daarbij wijst Daan je vaak met humor op je fouten. Hierdoor ga je met vertrouwen zelf de weg nu op. Ik kan iedereen dus lessen van Daan aanraden!

Fabienne Smid - 1 juni 2019

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de super gezellige en leerzame lessen van Daan. Ik heb hier echt met veel plezier gereden. Keizerstad is zeker een aanrader !

Sam - 29 mei 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, met dank aan 30 top lessen van Daan. Heb bij deze rijschool met ontzettend veel plezier gereden en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Ontzettend bedankt!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *