Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Isabelle - 29 maart 2021

Zeki heeft mij echt geholpen mijn rijbewijs te halen. Met hem in de auto voelde ik me altijd zeker. De rust die hij uitstraalt tijdens de rijlessen heeft ervoor gezorgd dat ik in moeilijke situaties ook rustig kon blijven. Heel erg bedankt Zeki voor de leuke, gezellige en veilige lessen.!!

Lotte Cรถp - 24 maart 2021

Altijd met plezier gelest bij Daan in de auto! Uiteindelijk in 1 keer geslaagd ook al had ik drie maanden niet kunnen rijden door corona. Ben heel blij met mijn keus voor keizerstad, het is een aanrader! Bedankt voor alles ๐Ÿ˜

Chiara - 24 maart 2021

Zeki heel erg bedankt voor de fijne rijlessen. Dankzij jou goede uitleg en geduld is het me gelukt en daar ben ik heel dankbaar voor!!

Pieter - 23 maart 2021

Het enige jammere aan het in 1 keer slagen is dat ik niet meer met Daan in de auto zal zitten. Ik heb altijd ontzettend prettige en fijne rijlessen gehad en Daan had daar absoluut zijn aandeel in.

Naycha - 18 maart 2021

Super fijne rijschool! In 1x mijn rijbewijs gehaald, Daan geeft op een fijne manier les altijd leuke en leerzame lessen. Zeker een aanrader!๐Ÿ˜„

Esra Gozuyasli - 9 maart 2021

De lessen heb ik genomen bij Zeki en ik ben zeer tevreden. Dankzij zijn duidelijke uitleg en feedback heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!

Sharon - 14 december 2020

Zeki super bedankt voor de rijlessen! Zonder jou had ik het niet gehaald. Nogmaals bedankt.

Anne-Belle Sedelaar - 23 november 2020

Fijne rijschool. Ik heb de lessen bij Daan altijd als leuk en leerzaam ervaren. Fijne en duidelijke begeleiding. Ook als het wat minder ging bleef Daan er de volle vertrouwen in houden, wat mij altijd goed deed. Nogmaals heel erg bedankt Daan! :)

Erik - 19 november 2020

Ik heb erg genoten van de lessen van Zeki. Hij geeft altijd duidelijk aan wat er goed gaat en wat er beter kan, daardoor ben ik in 1 keer geslaagd! Het voelt zo vertrouwd om Zeki naast mij te hebben in de auto, dus dat ga ik wel missen. Nogmaals bedankt!

Guusje - 12 november 2020

Ik heb met veel plezier rijlessen van Daan gevolgd! Het was altijd super leerzaam en gezellig. Ik voelde mij ook altijd op mijn gemak! Ik ben enorm blij met mijn rijbewijs!! Nogmaals, heel erg bedankt voor de goede begeleiding Daan!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *