Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Doris de Boer - 15 december 2015

Bedankt Zeki, voor de leuke (en gezellige) lessen!! Zonder jou geduld en vertrouwen was het me niet gelukt! Ik ben nu zeker van mezelf dat ik het in me heb! Ergens ga ik de lessen wel missen :)

Hajar - 12 december 2015

Helma en Willie, super bedankt!!! Het waren echt leerzame maar ook gezellige lessen! Zonder jullie was het nooit gelukt!

Wolf - 9 december 2015

Daan, bedankt voor de fijne en leerzame lessen! Je bent een erg goede instructeur die precies weet hoe je iemand op zijn gemak stelt. Rijschool Keizerstad is zeker een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een fijne en goede rijschool.

Bram - 25 november 2015

willie en helma, heel erg bedankt voor alle lessen het was erg leuk en leerzaam om te mogen lessen met jullie. ik zou het aanraden om hier te gaan lessen dankjewel!!

Mariola - 24 november 2015

Lieve Willie! Ik wil jou ontzettend bedanken voor de leuke, leerzame maar zeker gezellige lessen die ik heb gehad de afgelopen tijd. Lachen, gieren en brullen in de auto, maar met al die gezelligheid werd er ook goed gekeken wat er wel goed was, maar ook wat niet! Daardoor ben ik in een keer geslaagd en kan ik nu zelf de weg op, dat zegt een hoop over jou! Jouw manier van uitleggen en ook zeker dat je jezelf helemaal op je gemak kan voelen in de auto. Echt een aanrader voor ieder ander die een rijbewijs wilt gaan halen! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles! Liefs Mariola

Marjolein - 10 november 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle leerzame en gezellige lessen. Ik vond het fijn om bij jou te lessen. Zeker een aanrader voor mensen die hun rijbewijs willen halen!

Loes - 10 november 2015

Bedankt Daan voor de gezellige uren in de auto (ik mis het stiekem toch wel een beetje) en de goede voorbereiding voor de examens! Ik ben super blij dat ik bij Keizerstad heb gelest want alles was super goed geregeld en ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald!

Kim - 4 november 2015

Daan bedankt voor de leerzame en gezellige lessen. Zonder jou was het nooit gelukt. Top rijschool!

Anna S - 21 oktober 2015

Bedankt Zeki, voor de gezellige lessen en het behalen van mijn theorie én praktijk examen in een keer.

Laura - 19 oktober 2015

Super leuke en leerzame lessen gehad bij Daan. Jammer eigenlijk, dat ze nu voorbij zijn. Heel erg bedankt! Absoluut een aanrader:)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *