Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Eva Doesborgh - 26 september 2018

Ik ben zeer tevreden met de rijlessen die ik heb gehad bij Willie. De lessen waren makkelijk in te plannen en als je er achter kwam dat je toch niet kon, was dit ook weer net zo makkelijk te verzetten. Dus geen problemen met dat je het bijvoorbeeld "minimaal 24 uur van te voren moet cancelen" wat wel vaak bij andere rijscholen het geval is. Verder waren de rijlessen erg relaxt. Je kon gezellig samen kletsen en je krijgt goede tips en tricks mee. Als je iets lastig vind dan oefen je het samen gewoon net zo lang totdat je het onder de knie hebt. En nu een paar maanden later heb ik mijn rijbewijs gehaald dankzij Willie's hulp, op naar veel veilige kilometers!

Marloes Hendriks - 24 september 2018

Yes, mijn rijbewijs is binnen! In de afgelopen maanden heb ik met veel plezier vele uurtjes gereden met Daan. Ondanks dat ik het af en toe spannend vond wist hij altijd een ontspannen, veilige sfeer in de auto te creëren. Als iemand met ADD kan het rijden soms overweldigend zijn. Daan wist hoe hij hier goed moest gaan doordat hij hiermee bekend is. Hij weet namelijk goed wanneer het even te veel wordt, en blijft altijd focussen op het geven van positieve feedback. Mede hierdoor ben ik het rijden uiteindelijk zelfs leuk gaan vinden! Nadat ik vorige week ook nog in een keer mijn rijbewijs gehaald heb, weet ik zeker dat ik met zekerheid kan zeggen: ik raad iedereen aan om te lessen bij Daan!

Romy Geurts - 19 september 2018

De lessen met Willie waren heel leerzaam en gezellig. Willie legde alles goed uit en we konden altijd gezellig kletsen tijdens de lessen. Willie is heel makkelijk met lessen inplannen dat was heel fijn. Ze is gewoon een topper!

Emiel Winkel - 14 september 2018

Bedankt Daan! Ik heb een goede ervaring overgehouden aan de rijlessen samen met jou, ik voelde me op mijn gemak in de auto en op de weg. Ik ging met vertrouwen het examen in en dat ging dankzij de leerzame lessen gepaard met een goed resultaat!

Julia Leijzer - 10 september 2018

Super fijne rijlessen gebad bij Willie! Nadat ik een keer was gezakt en mijn moed een beetje had opgegeven gaf Willie mij weer vertrouwen en legde alles op een fijne en rustige manier uit. Bij Keijzerstad in 1x geslaagd! Heel erg bedankt! Liefs Julia

Fenna - 7 september 2018

Lieve Willie, bedankt voor de leuke, gezellige en vooral leerzame rijlessen. Je gaf duidelijk uitleg en bleef altijd rustig en geduldig als het even niet lukte. Toen ik geen zin meer in het rijden had nadat ik gezakt was, gaf je weer het vertrouwen om door te gaan. Verder vond ik de flexibiliteit qua lessen inplannen en rijlespakketten erg fijn. Groetjes Fenna

Daisy Termorshuizen - 6 september 2018

Ik ben blij met mijn keuze voor Keizerstad! Ik heb hele leuke en goede lessen van Willie gekregen. Willie is relaxed en gezellig, geeft goede adviezen en is flexibel m.b.t. het plannen van lessen. Ik heh met plezier en zonder gedoe m'n rijbewijs gehaald. Aanrader! Bedankt!!!

Cedric Brocus - 4 september 2018

De beste rijschool in Nijmegen😀😀

Ankie van der Mee - 27 augustus 2018

Super fijne rijlessen gehad! Mijn rij-instructeur Daan zorgde er altijd voor dat ik op mijn gemak in de auto zat. Hij zorgde er voor dat ik goed voorbereid mijn examen in ging en ik ben zeer tevreden over het verloop!

Teun Boer - 24 augustus 2018

Rijbewijs in 1 keer soepel gehaald. Bedankt Willie, het was fijn om met jou te rijden.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *