Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Michael - 18 december 2017

Ik vond het lessen bij Zeki erg fijn. Soms grappig, andere keer weer wat rustiger, maar altijd super leerzaam. Het fijnste aan Zeki vond ik dat hij altijd rustig bleef als ik wat gestrest was, dit gaf mij een kalmerend gevoel. Dankjewel Zeki!

Berend - 18 december 2017

Omdat het twee dagen vóór de dag dat ik mijn praktijkexamen had heel erg had gesneeuwd, was mijn “angst” vooral of mijn examen wel door kon gaan. Ik was namelijk niet bang voor het examen op zich (die nervositeit kwam wel een beetje toen ik eenmaal in de auto zat tijdens het praktijkexamen natuurlijk hahah…) , aangezien ik veel vertrouwen had en had gekregen dat ik het wel kon. Dat vertrouwen heb ik zeker gekregen van Daan als rijinstructeur maar ook als persoon. Want naast het feit dat hij altijd geduldig uitlegde wat beter kon, handige tips gaf en me op een positieve manier rijles gaf waren de rijlessen ook altijd gezellig. We hadden altijd wel gespreksstof (van school tot sport tot andere dingen). Hierin zat mijn valkuil wel, aangezien ik soms té veel kon praten. Maar ook dit gaf Daan goed aan waardoor ik de laatste lessen (in iets meer stilte) kon laten zien dat ik klaar voor het examen was. Nogmaals Daan, super bedankt voor de rijlessen, en ik kijk er met een heel positief gevoel op terug!

Thijmen - 16 december 2017

Ondanks dat ik geen natuurtalent in rijden ben, en bij een rij-examen snel gespannen ben heeft Daan ervoor gezorgd dat ik toch geslaagd ben! Daan geeft goede duidelijke lessen, hij toont interesse in je. En kan dingen rustig uitleggen waardoor je dingen sneller begrijpt. Daarnaast is hij meedenkend bij het maken van afspraken wat erg fijn is! Daan heel erg bedankt!

Oscar - 15 december 2017

Vertrouwen in mijn instructeur Zeki had ik zeker!, voor iemand die niets wist van auto’s had ik het erg moeilijk in het begin. Maar de rijlessen waren erg effectief en gezellig! Ook heb ik top resulaten, namelijk in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen!

Joris Nieuwenhuis - 12 december 2017

Zeki, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Altijd erg gelachen. Ik zal je niet snel vergeten. Echt een aanrader!

Wendy muller - 5 december 2017

Super fijne leerzame lessen! Na weinig geleerd te hebben bij mn eerste rijschool, super veel en snel geleerd dankzij willie! Ging goed voorbereid mijn examen in, En in 1x gehaald! Super blij mee. Bedankt voor de leuke lessen!

Suzanne - 29 november 2017

Hele fijne en leerzame lessen gehad bij Zeki, en in 1 keer geslaagd! Zeki blijft altijd rustig en kan goed uitleggen en je geruststellen als je ergens mee zit, heel fijn!

Bilal - 29 november 2017

Dankzij Zeki in 1 keer geslaagd. Altijd leuke rijlessen gehad en veel geleerd elke les zag ik wel vooruitgang zeker een aanrader. Zeki bedankt!

Sophie - 24 november 2017

De autolessen bij Rijschool Keizerstad vond ik prettig en fijn! Bedank Willie voor de goede lessen!

Britt Claessen - 23 november 2017

Afgelopen week in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit alles dankzij jou Daan! Na lang uitstellen besloot ik om na veel positieve verhalen gehoord te hebben over Daan, bij hem te gaan lessen. Daan blijft altijd geduldig, geeft goede tips en is erg betrokken met zijn leerlingen. Bedankt voor deze leerzame maar toch ook zeker erg gezellige tijd!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *