Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Fernao - 28 april 2015

Zonder Daan had ik het nooit zo goed gedaan. Slechte woordgrappen terzijde, ik heb geen slecht woord over Daan en Rijschool Keizerstad. Hij is altijd heel geduldig en duidelijk en de lessen zijn altijd prettig. Geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Daan bedankt!

Dylan van den Oever - 26 april 2015

nogmaals dankjewel Zeki voor de goeie uitleg en de gezellige tijd die we onder het rijden hadden ik heb mijn rijbewijs in een keer gehaald door deze geweldige vent echt waar bedank!!!

Vincent - 23 april 2015

Daan, keizer van de stad!!!! Heel erg bedankt voor de leerzame en leuke lessen. Top instructeur die weet wat hij doet. Zonder een gevoel te geven dat ik iets slecht deed zorgde je ervoor dat we bleven oefenen op de zwakkere punten. Bovendien zorgde je ervoor dat niks nieuw was tijdens mijn examen waardoor ik er rustig in kon gaan en in 1x ben geslaagd!!! Ik weet zeker dat je de persoon bent die iedereen zoekt in een rij instructeur!! Succes met alles en je ziet me wel een keer voorbij crossen!!

Ninno - 22 april 2015

Daan, na velen voorgangers ben ik dan de laatste van de familie die door jou zn rijbewijs heeft gehaald. Door jouw hulp heb ik hem zelfs in een keer weten te halen. Heel erg bedankt voor de lessen, ze waren altijd chill en leerzaam. Het wordt wel even wennen om zonder jouw oplettendheid door het verkeer te moeten, maar dat moet wel goed komen. Keizerstad is echt een aanrader als je een persoonlijke rijschool met flexibiliteit zoekt. Succes verder met toekomstige leerlingen en ik zie je nog wel een keer rondrijden, doe ik wel weer zwaaien haha!

Jorinde Kwakkernaat - 7 april 2015

Vanochtend ben ik in één keer geslaagd, Daan heel erg bedankt voor alle leerzame en leuke lessen. Altijd enorm geïnteresseerd en gezellig - zelfs in de vroege uurtjes en op vrijdagmiddag -. Natuurlijk was iedere les ook enorm leerzaam, bleef je altijd heel rustig en legde je alles duidelijk uit en gaf je de verbeterpuntjes aan. Nogmaals héél erg bedankt, ik zal je gezelligheid in de auto missen! Tot op de weg!! :)

Lars - 3 april 2015

Willie heel erg bedankt voor de leuke maar vooral fijne lessen! Altijd een duidelijk uitleg en erg flexibel met rijles inplannen! En daarbij was het ook altijd gezellig. zeker een aanrader voor iedereen die wilt gaan rijlessen! Groetjes, Lars

Thomas Massee - 25 maart 2015

Bedankt Daan voor alle leuke en leerzame lessen! Dankzij jouw hulp ben ik in een keer geslaagd! Ik wil ook iedereen aanraden om bij Keizerstad te gaan lessen, want je leert alles in je eigen tempo zonder druk. En het was natuurlijk ook super gezellig in de auto. Nogmaals bedankt voor alles!

Annick Claase - 17 maart 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle rijlessen! Door jou goede aanwijzingen / tips tijdens de lessen ben ik in 1 keer geslaagd. Ik vond je een erg fijne instructeur. Succes met alle andere leerlingen.

Cenk Aydogan - 5 maart 2015

Net in eerste keer geslaagd!!!! Willie ik wil jou bedanken voor alle lessen, het was altijd gezellig in de auto en heb een fantastische tijd gehad. Voor toekomstige leerlingen wens ik veel succes toe bij Keizerstad, beste rijschool van Nijmegen !!!

Floor - 4 maart 2015

Heel veel plezier gehad bij de lessen van Willie! Super flexibel en altijd behulpzaam én gezellig. Absoluut geen spijt van mijn keuze voor Rijschool Keizerstad!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *