Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Nina - 28 september 2016

Ik heb les gehad van Willie, het was altijd super gezellig en leerzaam. Ik heb me altijd veilig gevoeld en ging met plezier naar de rijlessen. Als er een keer iets tussen kwam was het nooit een probleem om de les te verzetten of iets aan te passen. Dankjewel voor je geduld en de leuke en goede lessen, Willie! Liefs, Nina

Nikki - 27 september 2016

Beste Daan, heel erg bedankt voor de gezellig lessen. Ik heb geen moment spijt gehad van de keus om over te stappen naar Keizerstad. Dank je wel dat je ervoor hebt gezorgd dat ik weer plezier kreeg in autorijden. Het voelt toch een beetje alsof ik in 1x ben geslaagd:)

Loes - 24 september 2016

Ik heb gelest bij Daan. Het was altijd super gezellig en ook heel leerzaam want ik ben in een keer geslaagd! Elke les een leuk praatje en weer goede tips. Lessen inplannen was nooit een probleem want Daan hield altijd rekening met je rooster of trainingen. Daan nogmaals bedankt!

Anique Gerrits - 30 augustus 2016

Van Willie heb ik super rijlessen gehad! Altijd erg op mijn gemak gevoeld en duidelijke instructies gekregen! Het was ook erg gezellig en ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden! Ga vooral zo door :) Liefs, Anique

Jasmijn Koopman - 11 juli 2016

Ik heb gelest bij Daan en vond de lessen altijd heel leuk. Daan blijft altijd rustig en is super geduldig. Hij is echt gemotiveerd om je op je eigen tempo te leren rijden. Daarnaast was het altijd vrij gemakkelijk om rijlessen in te plannen, Daan dacht echt mee om je sowieso 1 keer per week te laten rijden. Nog een keer bedankt voor alle leuke lessen!

Rick Ruijs - 8 juli 2016

Ik heb gelest bij Helma, Willie en Jurgen en ben dan ook heel dankbaar voor alle leuke lessen saampjes! Het was altijd gezellig en misschien ga ik de lessen ook wel missen... maar voor nu ben ik heel blij met me rijbewijs! Tot op de weg!

Stijn Bonte - 6 juli 2016

Ik heb het lessen bij daan altijd heel leuk en leerzaam gevonden. Als iets niet lukte of niet goed ging bleef daan altijd heel rustig en deden we het gewoon nog een keer, zo nodig nog vaker. Het was ook altijd gezellig in de auto en je kon alles vertellen. Bedankt voor de lessen!

Roos - 4 juli 2016

Ik heb met heel veel plezier gelest bij Daan! Daan heeft ontzettend veel geduld en een fijne, duidelijke manier van uitleggen. Vanaf les 1 ben ik nooit bang geweest in de auto en kreeg ik een veilig en vertrouwd gevoel. Afspraken maken was nooit een probleem, er was vaak nog wel een plekje vrij en anders deed Daan zijn best om een plekje te maken. Naast dat zijn lessen super leerzaam waren, waren ze ook altijd heel gezellig. Ga onze wekelijkse uurtjes nog missen! Bedankt voor alles Daan! - Roos

Myrthe Janssen - 21 juni 2016

Ik heb van Willie les gehad. Ik heb stressloze, leerzame en vooral ook gezellige lessen gehad. Ik ging met veel plezier naar de rijlessen. - Liefs Myrthe

Tom van Ooijen - 21 juni 2016

Ik heb het geluk gehad van alle rij-instructeurs les te hebben gehad. Helma, Willy, Remco, Zeki en Daan hebben me allemaal op hun eigen manier enorm geholpen en ik heb het bij iedereen erg leuk en leerzaam gevonden. Ik had me geen betere instructeurs kunnen wensen. Bedankt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *