Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

William - 28 maart 2019

Gezellig, leerzaam soms een beetje streng maar ik ben dan ook in een keer geslaagd! Een echte aanrader! Helemaal top Bedankt Willie!!

Charlotte - 28 maart 2019

In één keer mijn rij examen gehaald met dank aan Zeki! De lessen waren altijd super leerzaam en gezellig. Zeki zorgt er goed voor dat je op je gemak voelt. Zeki bedankt!

Mirte - 26 maart 2019

Bij Willie is het echt super leuk lessen. Ze heeft engelengeduld en geeft duidelijke uitleg. Als je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet legt het ze het zonder morren nog honderd keer uit. Ook is ze altijd in voor een grapje en super flexibel bij het plannen van de lessen. Echt een aanrader dus! Thanks Willie! 🎉

Stephan - 21 maart 2019

De lessen met Zeki waren top! Zeker een aanrader als je goede uitleg wilt over de auto en het rijden zelf, en ook opties voor theorie! In de auto was het altijd leuk maar wel serieus genoeg om er iets van te leren. Zeker de rijschool die ik nooit zal vergeten!

Jette reffeltrath - 14 maart 2019

Ik heb mij altijd zó op mijn gemak gevoeld bij Daan. Altijd positief, ook als er iets niet goed ging. Door hem kreeg mijn zelfvertrouwen een enorme boost en dat had ik zeker nodig! Jammer dat mijn rijlessen voorbij zijn nu, want het was altijd heel gezellig.

Hanne - 13 maart 2019

Ik zou haast zeggen: Wat jammer dat ik mijn rijbewijs gehaald heb ;) De rijlessen die ik bij Daan heb gevolgd waren super! Hij heeft mij leren autorijden en op een positieve en rustige manier feedback gegeven. Daarnaast heb ik ook veel gelachen en leuke muziek geluisterd. Daan, bedankt!

Minke - 11 maart 2019

Ik heb het altijd heel gezellig gehad met Willie in de auto. Ik heb het in een keer gehaald en dat kwam voornamelijk omdat Willie me wel het vertrouwen gaf dat ik soms miste. Ik kon goed met haar praten, maar we konden ook prima rust in de auto hebben. Ik heb enorm veel gehad aan de lessen en ik zou zeker aanraden om bij Keizerstad lessen te nemen!

Hilde - 4 maart 2019

Dankzij de leuke en leerzame lessen van Willie m'n rijbewijs gehaald! Willie is altijd vrolijk, geduldig en geeft goede opbouwende tips waardoor je snel zelfverzekerd achter het stuur zit. Bijna jammer dat de lessen zijn afgelopen nu ik m'n rijbewijs heb want ze waren altijd gezellig :-)

Julia Bongaerts - 1 maart 2019

In een keer me rijbewijs gehaald bij Willie! Altijd gezelligheid maar tegelijkertijd ook super effectieve lessen. Heb het erg naar me zin gehad en Willie heeft mij echt het zelfvertrouwen gegeven om het gewoon te halen, en dat is gelukt. Dankjewel!!

Denise - 24 februari 2019

Ontzettend leuke tijd gehad bij Daan in de auto en ook nog in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Daan stelde me altijd erg op mijn gemak, waardoor ik zelf ook erg ontspannen in de auto zat. Ik kan iedereen aanraden bij hem te gaan lessen. Super bedankt Daan!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *