Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sam janssen - 21 maart 2018

Daan hartstikke bedankt voor de goede verzorgde en leuke lessen die je me hebt gegeven de afgelopen maanden. De lessen waren altijd goed voorbereid en heb er erg veel van opgeschoten. Daarnaast ook veel gelachen natuurlijk! Bedankt hiervoor!

Dani - 2 maart 2018

Daan, heel erg bedankt voor alle leuke, maar vooral ook leerzame rijlessen. Door de ontspannen sfeer en hulp van jou is het gelukt om in één keer te slagen. Blijf lekker radio 10 draaien en nogmaals bedankt!

Eva - 18 februari 2018

Ik heb rijschool Keizerstad heel positief ervaren. In de auto bij Willie was het altijd gezellig! Muziekje aan, lekker kletsen en ondertussen alles van het autorijden leren. Je was een hele fijne instructrice. Door je geduld en positieve manier van les geven, gaf het mij elke keer meer vertrouwen om te rijden. Willie nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Een echte aanrader!!

Eva - 18 februari 2018

Ik heb rijschool Keizerstad heel positief ervaren. In de auto bij Willie was het altijd gezellig! Muziekje aan, lekker kletsen en ondertussen alles van het autorijden leren. Ze regelt alles heel goed voor haar leerlingen en leeft erg met je mee. Je was een hele fijne instructrice. Willie nogmaals bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Een echt aanrader!!

Rense - 9 februari 2018

De lessen met Daan waren altijd relaxed en tegelijkertijd ontzettend leerzaam! Hij houdt erg veel rekening met je wat ervoor zorgt dat je je snel op je gemak voelt. De lessen waren heel goed opgebouwd, en zijn geduldige manier van lesgeven geven je ontzettend veel vertrouwen, wat ervoor gezorgd heeft dat ik in één keer mijn rijbewijs heb gehaald! Er hing altijd een relaxete sfeer in de auto, zo keek ik uit naar elke les! Ik kijk met veel plezier terug op mijn lessen bij Daan! Superbedankt voor alles!

Vera - 4 februari 2018

Hele fijne, leerzame, gezellige lessen gehad bij Daan! Dankzij zijn geduldige uitleg en vertrouwen in één keer geslaagd! Daan, heel erg bedankt!

Siem - 25 januari 2018

Willie, heel erg bedankt voor de rijlessen. Door jouw hulp in 1 keer geslaagd! Ik heb een heel erg leuke tijd gehad tijdens de lessen en door jouw tips is het in een keer gelukt.

Chrissy - 25 januari 2018

Daan, ontzettend bedankt voor de gezellige, maar vooral leerzame lessen! Door je geduld en positieve manier van les geven gaf het mij elke keer meer vertrouwen op de weg. Zonder jou was het nooit gelukt. Zeker een aanrader!

Sidney - 16 januari 2018

Hele fijne lessen gehad bij Daan die mijn faalangst begreep en mij daardoor op mijn gemak liet stellen! Een hele goede rijschool en Daan is een top rij-instructeur!

Roos de Groot - 12 januari 2018

Super fijne lessen gehad en ondanks de zenuwen dankzij Daan in één keer geslaagd. Heel erg bedankt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *