Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Pernille van Landeghem - 12 mei 2022

Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rij-examen!😃 Dankzij de fijne lessen van Zeki. Tijdens de lessen heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld, omdat Zeki erg vriendelijk en rustig is. Ik heb genoten van de fijne sfeer, en de gezelligheid. Zeki dacht graag met me mee, en foutjes werden altijd rustig opgelost waardoor ik me nooit schuldig heb gevoeld om te leren rijden. Zeki heeft me daardoor veel zelfvertrouwen gegeven achter het stuur, en hier wil ik hem graag voor bedanken! Ik raad de lessen van Zeki bij rijschool Keizerstad daarom ook aan iedereen 100% aan. 🍀

Simona - 10 mei 2022

Ik ben vandaag in 1x geslaagd dankzij Zeki! Altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en erg veel geleerd. Zeki zorgde in auto voor een gezellige en vooral rustige sfeer. Als ik een fout maakte, overlegden we samen op een fijne manier hoe het de volgende keer beter kon. Zeki heeft me altijd veel vertrouwen gegeven. Ik zou hem aan iedereen aanraden!

Mannick - 30 april 2022

Erg fijne rijlessen gehad bij Daan en in één keer geslaagd! Daan is geduldig, staat open voor je vragen en geeft je het vertrouwen dat je het kunt (ook al gaat het eventjes niet goed). Het is ook nog eens erg gezellig!

Shivani Veerbeek - 23 april 2022

Gisteren heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald dankzij Willie. Ze is flexibel qua plannen, aardig, vind het niet erg om dingen vaker uit te leggen en toont veel geduld. Ze geeft altijd duidelijke instructies en is super gezellig in de auto. Zeker een aanrader!

Gijs J - 17 april 2022

Met Daan altijd heel aangenaam gelest. Het was gezellig en leermomenten werden op een prettige manier geillustreerd. Daan communiceert op een eerlijke manier en is bereid om met je mee te denken bij het bereiken van zelfgestelde lesdoelen. Dankjewel Daan!

Merijn - 12 april 2022

Dankzij Daan mijn rijbewijs gehaald. Zeker een aanrader!

Tessa - 24 maart 2022

Dankzij de rijlessen met Zeki ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn rij-examen!! Ik heb de rijlessen met Zeki als leuk en heel leerzaam ervaren. Doordat Zeki goed kan uitleggen, positief is en rustig blijft als er iets fout gaat, is het prettig om bij hem te lessen. Bovendien is het altijd gezellig! :) Ik wil Zeki heel erg bedanken voor de leuke en leerzame maanden!

Mila Peters - 21 maart 2022

Vandaag dankzij Willie mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Ik heb super fijne lessen bij haar gehad. Ze is erg flexibel met de planning en zorgt voor een gezellige en vertrouwde sfeer in de auto. Zeker een aanrader!!

Sam van de Sande - 15 maart 2022

Met name dankzij de rijlessen van instructeur Zeki ben ik vandaag in één keer geslaagd voor mijn rij-examen!👏 Ik heb de rij-opleiding als heel prettig ervaren: de lessen waren goed afgestemd op mijn leerproces en Zeki was flexibel in de planning, waardoor het lukte om mijn rijbewijs binnen de beoogde periode te behalen. Verder vond ik dat Zeki persoonlijk betrokken was en dat hij tijdens de lessen duidelijk, maar ook geduldig was. Ik zou rijschool Keizerstad en Zeki als instructeur 100% aanbevelen, super blij met het resultaat! 😄

manuel oud - 3 maart 2022

Mijn ervaringen met Keizerstad was zeer prettig. Ik moest mijn rijbewijs op zeer korte termijn behalen en daar werd goed over meegedacht, geschoven in agenda en vervolgens alle aandacht aan besteed. Mijn lessen met Willie Buch waren echt top, heerlijk ontspannen sfeer en toch werd de kwaliteit van lesgeven hoog behouden. Dank voor de top lessen Willie, maar ook dank aan Keizerstad voor het snelle schakelen en meedenken in de mogelijkheden. Groetjes Manuel!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *