Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Anne-Belle Sedelaar - 23 november 2020

Fijne rijschool. Ik heb de lessen bij Daan altijd als leuk en leerzaam ervaren. Fijne en duidelijke begeleiding. Ook als het wat minder ging bleef Daan er de volle vertrouwen in houden, wat mij altijd goed deed. Nogmaals heel erg bedankt Daan! :)

Erik - 19 november 2020

Ik heb erg genoten van de lessen van Zeki. Hij geeft altijd duidelijk aan wat er goed gaat en wat er beter kan, daardoor ben ik in 1 keer geslaagd! Het voelt zo vertrouwd om Zeki naast mij te hebben in de auto, dus dat ga ik wel missen. Nogmaals bedankt!

Guusje - 12 november 2020

Ik heb met veel plezier rijlessen van Daan gevolgd! Het was altijd super leerzaam en gezellig. Ik voelde mij ook altijd op mijn gemak! Ik ben enorm blij met mijn rijbewijs!! Nogmaals, heel erg bedankt voor de goede begeleiding Daan!

Guus - 4 november 2020

Met behulp van Daan als instructeur in 1x geslaagd! Goede begeleiding en gezelligheid. Erg flexibel met de afspraken.

Sarah Boef - 4 november 2020

Mijn ervaring met rijschool Keizerstad was echt top. Het is goed geregeld, de communicatie is duidelijk en het voelde erg persoonlijk. Daan, heel erg bedankt voor de fijne begeleiding tijdens de rijlessen. Ik vond het altijd erg gezellig in de auto, en ga jouw goede muziek aanraders missen ;)

Daniël van Rhoon - 2 november 2020

Top rijschool! Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald met Daan als instructeur. Ik heb mij vanaf het begin van mijn rijlessen een fijn en veilig gevoel gehad achter het stuur. Daan is erg geduldig en een goede support. Ook wordt alles wat er gebeurd qua afspraken goed overlegd (en duidelijk). Ik heb erg veel plezier gehad van de lessen van Daan en zou hem daarom ook zeker aanraden!

Taha Omar - 2 november 2020

vandaag mijn rijbewijs binnen! zeer fijne lessen van Zeki gehad, top instructeur. Altijd goed gevoeld achter het stuur met Zeki naast mij, en altijd goede en duidelijke uitleg gehad. Door Zeki heb ik mijn examen in één keer gehaald! zeker een Aanrader!

Puck de Frankrijker - 28 oktober 2020

Een super fijne rijschool! Ik heb hier in 1x mijn rijbewijs gehaald. De lessen van Jurgen waren erg duidelijk. Hij benaderde mij altijd op een positieve manier, wat ik zelf erg fijn vind.

Isa - 19 oktober 2020

Ik heb gezellige lessen gehad van Willie! Heb het altijd als fijn ervaren: eigen inbreng in wat we deden in de les was welkom, ze gaf handige tips maar ook complimenten, en het inplannen ging flexibel. Bedankt Willie! :)

Janne - 11 oktober 2020

Ik heb de rijlessen bij Keizerstad bij Willie in de auto als heel leuk ervaren! Lessen werden makkelijk gepland, ook ondanks alle coronamaatregelen. Met Willie naast me ging het rijden me goed af; ik kreeg complimenten en ook goede tips. Als er iets onduidelijk was, kon ik zo veel vragen als ik wilde, en voor mijn praktijkexamen werd ik goed voorbereid. Willie, heel erg bedankt voor het leren rijden en de gezellige ritjes!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *