Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Loes - 23 december 2023

Ik raad deze rijschool aan! Willie had best veel geduld nodig met mij, en dat had ze! Ze is vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Ook enorm flexibel met plannen van lesuren, en eventueel verplaatsen ervan. Heel fijn! Ik ben de eerste keer geslaagd. Bedankt Willie!

Norah Peters - 4 december 2023

Ik raad rijschool Keizerstad zeker aan! Ik heb gelest bij Willie. Toen ik begon met lessen was ik erg onzeker. Willie heeft er voor gezorgd dat ik mezelf een stuk zekerder voel achter het stuur. Daarom ben ik bij Keizerstad in 1x geslaagd!

JeremyvanOss - 23 november 2023

Super rijles gehad van Willie als ik een rijschool moet aanraden ga naar keizerstad en vraag maar Willie buch slaag in 1 keer als ik het kan kan iedereen het top rijschool

Tycho Pouwels - 22 november 2023

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Afgelopen tijd heb ik gelest bij Willie: een heel goede instructeur. Ze voelde altijd uitstekend aan wanneer het voor mij tijd was voor een praatje of wanneer ik het nodig had om te concentreren. Kortom, ze heeft geduld, is duidelijk en gezellig. Dat heeft me zeker geholpen om in een keer mijn examen te halen. Daarom zou ik ook zeker iedereen aanraden om te gaan lessen bij keizerstad!

Tea Capeta - 25 september 2023

Vandaag ben ik in een keer geslaagd met de hulp van Zeki!! Ik ben heel erg tevreden en blij met alle lessen! Hij is een hele lieve man en neemt alle tijd om je alles nog eens goed uit te leggen, hij heeft veel geduld en ben erg blij om hem als rijinstructeur gehad te hebben. Ik raad hem bij iedereen aan!

Julie Peeters - 22 september 2023

Ik heb de rijlessen met Daan altijd erg prettig gevonden. Er hing altijd een relaxte sfeer en tips en uitleg werd altijd op een fijne manier gebracht! Heel erg bedankt!

Mara van den Braak - 18 september 2023

Super fijne rijlessen gehad van Daan. Elke rijles voelde ik me op mijn gemak, hebben we kunnen lachen maar heb ik vooral veel geleerd. Ik ben hierdoor ook in 1x geslaagd ;). Daarom kijk ik terug op een hele leuke periode en zal ik de rijlessen eigenlijk stiekem wel missen hihi.

Luuk Geerlings - 18 september 2023

Altijd met erg veel plezier gelest bij Daan. Dit kwam door zijn eindeloze geduld, hierdoor krijg je zelfvertrouwen in het verkeer. De lessen waren duidelijk, ook was er altijd ruimte voor overleg. In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs, dit mede dankzij door de goede lessen van Daan! Bedankt voor alles!

Eline - 16 september 2023

Superfijne tijd gehad met Willie! Precies genoeg lessen gehad en ga nu helemaal zelfverzekerd de weg op. Bedankt Willie!

Lobke de Schepper - 8 augustus 2023

Hele fijne lessen gehad van Daan! Het was altijd erg gezellig en veel geleerd. Blij dat ik nu zelf de weg op kan, bedankt!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *