Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Malon - 23 januari 2016

Bedankt voor de leuke, leerzame rijlessen en het vertrouwen!

Lars van Meegen - 20 januari 2016

Super rijschool. Veel nieuwe dingen geleerd over veiligheid in het verkeer en een rustige sfeer tijdens het rijden. Voor mij was dat alles wat ik nodig had om te slagen! Bedankt voor alles!

Kim - 20 januari 2016

Willie en Daan hartstikke bedankt voor alle lessen en de goede en snelle service! Een aanrader voor ieder!

Brett - 14 januari 2016

Top rijschool. Veel geleerd, leuke lessen en ook nog eens snel mijn rijbewijs gehaald. Nooit problemen met inplannen en afzeggen. Heel erg bedankt.

Danny kladis - 6 januari 2016

Ik wil even zeggen dat rijschool keizerstad een echte aanrader is , gezellig , leerzaam en garantie op slagen . Bedankt !!

Yvon - 5 januari 2016

Gisteren geslaagd dankzij Helma en Willie. Altijd gezellige lessen en veel geleerd op een leuke manier. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Mark leunissen - 5 januari 2016

Willie, en helma, hartstikke bedankt voor alle lessen. Het was altijd gezellig en heb er veel van geleerd. Lessen werden altijd ingepland wanneer het uitkwam, ook als willie niet kon werd er altijd een vervangende rijinstructeur gevonden. Een aanrader voor iedereen! Groetjes mark

Burak - 29 december 2015

Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs mede dankzij Zeki! Hartstikke bedankt voor de fijne uitleg. Ik raad iedereen aan om bij hem te lessen!

Amber - 28 december 2015

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, hierbij ben ik willie en helma erg dankbaar top!

Nouriya - 22 december 2015

Top rijschool. Zeer leerzaam en natuurlijk heel gezellig. Superrr bedankt Zeki zonder jou was het mijn niet gelukt. zeker een aanrader👍
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *