Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Hélène Vrijdag - 1 juni 2016

Daan, bedankt voor de goeie en stressloze rijlessen. Heel fijn om die eerste les meteen het diepe in gegooid te worden, en dat je ons zelf fouten laat maken: zo leer je het best! En dat allemaal op een hele ontspannen manier. Dankzij jou ben ik erachter gekomen dat rijden best wel leuk is: ik kijk ernaar uit om zelf naar Frankrijk te karren! Radiootje aan en rijden. Heel veel groetjes!

Rik - 29 mei 2016

Daan, bedankt voor de lessen. Dankzij jou heb ik nu ook eindelijk zo'n roze pasje! Daarnaast ook heel veel dank voor de gezelligheid en de wekelijkse uurtjes om even bij te kletsen. Groeten! Rik

Sjors - 25 mei 2016

Ik heb het lessen bij Willie altijd als zeer prettig en leerzaam ervaren. Ondanks dat dingen niet vanzelf gingen heb ik toch een mooi rijsbewijs gehaald, maar ga ik ergens het lessen wel missen.

Marc de Groot - 21 mei 2016

Door alle geweldige lessen van Daan Reinink op een vrijdag de dertiende in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ontzettend bedankt voor alle leerzame rijlessen Daan!

Bao-Huy - 17 mei 2016

Ik ben in een keer geslaagd bij Zeki. Het was leuk om bij je te hebben gelest. Bedankt voor alle uitleg, voorbereiding, antwoorden en gezelligheid in de auto.

Charlotte - 17 mei 2016

Sinds december heb ik rijles gehad van Zeki Unacan. Met veel professionaliteit, gezelligheid en flexibiliteit heb ik rijlessen gevolgd. Zeki behandelt je erg netjes, legt dingen duidelijk uit, kijkt niet naar een minuut meer rijles om en is supergoed te bereiken via zijn mobiel. Een absolute aanrader als je goed rijles wil krijgen!

Sem - 15 mei 2016

Ik heb hier altijd met veel plezier rijles gevolg en vervolgens binnen een keer me rijbewijs behaald ! Bij Willie buch geweldig. Eerlijk gezegd vind ik het wel jammer want die zweer in de auto en gezellig heid was top ! Ik vind deze rijschool aanrader voor iedereen ! Ik dank jullie keizerstad Sem cornelissen

Gina - 11 mei 2016

Daan, naar aanleiding van vele positieve verhalen besloot ik bij jou mijn rijlessen te gaan volgen! Ik wil je graag bedanken voor de leerzame lessen en gezelligheid in de auto! Liefs Gina

Jeske - 11 april 2016

Ik ben ontzettend blij dat ik voor rijschool Keizerstad gekozen heb. Doordat ik steeds zo veel spanning had bij m'n examens heb ik nogal wat lessen gehad. Als Daan niet zoveel geduld had, had ik het allang opgegeven. Hij zorgde ervoor dat het lessen steeds gezellig bleef, waardoor ik nooit op hoefde te zien tegen een rijles. Ik moet zeggen dat ik het misschien zelfs ga missen.. Hoewel t ook wel erg lekker is dat ik nu zelf de weg op kan! Dankjewel voor alles! Liefs Jeske

Roel Bors - 5 april 2016

Daan, de keuze om voor jou te kiezen als rij-instructeur was absoluut de juiste! Lekker rustig en ontspannen, waardoor de lessen erg prettig waren en het praktijkexamen eigenlijk ook een eitje was ;) Veel respect voor hoe jullie als rijschool te werk gaan. Ik ben blij dat ik onderdeel kon zijn van jullie succes! Een vaste rij-instructeur gedurende de hele rijles-periode vind ik zelf een heel belangrijk criterium, vandaar dat ik Rijschool Keizerstad ook voor iedereen aanraad!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *