Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Iris de Bruin - 30 november 2018

Ik ben vandaag geslaagd bij rijschool keizerstad! Ik heb hier veel geleerd en leuke lessen gehad. Ik zou deze rijschool ook zeker aanbevelen omdat je hier gewoon fouten kan maken tijdens het rijden en ervan kan leren. Als je een fout maakt dan is dat oke en moet je daar van leren zonder dat je erop aangekeken wordt van doe is normaal. Je rijdt in een fijne auto en mijn rijinstructrice heeft mij veel geleerd op een chille manier.

Lisa - 8 november 2018

Ik ben heel tevreden met de rijlessen die ik heb gehad bij Zeki! Hij is een hele goede instructeur, heeft veel geduld en zorgde voor een ontspannen sfeer in de auto, zelfs wanneer ik er soms doorheen zat. Echt een aanrader!

Tessa Stolk - 2 november 2018

Ik heb met veel plezier bij Daan rijlessen gevolgd. Ik had altijd zin in mijn lessen en stapte ook altijd de auto weer uit met een goed gevoel. Altijd goed gesteund en hij gaf me vertrouwen wanneer ik dat nodig had. Heel erg bedankt!!

Linde - 1 november 2018

Ik heb rijlessen gehad bij Willie. Ik vond haar een erg fijne en rusige rij instructeur en het voelde vertrouwd om bij haar in de auto te zitten. Het inplannen van de lessen verliep soepel en het was altijd gezellig waardoor ik met plezier naar rijles ging!

Sanne van Putten - 31 oktober 2018

Elke rijles weer heel erg gelachen met Willie. Echt top rijlessen gehad en absoluut geen straf! De 1e keer geslaagd dankzij haar goede lessen en hulp.

Michel Vos - 30 oktober 2018

Ik heb rijlesssn gevolgd bij Zeki, hij is echt een fantastische instructeur. Hij bereidt je echt heel goed voor op je examen. Ik zou hem bij iedereen willen aanbevelen

Sanne - 25 oktober 2018

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Daan. Het was altijd heel gezellig in de auto en Daan zelf was altijd heel rustig en geduldig, waardoor ik met een veilig gevoel de auto instapte. De sfeer was heel relaxed, waardoor ik rijlessen op een gegeven moment zelfs best leuk vond. Ook was het heel makkelijk om lessen in te plannen (of te verzetten als je een keertje ziek bent oid). Zeker een aanrader!

Femke - 25 oktober 2018

Ik heb veel fijne lessen gehad van Willie! Als je nog een goede rij-instructrice zoekt zou ik zeker bij haar gaan. Ze geeft je een vertrouwd gevoel en heeft veel geduld voor je.

Lucca - 24 oktober 2018

Ik kijk met een hele fijne en goede blik terug op mijn rijlessen bij Daan. Daan had altijd veel vertrouwen in het rijden, wat heel fijn was voor mij. Op het begin vond ik het lessen namelijk best wel spannend. Fouten maken was helemaal niet erg. Ook praatten we altijd over van alles en nog wat en waren de lessen echt super gezellig. Er werd veel gelachen. Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Dankjewel Daan!

Marthe - 23 oktober 2018

Ik heb lessen gevold bij Daan. Ik heb de lessen als erg fijn ervaren. Er was een relaxte sweer waar fouten maken mag. Hier en daar werd er een lolletje gemaakt. De lessen inplannen ging ook makkelijk je kan ook twee lessen achter elkaar plannen.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *