Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Nils Hoekman - 21 juni 2022

Zeer prettige (eerste) (rij)ervaring gehad bij Keizerstad, met als eindresultaat het in één keer slagen voor het rijbewijs. Instructrice Willie heeft een zeer prettige, ongedwongen en professionele werkwijze waarbij zij tijdens de rijlessen een fijne balans houdt tussen het informele en formele; Willie houdt je (vorderingen) in de auto nauwlettend in de gaten, corrigeert tijdig en benoemt de zaken helder, geen poespas, je weet waar je aan toe bent en waar je staat. Daarnaast heeft zij nadrukkelijk oog voor jou als student/cursist; lukt het een keer niet in de auto of heb je een mindere dag, dan weet Willie dit op empathische wijze te communiceren, maakt het niet te zwaar en heeft hierbij de gave je aan het einde van de rijles uit te laten stappen met een goed gevoel. Nogmaals dank, Willie!

Floris Schreuders - 16 juni 2022

Bedankt Daan voor alle rijlessen die je gegeven hebt. Zelf vond ik je een erg fijn persoon en ging daarom ook nooit met tegenzin naar de lessen toe. Je bent daarnaast ook goed in het aangeven waar het beter kan en wat al wel goed kan, de korte evaluatie aan het einde vab de les vond ik altijd erg fijn zodat je eventuele verbeterpunten te horen kreeg. Dit samen met je vertrouwen heeft ervoor gezorgd dat ik het tweede examen een stuk zelfverzekerder in ging. Ik wens je nog veel plezier op je nieuwe plekje op de camping en hopelijk gaat de bbq niet tegen vallen. Floris

Ayoub - 16 juni 2022

Erg blij met Daan als instructeur. Kan super fijn uitleggen en voelde me altijd op me gemak. En dankzij hem in 1x geslaagd. Heel erg bedankt Daan!

Tom - 16 juni 2022

Dankzij Daan heb ik mijn rijbewijs in een keer gehaald! De rijlessen bij Daan waren altijd leuk en leerzaam, met veel persoonlijke aandacht en zorgzame geduldige uitleg, ook wanneer ik het spannend vond. Daarnaast was er altijd ruimte voor een grapje en een gesprek, waardoor ik altijd met veel plezier en zelfvertrouwen naar de lessen ging. Daan en rijschool Keizerstad, ik heb het super leuk gehad en ik ga je missen. Dankjewel!

Siebe Hermsen - 15 juni 2022

Ik heb de afgelopen tijd rijlessen gevolgd bij Willie. Dit is mij echt goed bevallen en de rijlessen waren altijd goed, er werd gekeken naar waar struikelpunten lagen om daar meer op te focussen dus dat was top! Verder kon je altijd in overleg een ander uur rijden als het die dag niet uitkwam dus daar werd ook rekening mee gehouden, het is aan iedereen aan te raden om te komen rijden bij rijschool Keizerstad!

Sefaronia Leer - 9 juni 2022

Bij Zeki rijlessen nemen is voor mij de beste keuze geweest die ik kon maken. Hij heeft een goede leermethode, en legt alles heel goed uit. Hij is heel geduldig en ik kon helemaal mijzelf zijn tijdens het rijden. Alles ging op het tempo dat bij mij paste. Door de goede methode en rijstijl die Zeki mij heeft aangeleerd, ben ik niet alleen geslaagd, maar ik voel mij ook zeker en veilig op de weg, omdat ik de situaties ken en weet hoe ik er op moet reageren. Deze rijschool zou ik iedereen aanraden!

Basma - 8 juni 2022

Ik heb de rijlessen bij zeki gevolgd en ben daar heel tevreden mee! Altijd gezellige lessen en goede uitleg gekregen. Alles ging op mijn eigen tempo en fijn dat het op een rustige manier ging. Heel erg bedankt zeki!

Fenne - 27 mei 2022

Mijn rijlessen bij Daan heb ik als super fijn ervaren! Hij nam goed de tijd om uit te leggen wat je moet doen bij situaties en waar je bij de volgende rijles op moet letten. Hier heb ik super veel aangehad! Daarnaast voelde ik mij altijd heel erg op mij gemak. Als ik fout maakte bleef Daan altijd rustig en gaf aan wat je beter zou kunnen doen. Ook het plannen van de rijlessen heb ik geen problemen ervaren. Bedankt Daan!

Stijn - 27 mei 2022

Mijn rijlessen heb ik bij Daan gevolgd, Daan is een rijinstructeur die rustig blijft in moeilijke verkeerssituaties. Verder blijft hij rustig tijdens het uitleggen van nieuwe technieken, ook kan hij heel goed aangeven wat je verbeterpunten zijn en hoe je het kan aanpakken om die dan ook echt te gaan verbeteren. Mijn tijd bij rijschool keizerstad vond ik prettig en ik heb me altijd veilig in de auto gevoelt.

Kursat - 20 mei 2022

Ik ben erg blij met Zeki als instructeur, De rijlessen waren altijd leerzaam en gezellig! ik vond het nabespreken van elke rijles erg behulpzaam, omdat Zeki altijd goede verbeterpunten aangaf. Bedankt voor alles Zeki!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *