Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Raffa van Dijck - 11 september 2020

Hartstikke bedankt voor alles Daan. Het geeft even geduurd (eindexamen, corona), maar dan heb je ook wat. Ik ben heel blij dat ik voor jou heb gekozen. Je bent een goede, gezellige en flexibele instructeur. Nogmaals bedankt voor alles en ik ga ervan genieten!

Matthijs van Camp - 8 september 2020

Na een lange weg naar mijn rijbewijs toe, wil ik Daan super erg bedanken voor al het vertrouwen en alle goeie lessen!

Caspar - 3 september 2020

Daan, ik heb het afgelopen jaar met plezier lessen bij je gevolgd. Ik waardeer de oprechte interesse en betrokkenheid en het geduld en vertrouwen dat je in me had. Door corona duurde het langer voordat ik mijn rijbewijs had maar daar hebben we ons niet door laten afschrikken. Super bedankt voor alle lessen! Groetjes, Caspar

Amber - 1 september 2020

Een top rijschool! Ik heb met veel plezier lessen gevolg bij Daan. Naast de leerzame lessen was het ook altijd erg gezellig in de auto. Daan is een goede instructeur die weet waar je behoefte aan hebt in de les en heeft goed door op welke manier jij het beste leert. Ik zou rijschool Keizerstad iedereen aanraden!

Eva - 1 september 2020

Super leuke lessen gehad van Daan!! Altijd met veel plezier gereden, alleen was ik onzeker voor het examen.. Daan heeft mij al het vertrouwen in mezelf weer teruggegeven, bedankt daarvoor, daan je bent een topper!

Lukas - 21 augustus 2020

Willie, bedankt voor alle goede lessen en het geduld! Super rijschool!

Elya van Driel - 19 augustus 2020

Hele fijne en gezellige lessen gehad bij Willie! In het begin keek ik, door mijn zenuwen, erg op tegen autorijden, maar door de rustige en leerzame lessen heb ik nu echt plezier in rijden. Keizerstad (Willie!) is zeker een aanrader, ook voor mensen die het nog erg spannend vinden in het begin! :)

Liv ter Haar Romeny - 18 augustus 2020

Top lessen gehad van Willie. Wat was het altijd gezellig samen in de auto. Een fijne sfeer en goede lessen. Nu heb ik mijn rijbewijs en heb heel veel zin om de weg op te gaan. Hoewel ik Willie wel ga missen, haha! Al met al goede rijschool! Zeker aan te raden :)

Sharon - 17 juli 2020

Super rijschool 10 jaar geleden alweer mijn rijbewijs gehaald bij willie...nu mijn man aanbevolen om weer te gaan lessen bij haar,En vandaag is mijn man geslaagd! Als je een goede rijschool zoekt kies dan voor keizerstad... Bedankt voor alles! Groetjesssss

Danny Straatman - 17 juli 2020

10 jaar geleden mijn vrouw geslaagd bij Willie, en nu ook ik geslaagd. Willie, bedankt voor de leuke, leerzame en gezellige lessen! Echt een aanrader.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *