Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Indy van den braak - 11 juni 2019

Ik heb super fijne rijlessen gehad bij Daan. Het was altijd gezellig en zeker ook erg leerzaam. Heel erg bedankt voor alles en Keizerstad is echt een aanrader!

Anna Tadic - 5 juni 2019

Mijn lessen bij Zeki zijn echt altijd super geweest, ik raad hem absoluut aan als rijinstructeur. Ik had het me niet beter kunnen wensen en ik ben zelfs meteen de eerste keer geslaagd! Hij is heel kalm, duidelijk en hartstikke vriendelijk. Hij wil je echt graag helpen en ziet je graag slagen. Op momenten dat het minder goed gaat probeert hij je te motiveren en rustig te blijven zodat je je goed op je gemak voelt en blijft leren. Hij heeft mij heel veel geleerd en dankzij hem voel ik me goed en voorbereid om de weg straks op te gaan. In de auto kan je altijd lekker met hem kletsen, hij is erg spontaan en geïnteresseerd, wat je je snel op je gemak laat voelen. Kortom, twijfel niet en schrijf je in en je zult je absoluut veilig, vrolijk en voorbereid voelen! Zeki super bedankt en ik hoop je nog eens te spreken.

Sascha Van der Ven - 5 juni 2019

Ik heb hier een super tijd gehad en ben dankzij de fijne lessen en goede feedback van Remco in een keer geslaagd.

Laurens - 4 juni 2019

Ik heb de rijlessen bij keizerstad als zeer prettig ervaren! Een fijne sfeer zonder hoge druk, een goed klimaat om te leren rijden dus. Ook was Daan erg flexibel en aardig. Kortom, keizerstad is echt een aanrader!

Stijn van Pinxteren - 4 juni 2019

Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Daan! Een goede en gezellige instructeur waar je leuke gesprekken mee hebt. Naast de leuke gesprekken is Daan eerlijk en weet verbeteringen duidelijk over te brengen. Daarbij wijst Daan je vaak met humor op je fouten. Hierdoor ga je met vertrouwen zelf de weg nu op. Ik kan iedereen dus lessen van Daan aanraden!

Fabienne Smid - 1 juni 2019

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de super gezellige en leerzame lessen van Daan. Ik heb hier echt met veel plezier gereden. Keizerstad is zeker een aanrader !

Sam - 29 mei 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, met dank aan 30 top lessen van Daan. Heb bij deze rijschool met ontzettend veel plezier gereden en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Ontzettend bedankt!!

Ike de Pagter - 28 mei 2019

Yes vandaag me rijbewijs in 1x gehaald! Met dank aan Remco, een super fijne instructeur die rustig blijft en zegt wat beter kan en al goed gaat! Remco ontzettend bedankt en je ziet me vast binnekort wel rijden.

Isabel - 23 mei 2019

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd hele leerzame en gezellige rijlessen gehad van Daan. Super rijschool, bedankt voor alles!

Lisa - 20 mei 2019

Ik heb echt een super leerzame en gezellige tijd samen met Willie gehad. Het was echt de beste keuze die ik had kunnen maken nadat ik weg was gegaan bij een andere rijschool. Willie is enorm lief, maar weet ook goed je te leren om je koppie erbij te houden. Ik ben zelf een heel chaotisch persoon, maar ben in een keer geslaagd door de goede aanpak van Willie! Ik kan echt iedereen Keizerstad aanraden! Het was een top tijd samen met je in de auto :)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *