Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Henjo - 23 oktober 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de rijlessen van Zeki! Zeki legt alles duidelijk en rustig uit en is op de juiste manier kritisch waardoor je echt snel beter wordt. Bedankt daarvoor, Zeki! Ik ben erg blij dat ik uiteindelijk voor Rijschool Keizerstad en zeki heb gekozen.

Lara - 15 oktober 2019

Dankzij de goeie begeleiding van Zeki heb ik mijn rijbewijs behaald! Hij is erg rustig en legt alles heel goed uit, als je vragen hebt kun je die altijd aan hem stellen. Ook waren de lessen heel gezellig! Bedankt zeki!

Chiem de Roos - 7 oktober 2019

Hele fijne rijlessen gehad van Zeki. Altijd rustige uitleg gekregen waardoor het makkelijk was om zijn aanwijzingen op te pikken. Aanrader voor iedereen!

Lila Sturm - 27 september 2019

Afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Dit heb ik te danken aan Daan en zijn duidelijke instructies. Hij nam altijd de tijd om het je uit te leggen, en als het dan fout ging was dat niet erg en mocht je t nog een keer proberen. Kortom rijles met een chille en gezellig sfeer!

Stef Delsing - 20 september 2019

Mijn rijbewijs in 1x gehaald met dank aan Daan Reinink. Gezellige lessen met duidelijke instructies!

Tom de Groot - 10 september 2019

Ik heb vrijdag 6 september in één keer mijn rijbewijs gehaald, dit heb ik volledig te danken aan Daan. Ik heb met heel veel plezier de rijlessen gevolgd en vooral omdat Daan zo enorm geduldig en duidelijk rijles gaf. Aanrader!

Heleen - 3 september 2019

Ik heb gister mijn rijbewijs in een keer gehaald, en dat heb ik zeker ook aan Daan te danken! Hij legt goed en geduldig uit, en is altijd heel behulpzaam en meedenkend. Een aanrader dus!

Nyima - 30 augustus 2019

Net geslaagd wegens Willy! Fijne rijlessen gehad en altijd veel begrip en flexibiliteit ondervonden bij het inplannen van de lessen. Zeker aan te raden :)

Fleur de Schepper - 27 augustus 2019

Ik heb altijd een hele leuke en gezellige tijd gehad bij Daan. Hij gaf op een leuke manier les en alles werd goed uitgelegd. Heel erg bedankt voor de leuke tijd! Zeker een aanrader

Ellen Martens - 27 augustus 2019

Ondanks dat ik een beetje bang was om te beginnen met rijden, heb ik een positieve ervaring gehad hier. Een fijne rijschool! Willie, erg bedankt voor de gezelligheid en het geduld tijdens de lessen. Alles werd op een persoonlijke manier uitgelegd, besproken en geregeld, en waar mogelijk was het plannen van de lessen ook heel flexibel. Er wordt rekening gehouden met je wensen, heel fijn! Bedankt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *