Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

dyevedley Fransisca - 1 augustus 2018

zeki is een zeer goede rijinstructeur kan goed uitleggen en laat je op je gemak voelen. heel erg bedankt voor alle rijlessen.

Lucie - 26 juli 2018

Ik heb rijles gehad van Willie. Vond het heel fijn dat er een rustige sfeer was in de auto, maar natuurlijk ook tijd voor gezellig geklets. Er is veel flexibiliteit als het gaat om lessen plannen en er wordt heel goed mee gedacht met je eigen situatie. Lessen in het weekend kan ook wat heel fijn is! Het is me heel goed bevallen en ik zou Keizerstad aan iedereen aanraden.

Noor - 22 juli 2018

Ontspannen sfeer in de auto, Daan bleef altijd aardig en rustig. Rijbewijs is binnen, bedankt Daan!

Elisa - 12 juli 2018

Ik heb rijlessen gehad van Zeki. Ik ben zeer tevreden over de lessen die we hebben gehad. Ik heb veel geleerd van hem. Hij is een rustige en ook een gezellige persoon. Als het een keertje niet goed gaat, geeft hij altijd een gevoel van dat je het niet moet opgeven maar moet doorzetten. Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!

Ise Jan - 3 juli 2018

Super rijschool, altijd fijne lessen en Daan blijft altijd rustig. Goede sfeer in de auto, hierdoor ging ik altijd met plezier naar mijn rijles.

Emre - 3 juli 2018

De beste van nijmegen Zeer duidelijk alles

Maxim - 27 juni 2018

Ik heb altijd goede rijlessen gehad van Daan. Een top rijinstructeur die altijd rustig blijft en waar je ook nog goed mee kan kletsen over van alles en nog wat! Ik heb alleen maar positieve ervaringen met de rijlessen. Rijschool Keizerstad is zeker aan te raden!

Evi - 21 juni 2018

Sinds begin juni ben ik in het bezit van mijn rijbewijs. Ik heb les gehad van Willie wat heel leerzaam maar ook gezellig was! Haar rustige en duidelijke uitleg heeft ervoor gezorgd dat ik me zeker voel op de weg. Dit weekend ga ik mijn eerste auto ophalen en veel kilometers maken. Nog een keer bedankt Willie! :D

Fay van Dijk - 7 juni 2018

Ik had eerst les bij een andere rijschool, maar daar was ik niet zo tevreden over. Toen kreeg ik de tip van mijn collega om bij Keizerstad te gaan lessen. Dat was vanaf de proefles al zo'n verbetering dat ik hier graag wilde gaan lessen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! De lessen met Willie waren altijd gezellig, maar bovenal hielp ze me echt om me wat zekerder op de weg te voelen. Ook gaf ze me handige tips en kon ze goed uitleggen waarom ik bepaalde dingen wel of juist niet moest doen. Nu kan ik lekker van mijn rijbewijs gaan genieten! Bedankt Willie voor je hulp en ondersteuning!

Christianne - 6 juni 2018

Ik heb bij Keizerstad gelest en ben echt super blij dat ik voor deze rijschool gekozen had! Bij Willie was het altijd super gezellig en vooral ook heel leerzaam. Ze was altijd heel eerlijk over alles! Ik keek altijd uit naar de rijlessen omdat het heel vertrouwd en vooral niet vervelend was. Super bedankt voor de fijne lessen!!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *