Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Anna - 2 februari 2022

Top top rijschool. Overhaastte het niet en weten wanneer je echt klaar bent om te rijden! In een keer geslaagd, wanneer ik zelf niet wist of ik klaar voor was wist Daan dat wel, echt top!

Kas - 10 januari 2022

Ik heb vandaag in 1x mijn rijbewijs weten te behalen. Dit door de goede en leuke lessen. Waardoor ik altijd gemotiveerd aan mijn rijles begon. Ik raad deze rijschool van harte aan!

Kenan - 29 december 2021

Ik heb rijbewijs gehaald dankzij Zeki. Hij is heel gezellig en geeft goeie instructies. Ook helpt die je goed met dingen waar je het iets moeilijker mee hebt. Nogmaals bedankt Zeki!!

Hein - 25 december 2021

23-12-2021 in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs!! dank zij de goede en hele gezellige lessen van Willie! Heel erg bedankt voor de lessen ondanks de lastige corona periode. Ik raad Keizerstad dan ook zeker aan bij iedereen die zijn rijbewijs wil gaan halen.

Maureen - 23 december 2021

Het afgelopen half jaar mijn rijlessen gedaan bij Zeki. Er was altijd een prettige en vertrouwde sfeer. Daarnaast is Zeki geduldig, gezellig en eerlijk. Er werd ook gekeken en geluisterd naar wat ik graag wilde oefenen/doen. Mede dankzij Zeki ben ik gelijk geslaagd! 😊

Lynn van den Eertwegh - 19 december 2021

Ik heb genoten van de leuke en leerzame rijlessen van Daan! Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald en ben er heel erg blij mee :) Ik zou Keizerstad zeker aanraden als rijschool.

edwin de bruijn - 30 november 2021

vandaag (30-11-21) eindekijk mijn rijbewijs gehaald . de lessen waren fijn en gezellig en af en streng waar moest. deze rijschool is echt een aanrader ,

Lauke van Delft - 30 november 2021

Super super blij met de keuze voor rijschool Keizerstad. Hele fijne en gezellige lessen bij Daan gehad en dan is het ook erg fijn het af te sluiten met een rijbewijs! Dank :)

Yade - 29 november 2021

Ik heb lessen bij Zeki gehad. Altijd naar mijn zin door de goeie sfeer en grapjes tussendoor. Zeki kan alles heel goed over brengen doordat hij rustig en relaxed uitlegt. Hierdoor word ik ook rustig en relaxed van.

Coen Wesselink - 29 november 2021

Ik heb altijd de lessen bij Daan als erg prettig ervaren. Duidelijke uitleg in combinatie met een gezellige sfeer zorgen voor een goede periode richting het afrijden. Bedankt rijschool Keizerstad!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *