Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Elise gerrits - 15 september 2021

Super fijne rijschool! Was erg onzeker met rijden en angstig hier bij hebben ze me echt super geholpen! Altijd leuke rijlessen gehad en super veel geleerd! Na een aantal andere rijscholen kwam ik bij deze en ik voelde me hier gelijk goed bij! Met faalangst toch me rijbewijs gehaald door deze toppers

Tim - 6 september 2021

Keizerstad is een hele goede rijschool. Ik heb zelf bij Willie rijles gehad en er heerste altijd een gezellige en leerzame sfeer. Ze is erg geduldig en geeft duidelijke uitleg als ik iets niet begreep. Hierdoor heb ik dan ook mijn praktijk examen gehaald. Willie heel erg bedankt voor alles!!

Jonas - 6 augustus 2021

Keizersstad is zeer aan te raden om je praktijk examen te halen Ik heb zelf bij Willie rijles gehad, Willie is erg geduldig en geeft duidelijk uitleg, daarbij keek ik ook elke keer weer uit naar een nieuwe les, aan willie heb je een goeie ze is erg aardig.

Kiara - 5 augustus 2021

Ik zou keizerstad aan iedereen aanraden! Ik heb rijles van Willie gehad en het waren gezellige, maar ook duidelijke rijlessen. Er hing altijd een fijne sfeer en dankzij de flexibiliteit heb ik mijn rijbewijs binnen 2 maanden in 1x kunnen halen! Top top en nog eens top!

Dorien - 5 augustus 2021

Bij een andere rijschool voelde ik me niet op mn gemak in de auto met mn rijinstructeur. Ik voelde me vaak dom en onzeker. Via via kwam ik bij rijschool keizerstad uit en bij de fijnste rijinstructeur ooit, Willie Buch :) ik kan iedereen deze rijschool en met name Willie aanraden. Zij heeft er mede voor gezorgd dat ik over mn onzekerheid heen kwam en mn rijbewijs snel heb kunnen halen! :D

Vanessa Braber - 4 augustus 2021

Ik heb dankzij de hulp van mij rijinstructeur Zeki me rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij is een vriendelijke man en eerlijk tegen je. Ik zal Zeki echt aanraden als je een rijschool zoekt, hij help je echt. Heel erg bedankt voor de lessen .

Saskia - 3 augustus 2021

Hele fijne lessen bij Willie gehad, ik raad Keizerstad zeker aan! Alles was bespreekbaar en er hing altijd een fijne sfeer.

Chiara - 2 augustus 2021

Dankzij Zeki in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Zeki is een fijne, geduldige maar ook gezellige rijinstructeur. Blij met de keuze dat ik bij Zeki mijn rijlessen heb gehad!

Dana - 30 juli 2021

Ik heb rijlessen gehad van Zeki. Dit waren fijne en gezellige lessen!

Hoang Tran - 29 juli 2021

Rijschool keizerstad is goed geregeld! Mijn rijinstructeur was Zeki. Zeker een aanrader! Hij was geduldig, maar ook direct. Het is een gezellige maar ook een serieuze rijinstructeur en hij helpt je zeker met je rijbewijs!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *