Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sem - 15 mei 2016

Ik heb hier altijd met veel plezier rijles gevolg en vervolgens binnen een keer me rijbewijs behaald ! Bij Willie buch geweldig. Eerlijk gezegd vind ik het wel jammer want die zweer in de auto en gezellig heid was top ! Ik vind deze rijschool aanrader voor iedereen ! Ik dank jullie keizerstad Sem cornelissen

Gina - 11 mei 2016

Daan, naar aanleiding van vele positieve verhalen besloot ik bij jou mijn rijlessen te gaan volgen! Ik wil je graag bedanken voor de leerzame lessen en gezelligheid in de auto! Liefs Gina

Jeske - 11 april 2016

Ik ben ontzettend blij dat ik voor rijschool Keizerstad gekozen heb. Doordat ik steeds zo veel spanning had bij m'n examens heb ik nogal wat lessen gehad. Als Daan niet zoveel geduld had, had ik het allang opgegeven. Hij zorgde ervoor dat het lessen steeds gezellig bleef, waardoor ik nooit op hoefde te zien tegen een rijles. Ik moet zeggen dat ik het misschien zelfs ga missen.. Hoewel t ook wel erg lekker is dat ik nu zelf de weg op kan! Dankjewel voor alles! Liefs Jeske

Roel Bors - 5 april 2016

Daan, de keuze om voor jou te kiezen als rij-instructeur was absoluut de juiste! Lekker rustig en ontspannen, waardoor de lessen erg prettig waren en het praktijkexamen eigenlijk ook een eitje was ;) Veel respect voor hoe jullie als rijschool te werk gaan. Ik ben blij dat ik onderdeel kon zijn van jullie succes! Een vaste rij-instructeur gedurende de hele rijles-periode vind ik zelf een heel belangrijk criterium, vandaar dat ik Rijschool Keizerstad ook voor iedereen aanraad!

Julia - 25 maart 2016

Daan, super bedankt voor alles. Door jou geduld en vertrouwen heb ik dan ook eindelijk mijn rijbewijs. Elke keer in de auto was het weer gezellig en bovendien heb ik heel veel geleerd. Zonder jou was ik nooit geslaagd en daarom kan ik iedereen rijschool Keizerstad aanraden. Liefs Juul!

Lotte - 24 maart 2016

Daan, heel erg bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Dankzij de gezelligheid, jouw goede tips en uitleg heb ik m\\\\\\\'n rijbewijs gehaald. Jammer dat de lessen nu voorbij zijn maar ik zal Keizerstad aan iedereen aanraden! Nogmaals bedankt! Liefs Lotte

Astrid - 23 maart 2016

Ik heb in een keer geslaagd bij rijschool keizerstad. In het begin bij Willie gelest, echt een hele lieve vrouw en erg kundig. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Daarna heb ik bij Zeki gelest en bij hem naar het examen toegewerkt. Bij Zeki was het altijd gezellig in de auto, maar ik wist ook wanneer ik moest opletten. Zeki is rustig en legt alles zeer duidelijk uit. Zeki en Willie bedankt voor alles!!

Joy - 14 maart 2016

Ik vond Zeki een goede rustige instructeur. Hij was altijd geduldig en legde goed uit waar er tijdens het praktijkexamen op gelet wordt. Bedankt!

Laura - 5 maart 2016

Ik heb superleuke rijlessen gehad, mijn instructeurs hadden veel geduld en vertrouwen waardoor ik met veel plezier mijn rijbewijs heb gehaald! Bedankt voor alles!

Anne-Fleur - 3 maart 2016

ik heb alle lessen met plezier gevolgd, Daan bedankt voor de fijne lessen en het vele geduld waardoor ik nu mooi mijn rijbewijs binnen heb :)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *