Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sanne - 3 augustus 2017

Ik ben begonnen als een onzekere bestuurder, en dacht dat iedereen het kon behalve ik.. dankzij Willie heb ik het vandaag gehaald. Zonder haar was dit absoluut niet gelukt. Ik ben haar heeeel dankbaar, voor alle lessen. De ene les was beter als de ander, maar ze heeft mij er wel doorheen gesleept!! Absoluut een aanrader! Willie, nogmaals hartstikke bedankt!

Veerle - 2 augustus 2017

Ik wilde zo snel mogelijk mijn rijbewijs halen en dankzij Willie is het in 3 maanden gelukt! De rijlessen waren heel gezellig en ze was heel makkelijk met inplannen en verzetten van rijlessen! Ik ben heel blij dat ik mijn rijbewijs in een keer gehaald heb maar de rijlessen ga ik wel missen!

Charlotte - 30 juli 2017

Hele leuke en gezellige lessen gehad bij Willie. Natuurlijk ook goed leren rijden, want in een keer mijn rijbewijs gehaald! Willie was erg flexibel wat betreft het inplannen van de rijlessen, waardoor je helemaal zelf kunt bepalen hoe snel je je rijbewijs wil halen. Nogmaals bedankt Willie :)

Sofie - 18 juli 2017

Ik heb bij Zeki gelest. Hij is een super instructeur! Hij heeft veel geduld en aandacht voor je. Ik raad hem aan als instructeur. Succes verzekerd!!

Jeroen - 17 juli 2017

Voor mijn vakantie in Nieuw Zeeland moest ik gauw mijn rijbewijs halen. Dankzij een heel flexibele rijinstructeur (Zeki) kon ik veel lessen doen toen dat nodig was en zo heb ik in 1 keer mijn rijbewijs ruim op tijd gehaald. Op het examen op geen enkele nieuwe weg gereden - Zeki is erg bekend met de examenroutes van het CBR. Daarnaast altijd zin gehad in mijn lessen! Zeki is vriendelijk, rustig en naast hem ben je niet bang om fouten te maken.

Jop Pepping - 29 juni 2017

Afgelopen half jaar heb ik bij Daan Reinink mogen rijden. Wat een fantastische instructeur. Erg professioneel, heeft veel kennis en kan het ontzettend goed overdragen. Ik zal Daan bij iedereen aanraden!!! Heb ontzettend genoten van alle rijlessen en heb mijn rijbewijs binnen 28 lessen mogen halen. Dank voor alles Jop Pepping

Olivier - 29 juni 2017

Afgelopen 3 maanden heeft Zeki mij begeleid in het halen van mijn rijbewijs. Hij is een betrouwbare en ervaren instructeur. Je wordt vrijgelaten en het is mogelijk om fouten te maken, alles wordt goed besproken en duidelijk uitgelegd! Kortom, zeer fijne instructeur.

Ward - 22 juni 2017

Geweldige lessen gehad van Zeki, altijd op tijd, erg flexibel en duidelijke communicatie! hartstikke leuke en leerzame lessen gehad!

Sanne Janssen - 21 juni 2017

Na een minder goede rijschool te hebben gehad en er anderhalf jaar niks meer aan te hebben gedaan, ben ik gaan beginnen met lessen bij willie. Super ervaring! Was altijd gezellig en lachen in de auto, maar waar het nodig was serieus. Ze kan geweldig les geven en legt alles rustig en duidelijk uit waardoor ik alles vrij snel begreep! Vandaag ben ik geslaagd voor me rijbewijs en dat voor de eerste keer! Ik wil deze rijschool bedanken voor alle goede zorgen en voor de goede en leerzame en gezellige lessen! Dankjewel willie!

Wies - 8 juni 2017

Ik heb dankzij Daan mijn rijbewijs snel kunnen halen. De rijlessen waren altijd relaxed en leuk. Daan legt duidelijk en goed uit. Hierdoor voel je je op je gemak en gaat het rijden beter. Bedankt!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *