Menu

Rijbewijs

Bij Rijschool Keizerstad is iedereen welkom om op te gaan voor rijbewijs B.  Ben je op zoek naar een rijschool waar je niet voor onaangename verrassingen komt te staan en waar je verzekerd bent van een gedegen opleiding? Dan ben je bij Rijschool Keizerstad aan het juiste adres.

Bij Rijschool Keizerstad kun je zelfs al op je zestiende en half beginnen met rijlessen! Ben je 16,5 jaar oud dan mag je starten met de theorie- en praktijklessen. 

Je mag praktijkexamen doen op je zeventiende. Je moet dan wel het autorijden en de verplichte praktijkexamen onderdelen goed beheersen. Natuurlijk moet je dan ook je theorie examen gehaald hebben. Zodra je je rijbewijs hebt gehaald, mag je tot je achttiende alleen in de auto rijden met een begeleider naast je. Deze  begeleider moet aan een aantal eisen voldoen. Zodra je achttien jaar bent mag je alleen in de auto rijden.  Je hebt al heel wat rij-ervaring op de openbare weg kunnen opdoen. Meer informatie over het lessen vanaf 16,5 jaar vind je op www.2todrive.nl


RIS-rijopleiding (Rijopleiding In Stappen)

De naam zegt het eigenlijk al. Bij de Rijopleiding in Stappen leer je in stappen. Je gaat steeds een stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst.

Na afronding van de eerste twee modules worden je kennis en vaardigheden getoetst. Een rij-instructeur van je eigen vertrouwde rijschool neemt deze toetsen af.

In de derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

Spoedopleidingen

Met deze cursus rijd je minimaal twee keer per week twee uur. Op deze manier is het dan ook mogelijk om  binnen  4 - 8 - 12  weken het rijbewijs te behalen. Bepalend is de tijd die je kunt vrijmaken voor het verrijden van de noodzakelijke lessen en natuurlijk  de "feeling" voor het autorijden. Samen met je instructeur van Rijschool Keizerstad maak je een cursus op maat. Voorwaarde is wel dat je vóór aanvang van de spoedopleiding in het bezit bent van een geldig theoriecertificaat B.