Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Heleen - 3 september 2019

Ik heb gister mijn rijbewijs in een keer gehaald, en dat heb ik zeker ook aan Daan te danken! Hij legt goed en geduldig uit, en is altijd heel behulpzaam en meedenkend. Een aanrader dus!

Nyima - 30 augustus 2019

Net geslaagd wegens Willy! Fijne rijlessen gehad en altijd veel begrip en flexibiliteit ondervonden bij het inplannen van de lessen. Zeker aan te raden :)

Fleur de Schepper - 27 augustus 2019

Ik heb altijd een hele leuke en gezellige tijd gehad bij Daan. Hij gaf op een leuke manier les en alles werd goed uitgelegd. Heel erg bedankt voor de leuke tijd! Zeker een aanrader

Ellen Martens - 27 augustus 2019

Ondanks dat ik een beetje bang was om te beginnen met rijden, heb ik een positieve ervaring gehad hier. Een fijne rijschool! Willie, erg bedankt voor de gezelligheid en het geduld tijdens de lessen. Alles werd op een persoonlijke manier uitgelegd, besproken en geregeld, en waar mogelijk was het plannen van de lessen ook heel flexibel. Er wordt rekening gehouden met je wensen, heel fijn! Bedankt!

Femke - 19 augustus 2019

Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs gehaald. Meteen de eerste keer geslaagd, dankzij de fijne lessen van Remco. Ik keek iedere keer weer uit naar de lessen. Remco is een leuke instructeur, hij geeft duidelijke uitleg met ook nog een beetje humor. Hij motiveert echt om door te gaan en meer te durven :) Ik zou hem zeker aanbevelen bij anderen!

Janne Custers - 15 augustus 2019

Vandaag eindelijk het rijbewijs gehaald door ze fijne lessen van Willie! Het was altijd super gezellig in de auto en je leert snel. Ook was het heel gemakkelijk om lessen in te plannen. Grote aanrader!

Brandon - 13 augustus 2019

IN EEN KEER GESLAAGD! Dankzij de fijne lessen van Willie! 20 lessen gehad in een zeer fijne degelijke auto. Ook de manier van lesgeven is een zeer aangename manier! Dank jullie wel Keizerstad

Sabrina - 5 augustus 2019

Hoii, Vandaag geslaagd voor me rijbewijs via rijschool keizerstad. 30 rijlessen gehad altijd met plezier gereden. Bij Zekii krijg je duidelijke uitleg, goede instructies en goede begeleiding! Zeker een aanrader.

Emilia Almazo Garcia - 27 juli 2019

Geslaagd dankzij Zeki! Super bedankt voor het hebben van geduld en het leren auto rijden. Het was gezellig en leerzaam tegelijkertijd. Voor de mensen die nog willen rijlessen, echt een aanrader! Nogmaals bedankt Zeki:)

Djoko - 26 juli 2019

Super lessen altijd lachen. Streng waar ze op jou moet zijn daar leer je het meest van. Super rijschool
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *