Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Jona - 14 januari 2020

Ik heb gereden bij Daan. Echt een topper die gezellig en professioneel les geeft. Ik raad dus iedereen Keizerstad aan als een goeie eerlijke rijschool naar zijn leerlingen toe.

Sara - 13 januari 2020

Ik ben vandaag geslaagd dankzij Willie, erg gezellige en leerzame ritjes gehad. Willie is zeker aan te raden!

Suzana Savevska - 18 december 2019

Ik ben vandaag geslaagd dankzij de fijne lessen van Zeki. Hij legt alles goed uit en probeert je echt te helpen met de dingen waar je moeite mee hebt. Zeki is zeker een aanrader als rijinstructeur !!

Bjarne Langkamp - 10 december 2019

Ik heb erg genoten van de rijlessen. Zeki was een aardige en goede leraar. Alles werd duidelijk uitgelegd en hij bleef ten alle tijden rustig. Dankzij hem heb ik m'n rijbewijs in 1 keer kunnen halen. Heel erg bedankt :)

Meike - 3 december 2019

Jaaaa geslaagd! Om eerlijk te zijn zag ik van tevoren best wel op tegen het rijlessen. Maar dankzij de rust en duidelijkheid van Daan is het rijbewijs dan toch echt binnen! En eigenlijk heb ik er toch ook heel wat gezellige uurtjes op zitten die ik best ga missen. Daan, bedankt voor het meedenken en de fijne lessen!

Job - 29 november 2019

Afgelopen week geslaagd voor mijn rijbewijs, bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen bedankt Remco.

Michael - 22 november 2019

Grote dank aan Zeki. Een rustig en goede leraar, hij heeft mij behoorlijk goed kunnen leren en laat je veel doen. Echt een aanrader!

Lotte Meeuse - 14 november 2019

Dankzij de fijne, leerzame maar ook zeker gezellig lessen bij Daan heb ik in een keer mijn rijbewijs gehaald! Ik zou het rijden bij Rijschool Keizerstad met volle overtuiging aan iedereen aanraden. Ik heb altijd met plezier in de auto gezeten en voelde me altijd heel erg op mijn gemak. Dankjewel!

Sam Berbicks - 14 november 2019

Daan, bedankt voor alle fijne lessen en dat je het zo lang met deze zenuwpees hebt weten uit te houden! Zeer rustig, behulpzaam en duidelijke feedback. Blij dat ik bij Keizerstad terecht ben gekomen en met het behalen van mijn rijbewijs. Awesome!

joep adema - 13 november 2019

Na 4 examens is het mij eindelijk gelukt mijn rijbewijs te halen. Ik wil de instructeurs van keizerstad daarvoor hartelijk bedanken, dat ze zo veel geduld hebben gehad met mij was super fijn. Ik ben erg blij geweest met deze rijschool en zou hem voor iedereen aanraden.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *