Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Meike van Pinxteren - 23 september 2021

Het afgelopen jaar heb ik heel erg genoten tijdens mijn rijlessen bij Daan. We hebben heel gezellig gekletst en hij wist ook wanneer hij even stil moest zijn ;) (als ik me extra moest concentreren) Daan heeft mij goede tips gegeven, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat ik vandaag ben geslaagd. En daar ben ik mega blij mee!!!!

Tess - 23 september 2021

Rijschool Keizerstad is een hele fijne rijschool. Mijn rijinstructeur (Daan) heeft veel geduld, legt dingen duidelijk uit, geeft goede feedback en zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer in de auto. Ik ging altijd met veel plezier naar mijn lessen! Kortom een aanradertje!

Sjoerd - 20 september 2021

Ik heb altijd zeer genoten van mijn lessen. Daan is een heel erg fijne instructeur, die je altijd zegt waar het op staat. Heb je iets verkeerd gedaan? Dan geeft hij je nuttige feedback. Heb je iets goed gedaan? Dan laat hij het ook zeker weten! Afspraken zijn ook makkelijk te maken. Tot slot heb ik me altijd op mijn gemak gevoeld, dus twijfel je over een rijschool? Dan raad ik deze zeker aan.

Boris - 20 september 2021

Vandaag in één keer geslaagd, met dank aan rijschool Keizerstad! En met name m'n instructeur: Daan. Ik ben zelf overgestapt van een andere rijschool, omdat ik daar weinig vooruitgang zag. Dat was hier niet het geval! Ook al was het een nieuw examen-gebied (ik kwam uit Arnhem), toch heeft Daan mij binnen een maand met geduld, gezelligheid en duidelijke uitleg geholpen om tot een examen-waardig niveau te komen en ook genoeg zelfvertrouwen te hebben om ineens te slagen. De tussentijdse toets heeft daar ook aan bijgedragen, en zou ik iedereen aanraden. Sowieso zou ik deze rijschool, en m'n instructeur Daan, aan iedereen aanbevelen! Ik ben ze erg dankbaar.

Elise gerrits - 15 september 2021

Super fijne rijschool! Was erg onzeker met rijden en angstig hier bij hebben ze me echt super geholpen! Altijd leuke rijlessen gehad en super veel geleerd! Na een aantal andere rijscholen kwam ik bij deze en ik voelde me hier gelijk goed bij! Met faalangst toch me rijbewijs gehaald door deze toppers

Tim - 6 september 2021

Keizerstad is een hele goede rijschool. Ik heb zelf bij Willie rijles gehad en er heerste altijd een gezellige en leerzame sfeer. Ze is erg geduldig en geeft duidelijke uitleg als ik iets niet begreep. Hierdoor heb ik dan ook mijn praktijk examen gehaald. Willie heel erg bedankt voor alles!!

Jonas - 6 augustus 2021

Keizersstad is zeer aan te raden om je praktijk examen te halen Ik heb zelf bij Willie rijles gehad, Willie is erg geduldig en geeft duidelijk uitleg, daarbij keek ik ook elke keer weer uit naar een nieuwe les, aan willie heb je een goeie ze is erg aardig.

Kiara - 5 augustus 2021

Ik zou keizerstad aan iedereen aanraden! Ik heb rijles van Willie gehad en het waren gezellige, maar ook duidelijke rijlessen. Er hing altijd een fijne sfeer en dankzij de flexibiliteit heb ik mijn rijbewijs binnen 2 maanden in 1x kunnen halen! Top top en nog eens top!

Dorien - 5 augustus 2021

Bij een andere rijschool voelde ik me niet op mn gemak in de auto met mn rijinstructeur. Ik voelde me vaak dom en onzeker. Via via kwam ik bij rijschool keizerstad uit en bij de fijnste rijinstructeur ooit, Willie Buch :) ik kan iedereen deze rijschool en met name Willie aanraden. Zij heeft er mede voor gezorgd dat ik over mn onzekerheid heen kwam en mn rijbewijs snel heb kunnen halen! :D

Vanessa Braber - 4 augustus 2021

Ik heb dankzij de hulp van mij rijinstructeur Zeki me rijbewijs in 1 keer gehaald. Hij is een vriendelijke man en eerlijk tegen je. Ik zal Zeki echt aanraden als je een rijschool zoekt, hij help je echt. Heel erg bedankt voor de lessen .
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *