Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Hilke - 19 december 2022

Ik ben Daan ontzettend dankbaar voor de rijlessen die ik bij hem heb gevolgd! Hij is altijd heel geduldig, legt alles goed uit, neemt de tijd voor je, en er is ruimte voor zowel leuke gesprekken als voor stilte op de momenten dat je dat zelf wilt. Daan heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en ervoor gezorgd dat ik nu met veel zelfvertrouwen de auto in stap! Echt een grote aanrader om bij Daan bij Rijschool Keizerstad te gaan lessen!!!!

Thomas - 10 december 2022

Ik wil Willie heel erg bedanken voor de fijne lessen. Willie heeft me op een rustige en fijne manier alles bijgebracht waardoor ik in een keer kon slagen, daarnaast zorgt ze ook nog eens voor een goede sfeer in de auto en is heel flexibel.

Sam - 6 december 2022

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Willie in de auto. Willie is erg scherp en oplettend en heeft veel vertrouwen en geduld, ook als je het spannend vindt en faalangst hebt. Ik vond het altijd erg gezellig bij Willie in de auto en ik ben ook nog eens in een keer geslaagd! Ik raad dus rijschool Keizerstad en vooral Willie erg aan mocht je nog beginnen met je rijlessen. Dankjewel Willie!

Abe Stapel - 2 december 2022

Met dank aan Willie in één keer geslaagd! Ze houdt je scherp en behandelt alle onderdelen die je nodig hebt voor je examen op een fijne manier. Eigenlijk was het ook nog is altijd gezellig. Verder is het contact goed, Willie is flexibel en denkt graag mee!

Symen - 1 december 2022

Ik wil Willie heel erg bedanken voor de fijne lessen, waardoor ik uiteindelijk in één keer geslaagd ben voor mijn rijexamen. Er lag een goede focus op alle aspecten van het autorijden en tegelijkertijd was het ook nog gezellig. Deze combinatie werkte erg goed voor mij en ik zou Willie daarom ook zeker aanraden mocht je willen beginnen met rijles. Nogmaals bedankt!

Ismail kaya - 30 november 2022

De lessen met zeki waren niet alleen leerzaam maar ook altijd leuk. Elke les leerde ik iets nieuws. Hij gaf altijd antwoord op al mijn vragen. Door de lessen van zeki was ik klaar voor het examen en heb het in 1 keer gehaald. Ik ben erg dankbaar aan zeki en zal de lessen gaan missen.

Robbert - 21 november 2022

Ik wil Willie en de rijschool keizerstad bedanken dat het gelukt is om mijn rijbewijs de eerste keer te behalen. Door mijn faalangst had ik moeite met rijlessen, De lessen met Willie heb ik als zeer prettig ervaren en Willie heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven. Ik heb veel gehad aan de positieve feedback van Willie ookal maakte ik fouten.

Senna - 9 november 2022

Heel erg bedankt Daan!! Ik heb hele fijne lessen gehad en ik had snel de auto onder controle. Daan gaf mij veel vertrouwen en ik kreeg op een fijne manier feedback! En hierdoor heb ik de eerste keer mijn rijbewijs gehaald. Nogmaals bedankt!!

Alex - 2 november 2022

Ik ben Willie super dankbaar voor de rijlessen. We konden altijd gezellig kletsen tijdens het rijden wat voor een fijne sfeer in de auto zorgt. Fouten werden rustig en met begrip verbeterd wat veel chiller en leerzamer is dan iemand die alles afkraakt. Dankzij de goede lessen ben ik in een keer geslaagd!

Esma - 29 oktober 2022

Ik ben Zeki heel erg dankbaar als rij instructeur! Hij is erg geduldig en legt alles rustig uit totdat je het echt begrijpt. Hij doet zijn uiterste best om je alles op een goede manier aan te leren. Ik heb een erg leuke ervaring met Zeki en had het zonder hem niet een 1 keer kunnen behalen. Naast alle serieuze lessen is het altijd ook zeer gezellig met Zeki! Nogmaals super erg bedankt voor alles!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *