Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Astrid - 23 maart 2016

Ik heb in een keer geslaagd bij rijschool keizerstad. In het begin bij Willie gelest, echt een hele lieve vrouw en erg kundig. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Daarna heb ik bij Zeki gelest en bij hem naar het examen toegewerkt. Bij Zeki was het altijd gezellig in de auto, maar ik wist ook wanneer ik moest opletten. Zeki is rustig en legt alles zeer duidelijk uit. Zeki en Willie bedankt voor alles!!

Joy - 14 maart 2016

Ik vond Zeki een goede rustige instructeur. Hij was altijd geduldig en legde goed uit waar er tijdens het praktijkexamen op gelet wordt. Bedankt!

Laura - 5 maart 2016

Ik heb superleuke rijlessen gehad, mijn instructeurs hadden veel geduld en vertrouwen waardoor ik met veel plezier mijn rijbewijs heb gehaald! Bedankt voor alles!

Anne-Fleur - 3 maart 2016

ik heb alle lessen met plezier gevolgd, Daan bedankt voor de fijne lessen en het vele geduld waardoor ik nu mooi mijn rijbewijs binnen heb :)

Lotte - 2 maart 2016

Daan en Zeki, bedankt voor alle leuke en leerzame lessen! En het geduld en vertrouwen! Ik heb hem nu binnen :-).

Daley - 22 februari 2016

Fijne rijschool met aardige instructeurs die het beste met je voor hebben. Ik heb op, persoonlijk tempo, veel bij de rijschool geleerd. Dankjewel voor de prettige tijd!

Romy - 4 februari 2016

Het was echt een super leuke tijd Super bedankt voor alles!!!

Eline - 3 februari 2016

Ik vond het erg fijn om bij Daan te lessen! Het waren leerzame en gezellige lessen, nogmaals bedankt!

Max - 29 januari 2016

Ook ik ben geslaagd dankzij de altijd leerzame en bovendien leuke rijlessen van Daan! Keizerstad is een ontzettend fijne rijschool, hartelijk bedankt!

Cecile - 27 januari 2016

Met een leerzame, fijne en gezellige sfeer is het niet langer een straf om te rijden. Met veel plezier rijles gehad bij Helma en Zeki. Hartstikke bedankt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *