Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Maartje Beijer - 21 februari 2019

In 1 keer mijn rijbewijsgehaald bij rijschool keizerstad! Niks leuker gezelliger en leerzamer dan bij Willie in de auto 😁 een aanrader en heb het naar mijn zin gehad🎉

Amber Peters - 20 februari 2019

Hele goede rijlessen gehad bij Willie! Willie bedankt voor al het vertrouwen in mij en de leuke en leerzame rijlessen!!

Miki - 11 februari 2019

Dankzij Zeki heb ik vanmorgen in een keer mijn praktijkexamen gehaald, Bedankt voor de leerzame en ook zeker gezellige lessen!

Sophie van Velthoven - 8 februari 2019

Super fijne lessen bij Daan gehad! Altijd lol in de auto, maar ook heel leerzaam. Zeker een aanrader!

Teske van der Stappen - 2 februari 2019

Afgelopen tijd bij Daan gelest en nooit met tegenzin de auto ingestapt. Altijd goede tips en advies gekregen. Dankzij de goede lessen heb ik ook in één keer mijn rijbewijs gehaald! Ik heb altijd het gevoel gehad dat Daan vertrouwen in mij had en daardoor heb ik ook veel plezier gekregen in het rijden! Nogmaals bedankt voor de gezellige en zeker leerzame lessen! Nu moet ik maar alleen gaan meezingen met 'Ironic' ;) Tot ziens!

Carlijn Rutten - 31 januari 2019

Toplessen gehad van Daan! Ik heb altijd met veel plezier gereden en me erg op mijn gemak gevoeld, heel erg bedankt!

Timo Siroen - 31 januari 2019

Ik heb gelest bij Daan en dat is me heel goed erevaren. Hele rustige man met goede tips.

Pleun - 29 januari 2019

Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad bij Daan! Ik kreeg veel vertrouwen waardoor ik veel zelfverzekerder achter het stuur zat. Het was altijd gezellig en Daan is heel betrokken. Ik kijk heel positief terug op de afgelopen tijd. Heel erg bedankt daarvoor Daan! Nu eventjes het verkeer in Azië gaan uitproberen! :)

Jetske - 26 januari 2019

De afgelopen tijd heb ik met heel veel plezier gelest bij Daan. Dankzij het vertrouwen, de rustige aanpak, ontspannen sfeer en gezelligheid in de auto heb ik in een keer mijn rijbewijs mogen halen! Daan is een geïnteresseerde instructeur die goed weet wat hij doet en naar mijn mening had ik geen betere les kunnen krijgen. Nogmaals super bedankt voor alle lessen en de leuke tijd Daan! Nu kan ik eindelijk een half uurtje langer uitslapen voordat ik naar werk moet, jeej!

Jonas Ruta - 25 januari 2019

Bedankt voor de goede rijlessen Zeki! Dankzij de leerzame lessen in een keer mijn examen kunnen halen! Bedankt voor het geduld en de duidelijke uitleg Zeki! Arrivederci!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *