Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Femke vd Wal - 29 maart 2017

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en ben heel erg dankbaar voor alle leuke, leerzame en gezellige lessen van Daan! Ik zou het zeker aanraden!

Friso - 17 maart 2017

Erg leuke lessen gehad bij Daan! Daan is rustig en stelt je snel op je gemak. Super rijschool, erg aan te bevelen!

Sookie - 10 maart 2017

Daan is een instructeur met veel geduld. Hij gaat opzoek naar verschillende oplossingen om je steeds beter op (de) weg te helpen. Dat maakt dat ik het erg fijn vond om bij Daan te lessen!

Thom - 9 maart 2017

Leuke rijlessen gehad bij Willie! Erg flexibele tijden en lessen, dat was erg fijn. Bedankt voor mijn rijbewijs!

Farzad - 4 maart 2017

Zeki een topinstructeur! Super fijne rijlessen gehad en veel geleerd.

Sue - 1 maart 2017

Een hele gezellige, leuke en leerzame tijd gehad bij Willie! Samen heel veel gelachen, gekletst en gestresst maar al met al met 28 lessen mijn theorie, TTT en mijn praktijk in een keer gehaald!! Heerlijk relaxt ook bij elke vorm van zenuwen of angst.. een echte aanrader! Rijschool Keizerstad nogmaals bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame tijden! Liefs, Sue.

Jimmy Vu - 22 februari 2017

Na 25 rijlessen geslaagd. Een echte aanrader voor iemand die begint met lessen. Instructeur is een zeer rustig en geduldig persoon en heeft de kennis over het autorijden.

Roel - 21 februari 2017

Leuke tijd gehad bij Daan in de auto. Goede sfeer en leeromgeving. Zeker een aanrader.

Stan Janssen - 7 februari 2017

Na 20 rijlessen gelijk geslaagd, en wat had ik het naar mijn zin met Willie in de auto. Ik heb genoten van de leuke lessen en het was erg gezellig. Bedankt voor alles!

Pieter - 3 februari 2017

Na heel lang uitstellen toch begonnen met rijlessen na alleen maar positieve verhalen van vrienden over deze rijschool en in het specifiek over instructeur Daan. Die verhalen waren geheel terecht! Direct ontspannen kunnen lessen, veel duidelijkheid, hard gelachen, en klaar gestoomd om alles in 1 keer te kunnen halen. Dank voor de lessen en de leuke tijd in de auto!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *