Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Brett - 14 januari 2016

Top rijschool. Veel geleerd, leuke lessen en ook nog eens snel mijn rijbewijs gehaald. Nooit problemen met inplannen en afzeggen. Heel erg bedankt.

Danny kladis - 6 januari 2016

Ik wil even zeggen dat rijschool keizerstad een echte aanrader is , gezellig , leerzaam en garantie op slagen . Bedankt !!

Yvon - 5 januari 2016

Gisteren geslaagd dankzij Helma en Willie. Altijd gezellige lessen en veel geleerd op een leuke manier. Ik zou deze rijschool zeker aanraden!

Mark leunissen - 5 januari 2016

Willie, en helma, hartstikke bedankt voor alle lessen. Het was altijd gezellig en heb er veel van geleerd. Lessen werden altijd ingepland wanneer het uitkwam, ook als willie niet kon werd er altijd een vervangende rijinstructeur gevonden. Een aanrader voor iedereen! Groetjes mark

Burak - 29 december 2015

Vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs mede dankzij Zeki! Hartstikke bedankt voor de fijne uitleg. Ik raad iedereen aan om bij hem te lessen!

Amber - 28 december 2015

Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, hierbij ben ik willie en helma erg dankbaar top!

Nouriya - 22 december 2015

Top rijschool. Zeer leerzaam en natuurlijk heel gezellig. Superrr bedankt Zeki zonder jou was het mijn niet gelukt. zeker een aanraderšŸ‘

Doris de Boer - 15 december 2015

Bedankt Zeki, voor de leuke (en gezellige) lessen!! Zonder jou geduld en vertrouwen was het me niet gelukt! Ik ben nu zeker van mezelf dat ik het in me heb! Ergens ga ik de lessen wel missen :)

Hajar - 12 december 2015

Helma en Willie, super bedankt!!! Het waren echt leerzame maar ook gezellige lessen! Zonder jullie was het nooit gelukt!

Wolf - 9 december 2015

Daan, bedankt voor de fijne en leerzame lessen! Je bent een erg goede instructeur die precies weet hoe je iemand op zijn gemak stelt. Rijschool Keizerstad is zeker een aanrader voor iedereen die opzoek is naar een fijne en goede rijschool.
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *