Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Nienke Dral - 31 december 2016

Rijschool Keizerstad heeft mij leuke en leerzame ervaringen gegeven. Daan is fijne instructeur die goed weet hoe hij om moet gaan met elke soort leerling die langskomt. De lessen zal ik nooit vergeten :) -x-

Arian - 24 december 2016

Hele goed instructeur gehad die heel goede les kon geven. Altijd duidelijk en eerlijk

Chris - 24 december 2016

Eergister geslaagd voor mijn rijbewijs! Leuke instructeuren en altijd een fijne sfeer in de auto. Dank Willie en Daan voor de rijlessen.

Gausiya - 24 december 2016

Een geweldige afsluiting van het jaar! Ik heb mijn rijbewijs gehaalt met veel.plezier. Zeki was echt geduldig en heeft me goed begleid!! Daarnaast ben ik zeer trots op de manier van reactie en feedback geven! Echt een top man! Bedabkt voor alles!! Heel veel succes verder!

Wouter de Schepper - 22 december 2016

Ik ben net binnen een keer geslaagd, dit alles heb ik te danken aan Daan. Hij bleef altijd rustig en legde geduldig en duidelijk uit. Zeker een aanrader voor iedereen die nog twijfelt!

Julia - 22 december 2016

Dankjewel Daan! Ik heb met heel veel plezier bij je gelest en mijn rijbewijs mogen halen. Top!!

Gausiya - 20 december 2016

Een geweldige afsluiting van het jaar! Ik heb vandaag mijn rijbewijs behaald. De lessen bij Zeki waren ontzettend goed. Dankzij het geduld en de juiste wijze van handeling heb ik het zo ver geschop! Ik ben je ontzettend dankbaar voor de leuke en vooral leerzame lessen. Nogmaals bedankt voor alles!

Tara - 15 december 2016

Afgelopen dinsdag, 13 december, heb ik mijn rijbewijs gehaald voor de eerste keer! Het waren altijd leuke en gezellige lessen van Willie, ook heb ik van haar veel geleerd! Alles wordt altijd goed van te voren geregeld en gepland. Ik ben ook heel blij dat ik tussentijdse toets heb gedaan zodat ik kennis kon maken met het cbr. Ik heb keizerstad ervaren als een hele leuke rijschool waardoor ik met veel plezier mijn lessen heb gevolgd. Ik kan zeker deze rijschool aanbevelen! Heel erg bedankt voor de fijne en leuke lessen Willie!

Hester - 15 december 2016

Afgelopen dinsdag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Ik heb altijd met heel veel plezier bij Daan les gehad. Daan zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt en vertrouwen in jezelf krijgt zonder te overhaasten. Verder is Daan heel flexibel als het gaat om afspraken maken en lessen inplannen. Ik vind het jammer dat ik geen gezellige lessen meer heb met Daan maar ben vooral heel blij dat ik mijn rijbewijs (snel) heb gehaald!!

Jomiene - 15 december 2016

Afgelopen maandag heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald bij Daan! Doordat hij nog voor mij extra lessen kon inplannen ging het examen goed! Fijne en gezellige lessen waren het ook :)
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *