Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sam - 29 mei 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, met dank aan 30 top lessen van Daan. Heb bij deze rijschool met ontzettend veel plezier gereden en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Ontzettend bedankt!!

Ike de Pagter - 28 mei 2019

Yes vandaag me rijbewijs in 1x gehaald! Met dank aan Remco, een super fijne instructeur die rustig blijft en zegt wat beter kan en al goed gaat! Remco ontzettend bedankt en je ziet me vast binnekort wel rijden.

Isabel - 23 mei 2019

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd hele leerzame en gezellige rijlessen gehad van Daan. Super rijschool, bedankt voor alles!

Lisa - 20 mei 2019

Ik heb echt een super leerzame en gezellige tijd samen met Willie gehad. Het was echt de beste keuze die ik had kunnen maken nadat ik weg was gegaan bij een andere rijschool. Willie is enorm lief, maar weet ook goed je te leren om je koppie erbij te houden. Ik ben zelf een heel chaotisch persoon, maar ben in een keer geslaagd door de goede aanpak van Willie! Ik kan echt iedereen Keizerstad aanraden! Het was een top tijd samen met je in de auto :)

Mark Bongers - 16 mei 2019

Willie appte dat ze een nieuwe Nissan Qashqai had gehaald, ik was opgelucht omdat ik daar wel zonder rugpijn in kon rijden. Het is een hele prettige en ruime auto. Ik heb geen betere rijschool uit kunnen kiezen, daar ben ik van overtuigd. Erg fijne, gezellige, veilige en leerzame uurtjes doorgebracht met Willie. Zeker een aanrader!

Julie - 16 mei 2019

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd gezellige en leerzame lessen gehad bij Daan. Hij was erg flexibel en geduldig. Bedankt daarvoor, ik kan iedereen Keizerstad aanraden!

Anne Sengers - 30 april 2019

Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Altijd leuke en leerzame lessen gehad. Prettige rijschool!

Louise - 30 april 2019

Ik vond het behoorlijk spannend om te gaan lessen, maar met Zeki verminderde dat al snel. Hij stelt je op je gemak, maakt grapjes en blijft altijd rustig. Hij legt ook goed uit en heeft veel geduld. De sfeer in de auto is altijd gezellig. Door de hulp van Zeki heb ik mijn rijbewijs in twee keer gehaald!

Rutger - 29 april 2019

Na veel draaien om de oren van Willie begon ik eindelijk te luisteren. En heb ik mijn rijbewijs gehaald. Goeie sfeer in de auto en altijd leuke gesprekjes. Super flexibele afspraken en geen gezeur met dagen van te voren af zeggen, een paar uurtjes van te voren was altijd goed. Zeker aan te raden!

Simcha Aan de Kerk - 16 april 2019

Vandaag in één keer geslaagd! Met dank aan magic Remco kan ik nu met een goed gevoel de weg op. de lessen waren leerzaam en er hing een fijne sfeer. bedankt!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *