Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Salima - 25 mei 2017

Super leuke rijlessen gehad bij Willie , geeft goed uitleg wat je fout doet en maakt tussen door leuke grapjes je wordt snel op je gemak gesteld en geeft op een rustige manier uitleg wat je moet doen. Heel erg bedankt Willie.

Inge - 13 mei 2017

Hele fijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad bij Zeki. Hij is geduldig, rustig en hij zorgt voor een fijne/goede sfeer in de rijlessen. Ook als je zenuwachtig/nerveus bent wordt je gerust gesteld en goed geholpen! Zeki bedankt voor het vertrouwen en het geduld, dankzij jou in 1x geslaagd!

Kjell - 12 mei 2017

Heb erg prettig gelest bij Zeki, hij gaf goede aanwijzingen en had een goed gevoel voor humor. Kortom zeker een aanrader als rijinstructeur!

Gamze Temel - 11 april 2017

De beste, leukste, sfeervolle rijinstructeur ooit. Heel duidelijk, legt alles heel goed uit. Zeki de nummer 1 !!!!! Heel relaxt, heel geduldig, hij stelt je gerust bij zenuwen. Echt een aanrader want zonder hem zou ik het nooit gehaald hebben. Dankjwel :) danzij jou in 1x geslaagd..

Inge Jacobs - 10 april 2017

Mede dankzij de kundigheid en de motivatie van Willie is het gelukt om binnen een korte periode mijn rijbewijs te behalen. Vanaf het eerste moment deed ze er alles aan zodat ik zo snel mogelijk op kon voor mijn examen en dat is gelukt. Zeker een aanrader! Nogmaals veel dank voor de gezellige en goede rijlessen Willie!

Alem Kunovac - 10 april 2017

Ik heb een paar maanden bij Zeki gelest en ik kan me eigenlijk geen betere instructeur voorstellen! Heel kalm en duidelijk, zo wil ik het hebben! Ik wil graag Zeki bedanken voor de leuke tijd en om bij hem te lessen is zeker een aanrader!

Sophie Derks - 7 april 2017

Ik heb een half jaar bij Willie gelest en ben in 1 keer geslaagd. Willie gaf heel leuke en leerzame lessen. Het is gezellig in de auto, maar je wordt ook goed begeleid. Daarom wil ik Willie bedanken voor die leuke tijd!

Leo van Roozendaal - 29 maart 2017

Ik wil Daan bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Hij kan duidelijk uitleggen en je kan ook veel met hem lachen waardoor je jezelf goed op je gemak voelt. Dit resulteerde er ook in dat ik heb rijbewijs in 1 keer heb gehaald!

Femke vd Wal - 29 maart 2017

Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald en ben heel erg dankbaar voor alle leuke, leerzame en gezellige lessen van Daan! Ik zou het zeker aanraden!

Friso - 17 maart 2017

Erg leuke lessen gehad bij Daan! Daan is rustig en stelt je snel op je gemak. Super rijschool, erg aan te bevelen!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *