Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Lars - 3 april 2015

Willie heel erg bedankt voor de leuke maar vooral fijne lessen! Altijd een duidelijk uitleg en erg flexibel met rijles inplannen! En daarbij was het ook altijd gezellig. zeker een aanrader voor iedereen die wilt gaan rijlessen! Groetjes, Lars

Thomas Massee - 25 maart 2015

Bedankt Daan voor alle leuke en leerzame lessen! Dankzij jouw hulp ben ik in een keer geslaagd! Ik wil ook iedereen aanraden om bij Keizerstad te gaan lessen, want je leert alles in je eigen tempo zonder druk. En het was natuurlijk ook super gezellig in de auto. Nogmaals bedankt voor alles!

Annick Claase - 17 maart 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle rijlessen! Door jou goede aanwijzingen / tips tijdens de lessen ben ik in 1 keer geslaagd. Ik vond je een erg fijne instructeur. Succes met alle andere leerlingen.

Cenk Aydogan - 5 maart 2015

Net in eerste keer geslaagd!!!! Willie ik wil jou bedanken voor alle lessen, het was altijd gezellig in de auto en heb een fantastische tijd gehad. Voor toekomstige leerlingen wens ik veel succes toe bij Keizerstad, beste rijschool van Nijmegen !!!

Floor - 4 maart 2015

Heel veel plezier gehad bij de lessen van Willie! Super flexibel en altijd behulpzaam én gezellig. Absoluut geen spijt van mijn keuze voor Rijschool Keizerstad!

Silver Huber - 3 maart 2015

Ik heb bijna een jaar bij Willie gelest en heb daar altijd veel plezier bij gehad. Altijd vriendelijk en geïnteresseerd, maar als het even nodig was kon ze je ook duidelijk op je werkpunten wijzen. Ik heb meerdere pogingen moeten doen, maar omdat Willie er altijd weer vol goede moed tegenaan ging voelde ik me er ook nooit lang rot over. Tot slot is Willie flexibel, wat ideaal is voor een student! Willie bedankt!!

Vreneli Stadelmaier - 2 maart 2015

Daan super erg bedankt voor alle hulp tijdens de lessen. En natuurlijk dat ik dankzij jou nu veilig de weg op kan!

Jonne - 27 februari 2015

Bedankt Daan voor alle leuke en leerzame lessen en dat je mij in 1x hebt kunnen laten slagen! Heb het erg naar mijn zin gehad. Zou het bijna jammer gaan vinden dat het al klaar is. Keizerstad is zeker een aanrader!

Marlotte - 10 februari 2015

Daan, heel erg bedankt voor alle leuke, leerzame lessen! Ik heb het erg naar mijn zin gehad en kan nu veilig de weg op. Echt een aanrader!

Milou - 10 februari 2015

Ik wil Daan Reinink heel erg bedanken voor alle goede rijlessen die ik heb gehad! Je was een hele fijne instructeur; altijd vriendelijk, geduldig en in voor een leuk praatje! Je wilt alles goed regelen en leeft erg mee met je leerlingen, wat heel fijn is voor ons. Zeker een aanrader dus!!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *