Menu

GastenboekPlaats een bericht in ons gastenboek »

Sascha Van der Ven - 5 juni 2019

Ik heb hier een super tijd gehad en ben dankzij de fijne lessen en goede feedback van Remco in een keer geslaagd.

Laurens - 4 juni 2019

Ik heb de rijlessen bij keizerstad als zeer prettig ervaren! Een fijne sfeer zonder hoge druk, een goed klimaat om te leren rijden dus. Ook was Daan erg flexibel en aardig. Kortom, keizerstad is echt een aanrader!

Stijn van Pinxteren - 4 juni 2019

Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Daan! Een goede en gezellige instructeur waar je leuke gesprekken mee hebt. Naast de leuke gesprekken is Daan eerlijk en weet verbeteringen duidelijk over te brengen. Daarbij wijst Daan je vaak met humor op je fouten. Hierdoor ga je met vertrouwen zelf de weg nu op. Ik kan iedereen dus lessen van Daan aanraden!

Fabienne Smid - 1 juni 2019

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs door de super gezellige en leerzame lessen van Daan. Ik heb hier echt met veel plezier gereden. Keizerstad is zeker een aanrader !

Sam - 29 mei 2019

Vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, met dank aan 30 top lessen van Daan. Heb bij deze rijschool met ontzettend veel plezier gereden en zou hem dan ook aan iedereen aanbevelen. Ontzettend bedankt!!

Ike de Pagter - 28 mei 2019

Yes vandaag me rijbewijs in 1x gehaald! Met dank aan Remco, een super fijne instructeur die rustig blijft en zegt wat beter kan en al goed gaat! Remco ontzettend bedankt en je ziet me vast binnekort wel rijden.

Isabel - 23 mei 2019

In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd hele leerzame en gezellige rijlessen gehad van Daan. Super rijschool, bedankt voor alles!

Lisa - 20 mei 2019

Ik heb echt een super leerzame en gezellige tijd samen met Willie gehad. Het was echt de beste keuze die ik had kunnen maken nadat ik weg was gegaan bij een andere rijschool. Willie is enorm lief, maar weet ook goed je te leren om je koppie erbij te houden. Ik ben zelf een heel chaotisch persoon, maar ben in een keer geslaagd door de goede aanpak van Willie! Ik kan echt iedereen Keizerstad aanraden! Het was een top tijd samen met je in de auto :)

Mark Bongers - 16 mei 2019

Willie appte dat ze een nieuwe Nissan Qashqai had gehaald, ik was opgelucht omdat ik daar wel zonder rugpijn in kon rijden. Het is een hele prettige en ruime auto. Ik heb geen betere rijschool uit kunnen kiezen, daar ben ik van overtuigd. Erg fijne, gezellige, veilige en leerzame uurtjes doorgebracht met Willie. Zeker een aanrader!

Julie - 16 mei 2019

In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd gezellige en leerzame lessen gehad bij Daan. Hij was erg flexibel en geduldig. Bedankt daarvoor, ik kan iedereen Keizerstad aanraden!
Voeg bericht toe

Naam: *
E-mailadres: * (Het e-mailadres wordt niet weergegeven)
Bericht: *
Wat is vijf + negen? *